november 2011 (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Blogg

Look!

Se hva jeg våkna opp til! GØY <3 Tenkte at alle kanskje var av samme person og at det var sånne anon hate som det pleier å være når jeg får mange over natta, men alle var helt forskjellige! Happy happy!
 

Waste of time.

Jeg bruker opp den dyrebare lekse tiden min med å ta bilder, teit.


Jeg har satt alle favoritt filmene mine i samme hylle! Det er noen flere bakover der, men de som står helt fremmerst er de jeg elsker mest av alle! Og, vennligst legg merke til min komplette Harry Potter, Arn og Piraste of the Caribbean samling! Har alle Ringenes Herre filmene også, men jeg er så old school så jeg har bare den første på dvd!
HAHA, snålt.


Må også fortelle dere at det er min bestevenns bursdag i dag! Matilde blir 17, så hvis noen har tumblr så må dere gratulere henne >der<.
Man MÅ ikke ha tumblr for å sende en melding da, så COME ON! 

Unicorn Blood

Hadde en formingsoppgave på skolen i dag hvor vi skulle lage våres egen melke/juice kartong. Det kunne være både seriøst og bare kødd, så klart valgte jeg kødd!Skrev på engelsk da, haha. Synes egentlig den Voldemort greia var ganske morsom!
 

It's all frozen.

Noen bilder jeg tok i helga!Også har jeg funnet ut at jeg hadde et bilde av Nidarosdomen som jeg egentig liker skikkelig godt!Nidarosdomen er en av de tingene i Norge man bare MÅ besøke en gang i løpet av livet. Den er nydelig både på innsiden og på utsiden!

Også må jeg fortelle en ting til, jeg har ENDELIG fått Arn Soundtracket mitt! 2 plater nesten på samme gang, med musikk jeg elsker! Metal og Soundtrack <3


Jeg får virkelig aldri nok av det bilde her! Joakim og Orlando kommer til å være mine celebritycrushes livet ut! 
 

Sick!

Jeg har nettopp funnet ut at jeg faktisk kan være den eneste fan av Nightwish som faktisk har den nyeste plata. Den skulle egentlig ikke bli sendt til noen før den 30, men på grunn av en feil på systemet til cdon, så fikk jeg den allerede i dag. Det ble en hel haug med teite diskusjoner på tumblr på grunn av alt det her, men plutselig så var det ei jente som kontakta meg, og gjett hva? Faren hennes er den som styrer den offisielle nettsiden til Nightwish! Hun sa at jeg IKKE måtte poste noen av sangene noe sted på nettet, for det kunne føre til problemer. Etter at hun fant ut hvor jeg hadde bestilt albumet ifra så ble det skikkelig oppstyr for hele Nightwish gjengen og faren til hu jenta har kontakt med både Nuclear Blast og Nightwish selv, så han hadde antakeligvis sagt ifra til begge eller en av partene og de hadde kontakta cdon og de trengte navnet mitt for å søke opp navnet mitt og finne ut om jeg hadde noen bestilling der. Det viste seg at det var noen som hadde kødda med systemet deres så pakka mi ble sendt alt for tidlig! Jeg vet ikke om det skjedde med noen andre, men hvis det ikke skjedde med noen andre så... er jeg virkelig den eneste i hele verden som har det albumet, ennå. Frem til onsdag, for da blir den egentlig utgitt. Er ganske snålt og sjukt å tenke på at jeg faktisk, kanskje, er den eneste som har det at this moment. 

Det her er helt seriøst og hvis noen ikke tror meg så har jeg bevis på det. 

Holy day!

Jeg er så utrolig glad og overraska nå! Det er helt, ja, JEG ER I LYKKESRUS!

Det her er forklaringen;Jeg trodde ikke mine egne øyne når jeg så en utpakket cdon pakke i søppeldunken og en Nightwish plate på benken! Den kom jo flere dager for tidlig! En grunn hvorfor jeg elsker cdon! Nå vet jeg ihvertfall hva slags musikk det kommer til å gå i fremover! 

Skal også redigere noen bilder jeg tok til trykk og fotoen senere i dag, så jeg tenkte jeg skulle lage et eget innlegg med det beste bildet. Har litt lyst til å begynne med sånne "dagens foto" innlegg eller hva jeg skal kalle det. 

Jeg har gjort skikkelig mye i dag! Jeg sto opp kvart på 9 i morges, etter det gikk jeg til Farmor for å hjelpe henne med adventspynten og hun ga meg skikkelig fine og gode ullsokker for hjelpen, og en 50 lapp som jeg sa at jeg egentlig ikke ville ta imot, men hun er så gavmild stakkar. 

Nå skal jeg jobbe med matte-innlevering, norsk innlevering, historie prøve og lage julekort ifra familien ! 


 

Nytt!

I dag har jeg tatt bilder og pappa har brukt litt penger på en awesome investering!


min søte katt <3

Hengte opp adventstjernene allerede i går vi, er så stress å gjøre det på søndager! Så nå er det julestemning i huset!

og her er den store investeringen;50" plasma tv. HÅHÅ! 
 

Cutie.Bare så dere vet det, kjæresten min er også kjempesøt, men alle har en celebrity crush og jeg har 2 at the moment; Orlando Bloom og Joakim Nätterqvist som sikkert alle vet ifra før. Jeg ELSKER når Joakim ler i den filmen her, herregud <3

Homie!

Kaller meg selv homie fordi jeg bare sitter hjemme hele tiden. Nå skal jeg se på Frustrerte Fruer, bye soscial life!


 

For Sale!

Fant en utrolig nydelig skapning som noen på DeviantArt hadde laga og som han/hun har lagt ut for salg på Ebay. Den er nydelig! Hvis du er interessert i å kjøpe så er det link >her<Denne (tror det er en fyr) fyren har laga en hel haug med sånne søte skulpturer! De er kjempefine!
 

Don't know.

Jeg kjeder meg skikkelig mye for tiden! Jeg skal spise middag nå, men etter det så har jeg ikke peiling på hva jeg skal gjøre. Hadde tenkt å lese litt, men det er jeg egentlig ikke i humør til nå. Har liksom 3 bøker jeg har begynt med og som jeg må lese ferdig. Nightwish boka, den første Arn boka og den bil-boka som man må lese for å klare teori prøva! Hadde tenkt jeg skulle ta den før jul, men da må jeg lese en del tror jeg! Haha! Så ja, jeg må bare ha noe annet jeg kan gjøre. Hadde tenkt meg ut en tur også, men det vil jeg ikke gjøre før senere i kveld. PROBLEM.
HAHAH, duckface fjortizzz <3


 

Yeah, fun!

Nå sitter jeg på skolen sammen med Guro og Lonis! Vi snakker om alt mulig rart egentlig. Guro og Lonis gjør ferdig noen formingsoppgaver som de må bli ferdig med til i morra og jeg sitter her og bare.. glor egentlig.
 
Image and video hosting by TinyPic
Synes at jeg ikke gjør annet enn å glo ihvertfall!

Nesen min ser skikkelig rar ut, haha! 

Are you serious?Anons på Tumblr er skikkelig lame og teite til tider, haha. Har fått 27 notes på den der, teit.

Tattoo

Jeg tegna på armen min i dag.


Søt ugle! Skal ha en ugle på armen min der, men er ikke en sånn ugle da.Har også laget meg et smykke i helga!

I kveld skal jeg se Frustrerte Fruer og jeg har tenkt å begynne på Black Death eller Season of the Witch!

Er det noen som har sett Black Death eller Season of the Witch? I så fall, var den/de bra?HAHA
 

5 seconds.

Jeg har blitt helt hekta på disse "5 seconds" filmene! Mamma mener at jeg har dårlig humor, men jeg kan ikke noe for at jeg synes de er hysterisk morsomme!


Titanic in 5 seconds! 


Twilight in 5 seconds. 


Jeg føler meg elendig fordi jeg ler av den her, men det er sangen på slutten som tar knekken på meg!

 

Hjärta

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


<3

New shit.

Prøvde liksom å få tatt noen bilder av meg med de nye genserene på, men det gikk ikke så bra som jeg hadde håper. Jeg har bare fått med to og den siste som jeg faktisk har på meg i dag gikk det ikke så bra med for de bildene ble helt jævlige, haha!


Jeg trodde ikke at jeg kom til å like den så godt, men denne genseren er nesten yndlingen av alle! 


Haha, hetta er megastor og jeg må være ekstremt mye bredere enn de "ching chong" damene i Korea for denne jakka fikk jeg ikke glidelåsen igjen på! Eller, den går igjen, men da må jeg først dra jakka langt opp på magen og etterpå må jeg dytte den ned over hoftene, haha ! Ser ganske dumt ut egentlig !


Bare et bilde jeg tok for moroskyld, haha. Jeg har funnet noen få ting som jeg har tenkt å bestille fra den nye vinterkolleksjonen, men ingen av tingene har kommet til selve butikken ennå og det suger!

Nå skal jeg ut og trene og etter det skal jeg printe ut noen bilder av Joakim Nätterqvist aka Arn og etter DET skal jeg lese i Arn bøkene og etter DET igjen skal jeg se på frustrerte fruer sesong 1! Godt med helg! 

Mye!

Har skikkelig mye å fortelle nå! 
I går fikk jeg pakka mi ifra Korea med 4 jakker/gensere istedet for 5. Det var teit, men fikk fire av fem så man skal ikke klage!


Lillafargen min er borte fordi jeg tok avfarging i går, men det eneste som ble litt borte var lillafarga så håret blir da brunt i løpet av helga istedet.


Her er den andre genseren! Kommer til å ta bilde av de andre senere, tror jeg, skal prøve ihvertfall!

I går kjøpte jeg den siste Harry Potter filmen, så nå er Harry Potter hylla mi komplett med alle bøkene og alle filmene ++! Så på den i går og jeg begynte å grine mange ganger og når rulleteksta kom så begynte jeg å grine litt mer fordi det var helt ferdig med alle filmene og blablabla.

Jeg har fått en forkjærlighet for Arn. Skjønner egentlig ikke vorfor jeg ikke har fått det før nå, har jo elska filmene skikkelig lenge, men den store kjærligheten kom ikke før på mandag. 


Joakim Nätterqvist <3

Også fant jeg nå nettopp en skikkelig morsom film! Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ler meg ihjel av den, men helt serr, den fikk meg til å le skikkelig !  

Looking forward to this.

I løpet av helga blir håret mitt brunt og jeg blir da brunette for første gang i mitt liv!

Tumblr_lpsxdaqbi01qj102do1_500_large

Tumblr_lmqqc4nmwc1qbx0r4o1_500_large

Tumblr_lgu0eiefoh1qbo8s6o1_500_large

Tumblr_lnj3czg2fv1qd8nkdo1_500_large

Tumblr_llmjf4cc4x1qeopgto1_500_large

Tumblr_lr8xp2zsud1qf0vflo1_500_large

Bare en hel haug med bilder av brunt hår jeg fant i farten! 

JEG GLEDER MEG ! Selv om jeg er litt nervøs for at jeg kanskje ikke kler det. 

1 year.

I dag har Jørgen og jeg vært sammen i et helt år. Jeg har det skikkelig bra med han, selv om vi har hatt våre opp og nedturer. 1 år i et forhold kan ikke bare gå på en rett linje, det må jo gå litt opp og ned iblant. Det styrker forholdet. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker han og hvor mye jeg bryr meg om han og hvor mye han faktisk betyr for meg! 1 år har gått så utrolig fort! Det føles ut som om at vi ble sammen i går, men "i går" er altså et helt år siden.  Jeg husker den dagen han kom til meg for første gang. Den helga glemmer jeg ikke! Jeg husker tanken jeg hadde i hodet om at han bare brukte meg og jeg angrer på at jeg tenkte det nå. Jeg hadde dessverre hvert gjennom to forhold før han hvor de bare brukte meg og jeg var skikkelig redd for å stole på han. Etter som tiden gikk så klarte jeg å stole mer og mer på han. Etter 1 år så vet jeg med sikkerhet at han ikke bruker meg, da hadde han i så fall ikke vært min nå. Jeg hater den tanken på at jeg kom til å tenke det. Unnskyld. Haha, husker da vi var på Metaltown i sommer, det var gøy! Husker at jeg syntes så synd på Guro fordi hun skulle sitte "barnevakt" for oss. Vi er liksom litt barnslige av oss. Det var kjempekoselig og turen hadde ikke vært like koselig uten Guro heller, jeg glemmer deg ikke! Husker da vi skulle se Parkway Drive og Jørgen ble skikkelig sur på en fyr som sprengte seg mellom oss og slo til meg i hodet, haha. Det var litt festlig! Jeg har en del minner bare fra den turen!Jeg har opplevd skikkelig mye med deg og jeg håper bare at jeg får opplevd en hel del mer med deg og at vi får det skikkelig bra sammen i flere år til! Du er virkelig den beste kjæresten jeg noen gang har hatt, det forklarer kanskje hvorfor vi fortsatt er sammen og du betyr mye mer for meg enn noen annen kjæreste jeg har hatt noen  gang betød for meg. Du er virkelig mitt alt og jeg håper virkelig at du tenker det samme om meg.

Jeg elsker deg <3

 

Addicted

Flere som er hekta på det Facebook spillet her?Jeg elsker sånne boblespill og Bubble Witch Saga er helt klart det morsomste jeg har spilt! Hadde liksom klart hele spillet, men to dager etter at jeg var ferdig og jeg begynte å samle inn 3 stjerner på alle baner så bestemte king.com seg for å lage 6 - 7 baner til, så nå jobber jeg meg gjennom de samtidelig som jeg prøver å få 3 stjerner på alle de andre! 
 

Svar på Spørsmålsrunde.

Hadde nesten glemt det, men jeg er fremdeles våken så da skal jeg nok få svart på spørsmålene!

Liker du kaktuser?
Egentlig, ja, de er ganske fine, bare man ikke stikker seg på dem. Kaktuser og  kjøtteetende planter er egentlig ganske inspirerende!

Hvor får du inspirasjonen din ifra?
Nettet. For det meste tumblr. Akkurat nå så er en av mine største inspirasjonskilder Miranda Kerr.

Har du tumblr?
Jepp! Link >her

Hva angrer du mest på at du har gjort i livet?
Det var et ganske vanskelig spørsmål egentlig. Jeg vet egentlig ikke helt.

Hva slags navn ville foreldrene dine gitt deg om du var en gutt?
Det vet jeg ikke,  jeg ble jo født som en jente og de visste jo hele tiden at det skulle bli ei jente, så tror ikke de tenkte så langt.

Synes du harsj skal bli loveliggjort?
Jeg er ikke så interessert i sånne ting, men jeg kan ærlig innrømme at til tider så skjønner jeg ikke helt hvorfor det er ulovelig. Ja, man blir avhengig og man blir veldig sløv osv, men man dør ikke av det.

Hva er det du elsker mest ved kjæresten din?
Det at han er barnslig. Er litt teit å si, men jeg er barnslig til tider jeg også så jeg trenger noen å være skikkelig barnslig med.

Hvis lampen i Aladdin fantes og den ga deg tre ønsker, hva hadde du ønsket deg?
Jeg vet egentlig ikke. Klarer ikke å bestemme meg for 3 ting akkurat nå.

Hvis du kunne gifte deg med en tegneseriefigur, hvem skulle de ha vært? 
Batman!

Hva er det sprøeste du noen gang har gjort?
Gjør sprøe ting hver dag, så det vet jeg ikke.

Hva slags ord bruker du mest?
Faen kanskje? Vet ikke, tenker ikke så mye over det.

Kan du ta bilde av alle klærne du har fra Drop Dead?
Laga en gif en gang, vet ikke om alle de klærne jeg har er med på den gif'en da men. Er en del av dem!

This is my Drop Dead collection. I have some other clothes and things as well that is not included.
Er litt uoversiktlig, men håper du ser en del av det!

Hvilken linje går du på videregående?
Forming med Studiespesialiserende.

Bor du midt i skogen eller mer sentralt?
Helt klart midt i skogen!

Kommer jeg til å se deg på Skrillex konserten?
Antakeligvis ikke, dessverre. Tror jeg skal satse på å få sett Rise Agains og Architects i Mars istedet.

Hva er din yndlings-hunderase? 
Har mange! Schæfer, Alaskan Malamute, Husky, Old English Sheepdog, Weinmaraner, Labrador, Border Collie, Akita Inu. Det er noen!

Hva er din yndlingsferie?
Har vært på så mange jeg liker, så egentlig alle hvor jeg har vært med familien min. Det er ganske koselig!

Hvis du kunne ha vært en person for en dag, hvem skulle det ha vært og hvorfor?
Helt klart Miranda Kerr. Da hadde jeg faktisk hatt en helt perfekt kropp, en helt perfekt ektemann og et helt perfekt barn. Det hadde ikke jeg hatt noe imot!

Oh yeah, følte meg flink nå!


Sweden Shopping.

Kan ikke akkurat si at jeg kjøpte så mange spennende ting. Jeg kjøpte en julegave til brutter'n som jeg brukte nesten alle pengene mine på. Det er det Spyro spillet ti Wii. Også har jeg kjøpt farsdagsgave til pappa som han får når jeg kommer hjem i morra, men jeg vet ikke om han faktisk tar seg en tur innom bloggen min noen ganger eller ikke, så bare for sikkerhetsskyld så poster jeg ikke noe bilde av det. Det er noe som er litt negativt med alt jeg har handla; Det blir mindre filmer å ønske seg i julegave og jeg har nesten ikke igjen penger. 
Jeg kommer sikkert til å spørre brutter'n om jeg ikke kan få prøve det en gang, det ser jo veldig morsomt ut da!

 

Sweden.

Bare Jørgen har fått sovet litt til skal vi til Charlottenberg. Er egentlig ganske sliten ennå jeg også, men jeg klarer ikke å sove mer. Skal kjøpe noen julegaver i dag også, må starte tidlig så jeg er fort ferdig! Den jeg VET jeg skal kjøpe julegave til er brutter'n. Han ønsker seg et nytt spill og det er ikke akkurat noen bombe. Vet ikke helt om jeg får kjøpt til så mange andre i dag, i og med at spillet kommer til å ta en del av pengene mine.

 Kom også på at jeg egentlig skulle svare på de spørsmålene mine etter spørsmålsrunden i går, men det fikk jeg ikke gjort, så det tar jeg når Jørgen og jeg kommer hjem fra Sverige!

 

Image and video hosting by TinyPic
Haha, det her er fra en foto-oppgave vi fikk på skola i fjor. Vetle som har tatt bildene.

Feeling good.

Får alltid en god følelse når jeg sitter med kjæresten. I morgen skal vi til Charlottenberg og shoppe julegaver! Noen av dere som leser bloggen som skal dit i morgen ved en tilfeldighet? Ser dere meg så er det bare å si hei, for jeg liker å snakke med nye folk!

I morgen skal jeg ta mange bilder for, ja, da har jeg sikkert mer lyst til å ta mange bilder. Synes litt synd på Jørgen egentlig, han har ikke fått lov til å ha på seg genseren sin ennå en gang fordi jeg har brukt den hele dagen og den er så digg så jeg vil ikke ta den av, MEN, han sa at jeg fikk låne russegenseren hans og den er også god å ha på seg, så da går det liksom bra! 

Shop Shop Shopping.

Har så lyst til å ta en skikkelig "shopping raid" på nettet. Har funnet så utrolig mye som jeg har lyst på, bare se!


Alt dette skal jeg bestille i løpet av, ja, vet ikke. Det er egentlig alt for dyrt og jeg burde ikke bruke så mye på klær, men det er så fint!! 

Har også fått kjøpt Kingdom of Heaven på DVD i dag, så nå er jeg glad! Om 45 min er jeg på vei til kjæresten og jeg skal sørge for å ta en hel del bilder denne gangen! 
 

Excuse me?Bare fordi det er jeg som har laget den og jeg synes den var litt festlig og bare fordi jeg har hele 31.366 notes på den på tumblr at the moment. Herregud jeg er morsom altså!

Lite.

Jeg har så utrolig lite å gjøre for tiden. Jeg sitter liksom bare å glor på dataen, men gjør aldri noe nyttig. Lekser har jeg ikke til i morgen, så det trenger jeg ikke å tenke noe på, men jeg har lyst til å finne på noe gøy. Trene trenger jeg ikke i dag for Bjørn (gymlæreren) trente oss hardt i dag, så beina mine orker ikke en løpetur ekstra i dag! Tror jeg har hørt på Storytime 100 ganger til sammen nå, den er så digg! Ja, men, ja, jeg kjeder meg. ÆSJ.


Jeg liker egentlig ikke det bildet her, jeg ser så rar ut, men det får gå!


 

Se hva jeg fikk!

Fikk verdens beste "velkommen hjem fra skolen" gave i dag! Brutter'n kom inn døra også sa han; "Linnea, det er pakke til deg!" jeg løp mot han og bare "ER DET?! :DDD" også kødda han, og da ble jeg sint, men etterpå når han gikk gjennom posten så lå det en pakke til meg allikevel, en liten og søt pakke, og der, DER var skatten!

De kom ut med musikkvideoen til Storytime i dag også! Den er kjempebra!Jeg vet det er ganske mye blogging om Nightwish for tiden, men de har vært ett av yndlingsbandene mine siden 2007 så det er veldig stort for meg at de ENDELIG kommer med en ny plate. Er bare singelen som har kommet enda, men albumet kommer mot slutten av måneden og jeg klarer snart ikke vente mer!

Lazy.

Jeg synes jeg har blitt så lat på å blogge. Før så blogga jeg flere innlegg om dagen, men nå har jeg blitt skikkelig kjedelig og blogger bare en gang om dagen! Jeg har vært litt opptatt i det siste da. Nå trener jeg hver dag etter skolen uten på onsdager for da har vi gym, hvis jeg ikke blir sliten nok i gymmen så trener jeg når jeg kommer hjem, men i løpet av det skoleåret her så har ikke det skjedd. Har vært nesten død etter hver økt. Jeg har også blitt skikkelig dårlig på å ta bilder, så det må jeg bli flinkere på! Jeg skal PRØVE å bli flinkere til å blogge, det lover jeg!Jeg ble glad i dag! Jeg fikk pakka med 1 års gava til Jørgen i dag! I helga skal jeg til han også skal vi feire den sammen! Det er litt kjedelig, for selve 1 års dagen våres er jo på mandag, men da får vi heller feire at det er 1 år siden den helga vi ble sammen var! Vanskelig setning, men jeg tror dere skjønte den. Gleder meg til å se ansiktsuttrykket hans når han ser gava!Jeg gleder meg bare mer og mer til jeg får pakka mi som jeg bestilte fra ebay, men det har jo bare gått noen dager, og jeg når pakka er fra Korea så tar det sikket minst 14 dager. Kommer litt an på, men den blir helt sikkert stoppa i tollen fordi Norge er teit, selv om det egentlig er ganske greit med toll når det kommer til ulovelige varer osv.

Også må dere huske at jeg har en spørsmålsrunde HER, så det er bare å stille så mange spørsmål dere vil frem til fredag, for da svarer jeg på alle!  

Spørsmålsrunde!

Okay, jeg har en spørsmålsrunde så nå er det bare å stille masse masse spørsmål som dere vil vite også svarer jeg på dem i løpet av helga en gang!

HAVE FUN! 

Hva synes du?

I dag så viste Guro meg noe awesome. Nightwish sin nye singel Storytime skulle egentlig ikke kommet ut før den 11. November, men det er noen som har fått tak i den og postet den på youtube. Personlig så syntes jeg at det var skikkelig u-Nightwish, men det blir jo så klart endringer i et band når man går fra en opera vokal til en litt mer vanlig, rocka stemme. Jeg liker de fremdeles og jeg synes det de gjorde med musikken passet mye bedre til stemma til Anette. Det her er helt klart et nytt band, og jeg savner det gamle, men jeg ble ikke så veldig skuffa! Jeg var skikkelig redd for at jeg skulle bli mega skuffa når jeg fikk høre de nye sangene, men jeg likte denne og jeg håper plata er like bra, eller enda bedre! Det jeg nesten gleder meg mest til er filmen deres! Egentlig så skulle jeg poste en youtube film her med hele sangen, men den har visst allerede blitt fjerna fra youtube, så da får jeg prøve å finne et sted på nettet hvor jeg kan laste opp lyden, for jeg klarte å laste ned lyden fra filmen ned på pc'en så nå hører jeg på den hele tiden!

Har også vurdert om jeg ikke skal ha en spørsmålsrunde, men hva tror dere om det? 

Inspirasjonskilde #6

DANIELLE. Australia/England. Say no more!


Hun har den brune hårfargen jeg skal ha, høhø.Hun er så peeen.
 

Herlig!

Jeg må virkelig si at det føles utrolig herlig og endelig være ferdig med historie greiene mine! Det føltes ut som om at det skulle ta en hel evighet, det gjorde det også, men ikke like lenge som jeg trodde det skulle ta. I og med at jeg ble ferdig med den tidligere enn jeg hadde trodd så fikk jeg tid til å trene og det føltes ihvertfall herlig i og med at jeg ikke har hatt tid til å trene siden onsdag. Vet ikke om det var noen som så på 21 nyhetene på tv 2, men søskenbarnet mitt og kona hans var på tv i sta! Det var skikkelig rart å se de på tv skjermen og høre de fortelle alt sammen der, når jeg satt rundt stue bordet og hørte alt da jeg satt og spiste pizza med de på fredag! Jeg skikkelig glad på hans vegne, han har ikke akkurat hatt det lett. Det har ikke Tea heller akkurat. 

Nå som jeg liksom er så flink og har gjort historien min, så tar jeg fransken i samma slengen så jeg blir ferdig med den også!  Masse random bilder fordi jeg ikke har hatt tid til å ta noen selv, eller...


YAY, det er meg inne på kontoret til pappa klokka 11 i går kveld, død som en fisk men som måtte sitte oppe å jobbe med historie! ÆSJ.
 

Ebay bestilling!

Pappa har vært megasnill og ga med kredittkortet sitt så jeg kunne bestille for nesten 500 kr på ebay. Han er helt klart verdens beste pappa! Jeg snakka om at jeg ville endre stilen min litt, så jeg kjøpte en genser som ikke er meg i det hele tatt med rosa på! Folk kommer til å bli sjokka, men jeg vi seriøst endre stilen min litt samtidelig som jeg klarer å være meg selv. Så, her er det jeg bestilte; 
PS, kan hende bildene har litt forskjellig størrelse.


Dette er den jeg beilste sist , men som jeg aldri fikk fordi jeg hadde oversett at de ikke sendte til Norge, men nå får jeg den, endelig!


Dette er den andre genseren jeg bestilte sist som jeg ikke fikk fordi jeg er teit.
Den her er skikkelig IKKE meg, men jeg syntes den var søt og fin, så vi prøver'n!

Gleder meg til jeg får meg jobb og visa kort, for da blir alle pengene svidd av på ebay! 

Jobbe.

I dag må jeg jobbe med en hel del ting. Først og fremst så har jeg historie greier som jeg må lever til søndag som jeg bare så vidt har fått begynt på og som jeg må begynne HELT på nytt på fordi jeg har misforstått alt og må skrive om alt. Må også jobbe med ting i hjemmet i dag og i morgen (derfor så skal jeg prøve å bli ferdig med historie i dag) fordi pappa sa at hvis jeg var flink å jobba litt hjemme så skulle jeg få bestille fra ebay i løpet av helga. Fant 10 forskjellige klesplagg som jeg hadde lyst på som endte på 444 kr som jeg skal bestille fra Korea. Denne gangen så VET jeg at de sender til Norge, så nå slipper jeg å gå rundt i 5 uker å vente på noe som ikke kommer allikevel. Jeg gleder meg! Pappa er kjempesnill, men det er mamma også, for hun skal farge håret mitt brunt og skaffe meg extensions. Ja, jeg er en bortskjemt liten drittunge egentlig.

ja, og Tea ga meg makedonsk sjokolade i går som jeg skal spise sammen med kaffen min mens jeg jobber med historie. Jeg som liksom skulle være sunn, jaja, hvordan kunne hun vite det, hun som ikke har hørt fra meg på 4 år! Blir ikke tid til trening i helga heller, kanskje i morgen, vet ikke. Jeg som har blitt så flink til å spise sunt og trene! Har gått ned nesten 2 kilo nå, HURRA!
ÆSJ.

En av mine bestevenner, Vetle, fikk meg hekta på en sang her om dagen som er ganske DIGG med bra anlegg eller så må du ha ørepropper og bass på. Det er metal, men mot slutten av sangen kommer det en sånn jævla digg bass greie!NOM NOM

GLAD.

I dag er jeg glad. Jeg så igjen Thea (kona til søskenbarnet mitt) for første gang på hele 4 år i dag! Hun kommer fra Makedonia og de har vært gift i 4 år, men de måtte gifte seg i Makedonia for at Thea skulle få komme tilbake til Norge i det hele tatt og for å få bo her sammen med søskenbarnet mitt. Staten er teit og det skal egentlig ikke ta så lang tid som 4 år og det har vært om det på TV2 Nyhetene hele 2 ganger og det har vært i avisen nå i det siste. Jeg er kjempeglad på søskenbarnet mitt sine vegne for at hun endelig har kommet tilbake! Det sies sånn at når noen dør så fører det noe godt med seg, så når Farfar døde, så fikk søskenbarnet mitt noe godt etterpå, nemlig kona si. Og, nå har onkel og tante og søskenbarnet mitt og Thea invitert oss på pizza, så nå skal jeg kjøre pappa, bruttern og farmor dit. Mamma er i Trondheim på kurs så hun kan ikke være med, men hun får nok sett Thea igjen ganske snart i uansett! 


Jeg må ta nye bilder av meg selv snart. Begynner å bli mange bilder som jeg har brukt om igjen nå. Æsj.

Men, nå skal jeg kjøre til butikken og så på pizza party og jeg håper at jeg ikke kræsjer eller kjører på elg!

 

Dette er tøft!


kan hende det ble litt lite og lese, men det er ingen større skriftstørrelse.

Jeg savner dette.

Tenkte bare jeg skulle klage litt over hva jeg virkelig savner for tiden.

1. Kjæresten.
Håper på å få se han i løpet av helga eller neste helg. Neste helg er det nesten sikkert at jeg ser han i uansett, men jeg orker ikke å vente så lenge.2. Å bestille klær fra Drop Dead.
Kommer til å gjøre det så fort den nye vinterkolleksjonen kommer ut for salg!3. Jeg savner å være på en awesome konsert. Jeg savner Metaltown mer.
Altså, festivaler!
DEAN TIL VENSTRE! Husker da jeg så de i London og de var ferdig med å spille og Dean dreiv og rydda opp og sånt også ropte jeg; "HI DEAN! HIGH FIVE!" og han så helt forvirret ut og bare; "HOW DO YOU KNOW MY NAME?!" bare smilte jeg, også smilte han også tok vi en high five !


Da jeg så BMTH på Metaltown var det første ganga jeg så dem med så mange folk der! Herregud, ble helt sjokkert, og alle de 13 åringene som sto og venta på at de skulle starte mens Cradle of Filth spilte og de bare; "Herregud, han synger som ei jente!". Vokalisten i Cradle har TALENT heter det! Ikke jente.

4. Jeg savner London.5. Jeg savner den dagen Guro og jeg vant eksklusive billetter til BMTH konsert i London og møtte dem, fikk klem av Oliver Sykes og klem og bilde sammen med Tom Sykes. Jeg snek meg til å få en klem av lydtech fyren Phil fordi han er så søt. Det var digg det!
PS. Dette kommer til å bli langt for jeg klarer ikke å snakke om denne hendelsen (som var noe av det beste som har skjedd i livet mitt hittil) uten å ramse opp alt som skjedde og masse bilder. Jeg husker det som om det var i går, men det er faktisk over 1 år siden.
Jeg var svett og jævlig så det forklarer klusset og at ser bajs ut, men mannen ved siden av meg er skikkelig søt og lukter godt! Var litt morsomt, for under konserten så sto Guro og jeg helt inntil scena ved Lee Malia og Tom Sykes sto på en måte bak scena på sia og Guro og jeg kunne se at han sto og glodde på oss mens vi headbanga. Det var litt morsomt og creepy på en gang!


<3


Fra signeringa. De var sånn 4982058209386023 ganger penere i virkeligheten og de lukta så godt og Matt NIcholls var skikkelig hyggelig, Oliver var hyggelig og jeg ble helt slått ut når jeg så hvor pen Vegan egentlig er så jeg klarte ikke å få frem et ord når jeg sto fremfor han, ikke Lee heller, for han var så søt. Og Jona dumma seg ut, han så ut i løse lufta og når jeg kom der og venta på at han skulle signere tingene mine bare fortsatte han og stirre i lufta i 10 sek før han så at jeg faktisk sto der. Tror noe av det samme skjedde med Guro også, bare at det var Lee elns.


Å jada, BEVIS PÅ AT JEG VAR DER! Oliver i bakgrunnen til og med!


Amanda Hendrick! Hun var MYE penere i virkeligheten, men hun var mye penere med munnen lukket også. Hun er søt, men smilet hennes ødelegger litt. Men, ja, whatever, hun er fortsatt kjempepen!


Amanda Hendrick som har tatt bildet og jeg er i den røde ringen og Guro SKAL være på høyresiden min et sted.Jeg klarer ikke å holde kjeft om det her. HERREGUD! Men, i løpet av konserten så hoppa Guro og jeg opp på scena og var der sammen med dem. Jeg har ikke helt kontroll på hva Guro fikk utrettet på scena, men jeg ble ihvertfall klemt mellom Lee Malia og en høytaler, så der sto vi, most av alle menneskene på scena. Tok en ekstra high five med Matt Nicholls først før jeg havna ved Lee. Og når konserten var ferdig, se hva jeg fikk;


Det er Lee sitt!

Nå skal jeg slutte med dette punktet og gå over til neste punkt. Unnskyld for mange bilder og masse tekst på det BMTH punktet, men sånn helt seriøst, jeg savner det skikkelig og jeg husker det så klart og, ja, det var bare utrolig stort for meg og endelig få møte de og at jeg klarte å utrette så mange ting på en dag. Klemmer, bilder, autografer, være på scena, få plekter. Det er så mye!

6. Jeg savner Drop Dead butikken i London!
Jeg vet egentlig at Guro ikke liker dette bildet så mye fordi hvis jeg ikke husker feil, så mente hun at hodet hennes så rart ut, men jeg synes fortsatt hun ser mye bedre ut enn meg, for jeg var så fæl så jeg måtte klusse på meg selv! Og, ja, TOMMY <3


Jeg har vært der to ganger, men nå er den flytta til en annen del og den her er lagt ned, men da er det bare å dra til London og besøke den nye! HEI HÅ!

7. Jeg savner Farfar.
Farfar er nok en av de tingene jeg savner mest akkurat nå. Jeg har snakket en del om det før, men jeg savner han så intenst. Jeg ligger ikke i senga mi og griner før jeg sovner så ofte som jeg gjorde før, for når jeg lukker øynene så ser jeg han for meg, jeg hører latteren hans, stemmen hans, og jeg ser for meg alt og det er så virkelig også åpner jeg øynene og han er ikke der. Jeg ser for meg at han sitter i stolen i stua hjemme hos seg og farmor og er på tv med briller og caps på hodet. Det er så rart at han ikke er her og jeg må gå med et savn i sjela og i hjertet resten av livet. Det er egentlig ganske utrolig hvor stort savn og tomrom man får når man mister noen som er så nær. Jeg er egentlig veldig glad for at farmor takler det så bra som hun gjør, hun er nok den som har taklet det best av oss alle.

8. Jeg savner å være sosial.
Jeg er skikkelig dårlig på å være med venner utenom skolen og å finne på ting med folk. Er som regel folk som må invitere meg på ting, og de eneste jeg er sosiale med er Guro til tider (hver dag på bussen og på skolen, men nå tenker jeg på ellers) og Jørgen. Noen ganger Matilde også, men vi har jo begge får "kærer" så nå er det busy busy i begge kanter og vi har så mange andre planer også! Men når jeg først får møtt og vært med henne så er det skikkelig hyggelig og morsomt!


Helt klart yndlingsbildet av Guro og meg!


Haha, husker da Matilde og jeg kjøpte kigurumiene våre, det var gøy det! Moren hennes holdt på å få latterkrampe når ho så oss! Matilde sin er kulest (det er den jeg har på meg) for det er et flyve-ekorn med skikkelig vinger!

9. Jeg savner det å ta bilder.
Jeg har blitt kjempedårlig på å ta bilder. I admit it.10. Jeg savner det å ha ferie. 
Gleder meg skikkelig til juleferien min jeg nå!Beklager for MEGALANGT innlegg. Var ikke meninga at det egentlig skulle bli så langt, men det ble som det ble! Håper ikke dere får lesekrampe eller noe sånt. Hvis det er noen som egentlig leser og bryr seg i det hele tatt da, haha!

 

FINT.

Dette er helt klart den fineste sangen du noen gang kommer til å høre!

 Hva synes du om sangen? 

Jeg vil reise.

Jeg har så lyst til å reise til Amerika, England, Skottland, Irland, Afrika, Romania og Sveits! Jeg vil ha penger, NÅ! Men, nå har jeg brukt masse penger på 1 års gave til kjæresten også skal jeg bestille kjempemye fra ebay i løpet av helga, så da blir det ikke igjen noe mer penger på meg. ÆSJ.

JEG VIL HA JOBB MEN NORGE ER TEIT OG ANSETTER FOR DET MESTE UTLENDINGER SOM VIL HA BRA JOBB! 

Endringer, igjen.

Så, når jeg hadde endret både header og bakgrunn fikk jeg beskjed om at bakgrunnen ikke syntes. Jeg har Google Crome og jeg ser den helt fint men Guro så den ikke og hun bruker Firefox, var også en annen person sa at hun bruker Chrome men får det ikke opp. Derfor så endra jeg både header og bakgrunn, IGJEN. Håper dere ser begge deler denne gangen. Nå bruker jeg bakgrunnen som jeg har brukt på tumblr'en min i en evighet. Har egentlig lyst på noe nytt her, men når jeg prøver så synes det ikke. TEIT BLOGG.NO!Jeg har norsk og etterpå skal jeg høre på metal.Også har jeg kul t skjorte. Kjæresten min er snill som kjøper så fine ting til meg. HØHØ. Hadde den på i går da, men anyways, den er fortsatt kul!

 

hits