desember 2011 (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Blogg

Godt Nyttår!

Nå har jeg nettopp spist meg mett på middag og dessert så nå sitter brutter'n, Jørgen og jeg oppe på stua og ser på Harry Potter og Mysteriekammeret på TvNorge. Brutter'n holder på å klikke fordi jeg har sett den filmen så utrolig mange ganger så til tider så vet jeg nøyaktig hva de sier og da sier jeg det høyt ut også. Brutter'n liker ikke det. Jørgen bare kaller med nerd fordi jeg kan alle replikkene. Er ikke min feil at Harry Potter er så vidunderlig som det er!

Etterpå skal vi ha det gøy med noen quiz greier, det er alltid morsomt! Også skal man sende opp raketter klokken 24.00 så klart!

Skal prøve å få tatt en del bilder av rakettene vi skal sende opp senere i kveld, men vi ha bare en kasse med 40 raketter som blir avfyrt rask etter hverandre, så vi får se hvor flaks jeg faktisk har, haha.

 
 

Skuffa.

Nå er jeg skikkelig skuffa! Jeg gleder meg skikkelig til Metaltown neste år, men fant nettopp ut at det er den 15. - 16. Juni og skolen er ikke ferdig da en gang! Vi slutter ikke før den 21. Juni og jeg aner ikke når eksamen er. I 2. klasse så skal du opp i minst en eksamen, og er jeg skikkelig uheldig og hvis skola har satt opp eksamen på en teit måte så kan det hende jeg må opp i eksamen den fredagen Metaltown starter, og jeg må dra på torsdag hvis jeg skal komme meg dit før det starter. Jeg er skikkelig lei meg! Jeg er helt sikker på at neste års Metaltown kommer til å bli mye bedre enn årets fordi de bandene som allerede har takket ja til å komme er kjempebra og jeg har fryktelig lyst til å se Lamb of God og Within Temptation! Har hatt lyst til å se Within Temptation skikkelig lenge nå! Jævla dritt skole.. Får bare krysse fingrene og håpe på at jeg kommer meg dit nesteår også!
 

Wishlist.

Jeg sa jeg skulle lage en "wishinglist/wishlist" i dag, så her er den! Det er en hel haug med andre ting jeg ønsker meg også, men i og med at Jørgen er her og vi har besøk av tanta mi så følte jeg ikke for å være så usosial så jeg satt med den ønskelista i flere timer! 

Glowing Stick.

Jørgen og jeg var ute i sta og tok noen bilder med sånne glødende pinner, eller hva jeg skal kalle det. Jeg har aldri tatt bilder med sånt før så det var noe helt nytt for meg! Var gøy da, selv om resultatet ikke ble sånn som jeg hadde tenkte det, haha.I dag så spiste jeg en kjempegod is! Jeg vet det er vinter og at man egentlig ikke skulle trenge å spise så mye is nå, men når man finner den isen her så MÅ man kjøpe den!
 

Hair

Satte opp en kjempestor "queue" som det heter på hår-tumblr'en min i sta! For de som ikke har tumblr og ikke vet hva "queue" er så er det når man setter opp en hel haug med bilder som automatisk blir postet etter en bestemt tid. Blir bare 1 og 1 bilde som blir posta av ganga, men, ja, dere skjønner sikkert! Tenkte bare jeg skulle dele bildene fordi jeg har vært så dårlig på å poste inspo innlegg for tiden!

 


Den farga her er så utrolig fin!

 

 

 

 

 

 


Klikk >her< for å komme inn på hår tumblr'en min!
 

Fin bestilling!

Jeg fikk penger av farmor i julegave som jeg fikk bruke til hva jeg ville, og jeg har fremdeles 3000 igjen av de pengene jeg fikk av henne i august som jeg skal spare. Er fremdeles veldig usikker på om jeg skal kjøpe meg en playstation 3, en mac eller bare spare til en New York tur. It's so hard! New York er helt klart et sted jeg MÅ til en eller annen gang !


De er så fine! Gleder meg til jeg får de i posten! 

Jeg har også funnet en hel haug med andre klær og ting som jeg ville kjøpe, men som sagt, skal spare resten av pengene så da lager jeg en "wishing list" i morgen så dere får sett alt snadderet jeg har lett meg frem til i dag! 

Perlemorskyer.

I dag var det perlemorskyer på himmelen, og jeg var ute og tok bilder, høhø!Fint! Har sendt inn et av bildene til VG også!


 

Memories.

Tenkte jeg skulle ramse opp både positive og negative top 10 happenings i løpet av året som har gått.

1. Farfar døde.
Noe av det verste jeg har vært gjennom noen gang. Har fortsatt ikke helt innsett at han er borte, men det tror jeg ingen har. 

2. Metaltown.
Metaltown med Jørgen og Guro var noe av det morsomste jeg har vært med på i en sommerferie noen gang! Ihvertfall med venner og sånt da. Har så klart gjort en hel haug med morsomme ting med mamma og pappa og brutter'n også!

 

Fikk endelig sett en hel haug med band som jeg har hatt lyst til å se lenge! Det beste var å møte Arch Enemy og få klem av Phil Labonte. Det var en herlig tur! Så Bring Me The Horizon for 3. gang også!

3. 1 års dag.
11. November når Jørgen og jeg hadde vært sammen i 1 år! 4. Lilla hår.
Da jeg endelig fikk litt lilla hår. 5. Bedre selvbilde.
Etter at jeg hadde mislikt hvordan jeg så ut, hvordan kroppen min var og selvbilet mitt generelt fant jeg endelig ut at jeg bare må akseptere hvem jeg er og lære å leve med det. Jeg føler meg mye bedre nå enn noen gang!6. Nytt forbilde.
Jeg hadde lenge hatt lyst til å bli litt lysere når det kom til stil og virkelig vise folk som ikke kjenner meg at selv om jeg har piercing og kanskje virker veldig depresiv og negativ, så er jeg faktisk en av de mest positive og glade personene du noen gang kommer til å møte. Miranda Kerr fikk meg til å innse at det faktisk finnes folk som jeg kan se opp til og som virkelig får meg til å gjøre en innsats med å endre meg. Personligheten blir aldri endret, men stilen endrer seg hele tiden. Jeg kommer nok alltid til å være litt rocka, men det største fremskrittet hittil og som snart kommer til å bli gjennomført er at jeg skal få brunt hår. Bare det får meg til å bli litt lysere! Hun har også motivert meg til å bli sunnere, trene og like hvem jeg er. Uten henne hadde jeg nok ikke likt kroppen min sånn som jeg er i dag, jeg hadde heller ikke tatt like godt vare på den, selv om jeg (spesielt i julen) nyter meg en liten godbit her og da, men litt usunt gjør ingenting så lenge du spiser en hel haug med sunne ting utenom!7. Tenerife.
Jeg har hatt lyst til å reise til andre steder enn Norge og Sverige i hele år og jeg hadde mest lyst til å reise til London igjen eller å reise helt til New York. Jeg hadde virkelig aldri trodd at jeg faktisk skulle få reise til Tenerife igjen, 5 år siden sist tur. Det ble da 3. gangen min der og det var akkurat som det var 5 år tidligere! Håper på en tur til New York eller London i 2012 istedet. 8. Sykmeldt.
Det har ikke skjedd så utrolig mange negative ting i løpet av året, men mamma ble sykmeldt fordi hun skadet armen sin i sommer og hun har vært sykmeldt siden i september fordi hun visstnok har fått en "frozen shoulder". Det er skikkelig tøft for henne som ikke klarer å sitte rolig i 1 sekund en gang. Det går også litt utover oss fordi mamma antakeligvis føler seg litt "ubrukelig" når det kommer til å jobbe. Jeg håper bare at det går over fort, men de har ingen medisiner mot det så armen må helbrede seg selv, noe som i verstefall kan ta over 2 år. Håper for guds skyld ikke det er så lenge, hun kommer til å fly i taket før den tid!

9. Flink.
En positiv ting som jeg er skikkelig stolt over er at jeg har blitt mye flinkere til å hjelpe til i huset. Ihvertfall etter at armen til mamma fucka seg. Da jeg fikk tv'en min på julaften så sto det på lappen "til flinke Linnea". Jeg ble litt rørt egentlig, for da har visst mamma og pappa innsett at jeg har blitt mye flinkere til å gjøre ting også. Jeg støvsuger og vasker gjerne huset for mamma og pappa. Jeg kan også lage mat og vaske klær og alt det der. Minuset er at jeg ikke er flink nok til å se hva jeg kan gjøre, de må alltid komme til meg og be meg om å gjøre det. Det er litt teit, men jeg kan jo alltids prøve å forbedre meg neste år!10. Minner.
Jeg har også opplevd en del ting som har skapt gode minner med kjente og kjære opp gjennom året. Alle disse minnene kommer til å bli tatt godt var på både i hjertet, hodet og sjelen. Alt er en god salig blanding av positive og negative ting som skjer i løpet av et år, men for meg så har 2011 vært et ganske positivt år med endringer i privat livet, gode venner og masse kos. Bortsett fra at farfar døde og 22. juli som antakeligvis rammet alle i Norge selv om ikke alle mistet noen nære venner eller slektninger, så har virkelig dette året vært veldig bra. 2012 blir nok enda bedre og jeg skal forbedre meg bare mer og mer når det kommer til selvbilde og selvtillit, det er viktig!Ikke glem å ha drømmer så klart. Skape og oppleve drømmer er noe vi mennesker er flinke til og vi må også passe på å virkelig oppfylle de og leve videre med gjennomførte tanker og drømmer. 
 

Movienight.

Som sagt så skulle jeg se på filmer i dag, og det crappy bildet her viser da hva jeg skal se;


Bie - filmen har jeg ikke sett på en evighet, så den må man se! Også er det den første POTC filmen, Robin Hood, 300 og KINGDOM OF HEAVEN <333. 

Vet ikke hvilken av dem jeg skal starte med ennå, men det finner jeg ut etterhvert! Og klokken 21.00 blir det pause i film tittinga for da må jeg få med meg ukens Camelot episode !

LOL


 

Plans.

Jeg har som vanlig lagt noen planer for dagen! 

Jeg hadde egentlig tenkt at jeg bare skulle slappe av i hele dag og se på en hel haug med filmer, men det må nok vente for først skal jeg til Mormor for å få møtt Oldefar igjen! Er ganske godt å tenke på at jeg får møtt han igjen, i og med at han begynner å bli gammel og kroppen hans kan gi etter når som helst. Han er jo tross alt snart 98 år gammel. Han har jo kropp som en 80 åring, så man skal ikke klage! Jeg håper bare han blir 100, for det hadde vært tøft!

Også hadde jeg tenkt å kjøpe meg alle 4 Pirates of the Caribbean filmene på blu ray, og alle LOTR filmene på blu ray, og da blir det extended versions!


 

Julegaver.

Jeg hadde tenkt jeg skulle ta bilde av alle julegavene mine, men fant ut at det ble veldig vanskelig så da skriver jeg det heller opp også har jeg bare tatt bilder av det største (som jeg fikk av mamma og pappa og brutter'n så klart).

Jeg fikk;
- De to første Arn bøkene.
- Merklige steder og hendelser (bok).
- Fargeblyanter og tegneblokk.
- Smykker.
- Neglelakk.
- Hjemmelaga pynt som tanta mi har laga og som er megafint!
- Sengesett x2.
- Hårprodukter.
- Drageskrin med en rot  inni som du koker og som er bra for helsa og en tyggispakke.
- Glitrende datamus.
- Lipgloss/lepomade.
- Parfyme.
- Fransk Ordbok 

Også husker jeg ikke så mye mer. Resten er var nok godteri og sånne søte pyntegjenstander! Fikk så alt for mye! Også, ja, jeg fikk ikke et eneste klesplagg da... 

Her kommer det beste;32" LCD TV MED 3D BLU RAY <3 Også fikk jeg så klart Løvenes Konge på Blu Ray i samma slengen <3Jeg måtte ommøblere på rommet mitt i går for å finne en måte å ha tv'en på så ikke alt ble fucka så nå har det blitt mye mindre plass på rommet mitt i og med at sofaen står nesten midt på gulvet. Er verdt det da! Tv'en skal så klart opp på veggen om ikke så lenge, det blir kult! Også har jeg nå en god del penger som jeg ikke vet hva jeg skal bruke på. Jeg har skikkelig lyst til å kjøpe meg Playstation 3, men samtidelig så tror jeg at jeg kommer til å sitte med en skikkelig god følelse hvis jeg sparer pengene mine selv og kjøper meg min egen Mac! Vi får se hva som skjer! Er i så fall godt i gang med sparinga da! 

God Jul!

Ville bare ønske alle leserne mine god jul!
Må også si at jeg har fått noen førjulsgaver i dag! Fikk Nightmare Before Christmas av mamma (den har jeg ønska meg til jul skikkelig lenge) også fikk jeg den nyeste plata til Evanescence i posten i sta, så nå er jeg happy!Håper alle sammen får en fin dag da :' )
 

Be jealous.

Nå har vi nettopp pyntet ferdig juletreet i stua og det er like stort hver år... og like krevende å pynte.


Jeg har 0 sminke på meg og har ikke rettet håret eller noen ting, så jeg ser ikke akkurat våken ut, men for å være helt ærlig, jeg var helt i hundre under pyntinga!

Mamma som tok bildet btw.

Stakkars Pusur. Han liker ikke alt styret som er under en juletrepynting, så han sto heller utenfor og så på. Han ville ikke inn igjen, så.Dette er planene mine for resten av dagen (bare så dagen går fort, høhø):

1. Nå skal jeg trene så jeg ikke går opp supermye i løpet av jula. Jeg går jo egentlig som regel ikke opp så mye i uansett, men bare sånn i tilfelle.

2. Dusje, så klart.

3. Spille Guitar Hero.

4. Hjelpe mamma med å lage ostefondue til i kveld.

5. Se på Hjemme Alene med resten av familien mens vi spiser ostefondue. Det blir gøy!

6. Loker på nettet til jeg blir trøtt.

7. Legge meg.

8. Våkne opp til 24 desember!

 

Beautiful.

Jeg ble helt forelska i juletreet til tanta mi når vi var på besøk der i sta.


FINT.

I morgen skal vi pynte juletreet våres i stua og det er på hele 4 meter! Skal ta noen bilder av det når vi er ferdig!
 

Decorations.

Nå har jeg pyntet og vasket rommet mitt til jul, så nå er det kjempefint!


Har lagt alle julegavene jeg har fått av vennene mine under juletreet jeg har på rommet mitt.  Det er så koselig!


Snømenn, haha!

 

Curious.

Jeg er skikkelig nyskjerrig nå. Jeg skulle ned i kjelleren for å trene og der fant jeg en litt halvstor firkantet pakke som var litt tung fra mamma og pappa. Jeg ønsker meg en Mac i julegave og jeg sa til mamma og pappa at hvis de hadde tenkt å kjøpe det så kunne de bruke de pengene jeg fikk av Farmor i August (4000 kr), og jeg sjekka for ikke så lenge siden og da var den ene 1000 lappen borte og jeg ønsker meg ikke noe annet som er såpass dyrt så de må ta av mine egne penger og som er på den størrelsen, men man vet aldri, de overrasker meg alltid på juleaften!


Det bilde her er faktisk fra rundt denne tiden i fjor. Legger merke til at håret mitt har blitt litt lengre, haha.

Det har seg også sånn at det er en gigantisk pakke under den og den er på størrelse med en tv som jeg ønsker meg. Jeg begynner å lure på om den tv'en er fra hele slekta i og med at jeg ikke har fått noen gaver i det hele tatt fra andre i slekta, mens alle de andre i familien har det. Ja, jeg snoker en del, men det er jo lov å få være nyskjerrig! Nå gleder jeg meg mye mer til julekvelden!


Bilde fra i går, jeg er skikkelig dårlig på å variere med bilder for tiden. JEG SER BRED UT, ÆSJ. 


 

The art of a drawing.

Jeg har nettopp tegna ferdig tegninga som min Mormor skal få i julegave av meg!

Image and video hosting by TinyPicHva synes folk?

Super Galaxy

Høhø.

Brutter'n hengte opp en sånn stjerne lys-lenke ting over Super Mario Galaxy plakaten sin, syntes det passet ganske bra egentlig!

 

Brain Damage

Jeg skal egentlig pugge matte til i morgen, men i og med at jeg la meg mye senere enn planlagt i går så har jeg fått en så kalt brain damage. Det betyr at hjernen min ikke har lyst til å pugge i det hele tatt og heller vil gjøre alt annet. 
OMG, jeg elsker kviser! Not.


 

Chillin'Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jørgen spiller Guitar Hero og jeg lager gifs og venter på follower nr 11.000 på tumblr. Life is hard!

Innkjøp.

Jørgen og jeg var i Sverige i dag, men jeg måtte bruke de fleste pengene på julegaver, så det ble lite innkjøp på meg selv i dag!

Også fikk jeg en megafin førjulspresang av Jørgen i dag også!


Jeg elsker ugler så det passa perfekt!


ÅH SÅ SINT! 

Kongsvinger.

Nå er jeg i Kongsvinger med kjæresten min og han overrasket meg skikkelig med at han hadde lagt søte planer for helga, for en gangs skyld!

I morgen skal vi først til Sverige (Charlottenberg) også skal vi høre om Anders vil være med, etter det skal vi spise på en ny restaurant, vi skal innom tattoo sjappa og bestille ny tattoo time til Jørgen også skal vi bade i boblebad på kvelden og se på film! 

Koselig!

Også er det snart jul, så nå er jeg gira på ferie!


Jeg ligner ikke på meg selv på det bildet her heller. Jeg ligner ikke på meg selv på noen av bildene jeg tar for tiden. Bajs.
 

Lazy.

Jeg har blitt så lat til å blogge. FMLDet å være ferdig med julegaver er digg!
 

Bananaaa

HAHAH, den er så søt!

 

Pepperkake!

Vi bakte pepperkaker i går og jeg tok noen bilder, haha.


Se så feite de ble! 
Big boobies!

Også har jeg 2 bilder fra jentekvelden som egentlig ikke er så interessante.

Takket være Guro så er jeg helt utrolig hekta på Castleville. Det er helt.. GAAAH! Jeg blir så sint når jeg ikke har igjen energi .
 

Hardcore!

Nå har jeg en hardcore kveld ved kjøkkenbordet sammen med min lillebror! VI drikker sjokolademelk, snakker om at jeg skal spille Zelda i morgen, spiller Castleville på Facebook og hører på *kremt* min brors ønske.. spill musikk. Går i Zelda soundtracks og noe sånn Shirobon greier. Hørte på de før fordi jeg syntes at musikken deres var så morsom, haha !Jeg har blitt skikkelig dårlig på interessant blogging i det siste, jeg vet det. Det som plager meg er at jeg aldir har noe spennende og interessant å blogge om. Det skjer så utrolig lite om dagen. Bakte peperkaker i dag da, men jeg er for lat til å legge inn og redigere bildene nå, så får se om det ikke dukker opp noen bilder av bakinga i morra!
 

Nytt!

Okay, jeg kjeda meg så jeg laga en sånn "fornorsking" av hår tumblr'en min! Har bare posta 1 innlegg så langt, så det er ikke så mye å se på der ennå! Anyways, have fun exploring!

www.itsallhair.blogg.no 
Movie.

I morgen får jeg besøk av 4 jenter fra klassen og KANSKJE Guro. Jeg vet at det kommer til å bli kult ihvertfall. Får hele huset for oss selv, vi skal lage hjemmelaga pizza og vi skal bare sitte og se på en hel haug med bra filmer! Nok om det. I dag hadde jeg en tentamen i Fransk. Jeg føler at det gikk bra, men som regel når jeg føler at det gikk bra under prøva så gikk det egentlig drit dårlig og jeg får en dårlig karaktert. Så, nå er det bare å vente å se! Ellers i dag har jeg egentlig bare pakket inn de siste julegavene, rydda på rommet og loka på nettet. Tenkte bare jeg skulle poste en hel haug med inspo bilder jeg har funnet!

Tumblr_lin06qzsml1qgpm71o1_500_large_large

Tumblr_ll2i688oxo1qfwb0qo1_500_large_large

Tumblr_ll7jhmuxyo1qzyd2oo1_500_large_large

Tumblr_lk0ndoarfr1qj3lo3o1_500_large_large

Tumblr_lld6gmrmta1qhgocko1_500_large_large

Tumblr_lmbn13jgfk1qzyd2oo1_500_large_large

Tumblr_ll59bubqaw1qzyd2oo1_500_large_large

Tumblr_ll5zi6j2sg1qzyd2oo1_500_large_large

Tumblr_ll3fxk8mfx1qzyd2oo1_500_large_large

Tumblr_lm6vlfazbf1qdiuogo1_500_large_large

Tumblr_loag3kwode1qe728bo1_500_large_large

Tumblr_lp20qew5jo1qjsln8o1_500_large_large

Tumblr_lp5jsdmea11ql2delo1_500_large_large

Best-friends-bikini-friends-fun-girls-girls-just-wanna-have-fun-favim.com-104879_large_large

Tumblr_lg39aicjj91qfc51yo1_500_large_large

Tumblr_lom6iogfn51qd6cwjo1_500_large_large

Tumblr_lore98sxm61qetstxo1_500_large_large

Oh yeah! 

Drawing = DONE

Da har jeg endelig blitt ferdig med julegava til mamma og pappa! Det tok sin tid!

Må si jeg er kjempefornøyd med den!Også liker jeg den genseren her så godt! Den har seriøst blitt yndlingsgenseren min! Helt klart!


 

Here tonight.

Jeg kjeder meg. Jeg vil ikke legge meg ennå, selv om jeg skal opp tidlig på skolen i morgen. Jeg har blitt ferdig med formings oppgava mi, så når er den klar for levering i morgen! Jeg gleder meg bare mer og mer til jul etter at snøen faktisk kom og la seg på bakken. Det har blitt skikkelig kaldt etter den kom. Før var det nesten pluss grader hver dag, men etter at snøen kom så har det vært over 10 minus nesten hver dag. Det er minuset med snøen.


Gammelt bilde, yeah.
 

This is life.

Jeg kjeder meg, og jeg må egentlig jobbe med formings oppgava mi som jeg ikke ble ferdig med i går. Har mer lyst til å bli ferdig med julegava, men den må nok vente. Bajs.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Og ja, btw, jeg fant igjen ett av de første bildene jeg noensinne redigerte i Photoshop! 

Under Production!

Jeg driver med julegava til mamma og pappa! Har kommet ganske langt på tegne prøven, så jeg tar resten i morgen, så derfor så har jeg fortsatt på tegningen som mamma og pappa skal få i julegave!


Bildet jeg tok av tegninga ble egentlig ganske crappy, men skal prøve å få til noe bedre når jeg er ferdig!
 

Show me your face!

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Så, nå må jeg gjøre terminoppgava mi i tegning. Den er skikkelig vankselig og jeg har jo ikke motivasjon til å jobbe med den i det hele tatt! Har kjøpt en liten del av julegava til kjæresten i dag, og jeg er nesten helt ferdig med alle julegaver! Driver å lager en tegning til mamma og pappa og mormor skal få den terminoppgava når jeg blir ferdig. Det som er så positivt med foreldre og besteforeldre er at de blir skikkelig glad for ting som barna/barnebarna har laga.Gleder meg bare til jeg er helt ferdig og jeg kan slappe ordentlig av med juleforberedelsene . Nå som snøen er her så er julestemningen her også. Hadde jeg bare fått ferie fra skolen så! Har begynt å bli syk også, jeg har skikkelig vondt i hodet og er skikkelig tett øverst i nesen. Følte ikke for å dra på skolen i dag, men følte at jeg måtte. I morgen MÅ jeg på skolen i uansett om jeg er dødssyk eller ikke. Har fransk fremføring. Huff! Skole er LEIT!

Winter.

Winter is coming.Kjæresten dro hjem for 40 min siden. Jeg savner han skikkelig allerede. Heldigvis så er det ikke så utrolig lenge til jeg ser han igjen, og det er bra.

Btw, tok et nice bilde av Guro sin øredobb i går på festen!
 

Kos.

Jeg vet at jeg ikke har blogga så mye i helga, men det er fordi Jørgen er hos meg. Det er skikkelig koselig! I går var vi på trippel-bursdagsparty og det var skikkelig koselig! Jeg hadde det ganske koselig ihvertfall, men Jørgen kunne ikke drikke, for han skulle kjøre meg dit og tilbake, haha. Nå har vi stått opp og jeg hadde tenkt å lage en skikkelig god frokost/lunsj også skal vi opp i stua og se på A Christmas Carol eller hvordan det skrives. Det blir koselig!

Har noen bilder fra festen, men de har jeg ikke lagt inn på dataen ennå, så de kommer antakeligvis senere!


 

Snö

I dag er det 1. desember og det er ikke et eneste snøfnugg på bakken. Hvordan skal folk klare å komme i julestemning med dette været? Jeg er ikke det ihvertfall. Det er adventspynt, kalendere, Blåfjell og alt som hører til jule-ventetiden, men ikke snø. Viser seg at snø kanskje betyr mye mer enn man skulle ha trodd når det kommer til adventstiden. I dag har jeg vært hjemme ifra skolen fordi alle lærerne er på sånne kurs greier. Har vært flink og støvsugd huset, hengt opp klær, laga mat og jeg har også gjort rommet mitt rent, ryddig og pent til Jørgen kommer i morgen! Tror ikke han har vært her på 2 mnd snart. 

 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg savner syden. I og med at det ikke er noe snø her så kan jeg like så godt ferie jul der. 

 

hits