september 2011 (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Blogg

Vakker!

Jeg har fått meg en ny inspirasjon. Hun har en perfekt kropp, et perfekt utseende, og etter min mening har hun en perfekt ektemann som jeg skulle likt å ha hatt selv. Hun har også en nydelig baby som kommer til å bli verdens peneste! Jeg snakker selvsagt om Miranda Kerr!


OMG, jeg vil være Miranda right there! Orlando er kjempesøt med krøller <3
De var nylig i Paris forresten, skulle ønske jeg var der. Bajs.Jeg skal så jævlig bli Victoria's Secret model! Da må jeg TRENE og spise SKIKKELIG sunt!

Hva synes du om Miranda?  

Marathon.

Jeg hadde egentlig tenkt meg til kjæresten i helga, men så ble det til at han kommer hit istedet også drar jeg til han neste helg. Derfor så hadde jeg tenkt at vi kanskje skulle kose oss med digg men sunn mat og ha en Pirates of the Caribbean marathon sammen! Vi blir alene hjemme,og vi har ikke fått vært ordentlig alene på lenge, så det kommer til å bli skikkelig godt! Synes litt synd på han da, i og med at Orlando Bloom er heit og han er med i de 3 første filmene (kjøpte den 4. filmen i dag) og Jørgen kommer til å bli forever alone i et hjørne mens jeg sitter og fantaserer om at jeg er Elizabeth (Kiera Knightley). Stakkar. Jeg vet det er mye Orlando Bloom og Pirates of the Caribbean for tiden, men, HALLO, det er fint og heit og digg og alt det der! 

Har også funnet ut at den pakka jeg har venta på i 5 uker aldri kommer. Det sto at selgeren sendte "worldwide" men neida, de sendte ikke til Norge. Så da har jeg sitti og venta på en pakke som aldri skulle ha kommet in the first place. Klaga hos posten gjorde jeg i dag også. Jaja, da fikk jeg spart de pengene så jeg får kjøpt meg fine filmer på cdon og kjøpt meg noe når jeg drar til syden om UNDER 2 uker!
asdkjgegjoapogjep <3høhø, bildespam!
 

HEKTA.

Jeg har blitt så sykt hekta på Orlando Bloom og Pirates of the Caribbean og Kingdom of Heaven og hele greia. Nå har jeg blitt så hekta så jeg har laget min egen Pirates of the Caribbean tumblr! Tenkte bare å si ifra i tilfelle noen av dere deler den samme kjærligheten til de fine piratene i de filmene som meg!

www.yoho-pirates-of-the-caribbean.tumblr.com

MASSE bilder kommer til å bli lagt ut der! PIRATER <3

 

Bilder fra i går natt.

I går så var det nordlys og masse stjerner på himmelen, og jeg bare følte for å ta bilder av det!

Det her er den første gangen jeg noen gang har tatt bilder av stjernene osv. Synes ikke det ble så aller verst!

 

Pakke i posten!

Som jeg nevnte i går, hvis noen i det hele tatt leste det, så fikk jeg en fin pakke fra England i går! Jeg skrev også at jeg hadde glemt laderen til dataen min og ingen av de andre har photoshop og alt det der, så da skulle jeg poste det i dag istedet!

Dårlige bilder, jeg vet, men ja, det er det jeg fikk!Nå skal jeg gjøre fransk lekser og lese litt historie, også skal jeg lese Harry Potter og etter det skal jeg se på Jerseylicious, også skal jeg gå ut en tur og etter DET igjen, skal jeg se enda en film med Orlando Bloom <3 

I morgen starter jeg ikke skoledagen før 10.20, DIGG
 

Oops, I did it again!

Jeg klarte selvfølgelig å glemme laderen til dataen min IGJEN, så nå er den tom for strøm! Bruker pappa sin akkurat nå så jeg får sagt ifra! Fikk Built For Sin pakke i posten i dag, tok bilder, skulle photoshoppe dem og poste dem her, men så oppdaget jeg da at jeg ikke hadde lader. Da får jeg ikke sett på Troya/Orlando Bloom. Det suger! Jaja, bilder kommer da i morgen!

Gloing.

Jeg sitter og glor på pc skjermen og loker på nettet mens Guro sitter og glor på sin pc skjerm og ser på Angel. Fint liv her på skola! Klokken 11.55 fikk jeg fri helt frem til 14.20, synes det er litt for lenge, med tanke på at det ikke er annet å gjøre enn å glo. Lekser er jeg ferdig med, haff.


Gamle bilder av Guro og meg som ble tatt for.. ja.. rundt 2 år siden elns? 


Også husker jeg da vi var i Drop Dead butikken i Londn. Det var kos! Da vi var der sammen så hadde jeg allerede vært der én gang før, men det skada jo ikke å dra dit en tur til!Nå skal jeg loke på nettet etter masse deilige bilder av Orlando Bloom. Høhø.


NAM <3

 

Flere bilder fra i går.

Tenkte bare jeg skulle poste dem. Det regner ute så det frister ikke å gå ut.


Kattepusen min, høhø.


Farmor sin kattepus, høhøOnkelen min og jaktlaget kom med en kalv like før pappa og jeg skulle dra. De hadde visst skutt 3 elger bare i går! 

Jeg syntes skikkelig synd på den, men jakt er jakt og det er plenty of elger ute i skogene, så 3 mindre (selv om jeg egentlig ikke liker) gjør nok ikke så alt for mye. Som sagt; jakt er jakt. But still, stakkars kalv!

 

Pakke i posten?

Skolen er ferdig om 10 min og da skal jeg sitte på buss i over en halv time også skal jeg sjekke i postkassa om jeg har fått noen av pakkene mine i dag. JEG VIL HA DEM! Når jeg får noen av dem, hadde jeg tenkt å lage en video hvor jeg viser det. Meeen, vet ikke. 

Dere kan få se noen av bildene jeg tok i går btw;  


HAHA, dere får ikke se mer før jeg blogger senere i dag, for nå skal jeg hjem! Læreren lar oss dra NUH!

Betatt.

Jeg har blitt helt betatt av Orlando Bloom! HAN ER SÅ FIN. Det har jeg alltid syntes, men først nå har jeg fått skikkelig Orlando Bloom feber igjen etter å ha sett en del filmer med han. Fine fine mannen, som dessverre har fått barn med Miranda Kerr, men, det skal nok endres! Jeg drømte to drømmer i natt. Den ene var om Jørgen og at jeg skal være med han i helga, og det skal jeg i uansett. Den andre var at jeg skulle spille inn en film sammen med Orlando Bloom som hadde et romersk tema. Jeg KAN være sanndrømt, så nå får vi se da ! 


HAHA.


asdkjegjalegja
2 fine menn <3


De hadde passa så utrolig bra sammen! MEN, ja.. da har vi Miranda Kerr da... Ho er fin ho også da!

Tell me now; I hvilken av disse tre filmene synes du han ser best ut i?

1. Legolas i Ringenes Herre.
2. Balian i Kingdom Of Heaven.
3. Will Turner i Pirates of the Caribbean.

Personlig så liker jeg han i alle <3 

Søndag.

Søndager er så sjukt kjedelige! De går utrolig treigt og alt du gjør er kjedelig. Jeg har gjort alle leksene til neste uke, jeg har sett på film med brutter'n og jeg hadde egentlig tenkt å spille Playstation men jeg orker bare ikke. Skulle egentlig bare ønske at Jørgen var her, men hverken han eller jeg har noen peiling på når han kan komme oppover, og jeg vet ikke om jeg kan komme til han neste helg og alt sånt piss. Kanskje jeg rett og slett bare skal ta med meg kameraet mitt ut og ta en hel haug bilder til foto-oppgaver og sånt. Bare random.
haha, lol.

nå skal jeg spise middag, også skal jeg fikse meg litt før jeg går ut og tar en hel haug med random bilder som dere kan få se senere i dag. Om noen av de blir noe bra da så klart. Høhø

 

DRUNK

Jeg er ikke direkte edru nei. I morgen så kommer jeg ikke til å huske at jeg i det hele tatt posta dette innlegget en gang. LOL.

 

Jeg vil ha sånne sko. Hvor får man tak i dem?
<3
Jeg tror faktisk jeg klarte å fullføre et innlegg. Da er jeg kanskje ikke så ille allikevel. En ting er sikkert; jeg er IKKE edru ihvertfall. Hvordan kan det ellers gå helt rundt for meg. WIHI


Cute Japanese Thing.

Jeg kjeda meg. Don't judge me.KIGURUMI! <3 

Jeg hadde ikke nett i går.

Eller, jeg hadde det på skolen, men ikke hjemme fordi broren min hadde klart å trykke på en knapp på  modemet så nettet hadde slått seg av, og det fant ikke vi ut av før i morges, så derfor så satt jeg og så på Kingdom of Heaven med ingen andre enn ORLANDO BLOOM <3 jeg elsker han, han er så fin. Er bare så synd at han er en snill mann som har blitt pappa.. Jeg vil at han skal bli pappa til mine barn fordi han er så pen! Anyways, i dag skal jeg på bursdagsfest til Rina og det bli sikkert kjempegøy! 

Irriterende.

Jeg blir så irritert når jeg ikke får til det jeg vil få til og når ting ikke går min vei. ÆSJ.

I dag kommer pappa hjem fra Stockholm, jippi!

 

Gameboy Colour.

Jeg elsker Gameboy'er! Jeg føler meg heldig som har en rosa Gameboy Colour! Det er de som er kulest! Har en sølv gameboy advance sp også! Begge gameboyene mine er brukt utrolig mye! Jeg har så klart gama Pokemon for det meste og Inspector Gadget og Løvenes Konge og, ja, Harry Potter og masssssse annet! Jeg er så glad i den så jeg laget en gif til og med!

 

Image and video hosting by TinyPic

Haha, hvis du studerer knappene så kan du faktisk se at den er godt brukt! Er faen meg møkk i dem! HAHA.

Har du en sånn søt dings?  

Rommet mitt!

Jeg kjeder meg, så jeg tenkte jeg skulle poste noen bilder av rommet mitt som jeg tok i går. Personlig synes jeg at det ser litt rotete ut, men whatever! Døra mi er fin btw, jeg har malt Bring Me The Horizon og alle medlemene på den, haha.

Også noen random bilder.NOM.

Nå skal jeg være med Anne og Lisbeth på Spenst også skal Anne, Lene, Kristian og jeg på teorikurs. I november eller desember har jeg tenkt å ta teorien og i mai skal jeg kjøre opp. Jeg har bilen og penga, så da mangler jeg bare lappen!
 

Thinspo!

Jeg vet jeg poster mye inspirasjon for tiden. Men i det siste så har jeg blitt flink til å trene, spise sunt og drikke sunt! Jeg er skikkelig stolt over meg selv! Jeg har også funnet ut at jeg har endra meg en del etter at farfar døde. Jeg krangler sjeldent med foreldrene mine, men bare på 4 dager har jeg kranglet skikkelig med dem. Jeg hater det. Jeg krangler skikkelig mye med Jørgen og jeg hater det også. Jeg var ikke sånn før, men jeg regner med at et dødsfall så nærme går ganske inn på en person og at det å bli fort sint og kranglete er den måten jeg håndterer det på. Jeg vet det gir seg, jeg vet bare ikke når og det plager meg. 

Nå skal dere få se hvor tynn jeg skulle ønske jeg kunne være!Jeg er egentlig fornøyd med det meste utenom armene og lårene mine. De SKAL bli tynnere. Don't like.
 

Inspirasjonskilde #5

Jessie! Hun er nydelig og hun var en "scene kid" før og var skikkelig populær. Nå har hun blitt mye mer voksen og med en mye penere stil, så nå liker jeg henne mye bedre og hun lager så fine gif's! Håper dere synes hun er inspirerende også!

I&#8217;m an emotional wreck right now &amp; I don&#8217;t even know why D: So I&#8217;ll leave this here for you all. Goodnight&#8230; &lt;/3

idk.

my hair looks nice :3

My eyes look really pretty.

Yep I still have smokey&#160;! :3 

I was so wittle &amp; edited&#8230; lol. &amp; I miss my old room :(
Det der har faktisk jeg redigert så det har blitt mer grønt. Haha.

I ate all my lolli :( 

My hair looks like shit :|

ew.

Curious as to why my picture never gets notes like how this one did :| My eyebrows weren&#8217;t even drawn on right xD

Working out with my baby, big punk said his body is nicer then mine lol. true but whatever. 
Jeg vil være så tynn!

Request my eye :)

My baby &lt;3

Hva synes du?  

Så kjedelig!

Herregud, dere er så kjedelige! Jeg poster en del innlegg og jeg ser at en hel haug med folk er innom men jeg får nesten INGEN kommentarer mer! Det er skikkelig dårlig! Det kan godt hende dere vil ha noe annet å lese på så det er derfor dere ikke kommentere, men da kan dere jo skirve forslag til hva jeg kan skrive om når jeg spør om det da! JEEEZ.
 

Ryan.

Jeg har blitt så hekta på Ryan. Han er skikkelig pen, han er "tumblr famous" og han er alle jenters drøm! Igjen så må jeg si at jeg vet at jeg har kjæreste, men så må jeg også si igjen at det er lov å drømme! Han og Daphnee har akkurat slått opp og jeg synes så synd på dem begge. De har det helt jævlig. Jeg vet hvordan det er. Alle på tumblr driver å sender hate meldinger til Daphnee fordi Ryan har begynt å kutte seg og blablabla. Stakkars folk, la de få gjøre hva de vil!
SØTE <3She&#8217;s literally perfect. I couldn&#8217;t be any happier with anyone else.

Taking my friend to prom. (=

Yesterday&#8217;s Deny Apparel shoot. Photo&#8217;s by ddysnomia. http://deny.bigcartel.com/


Indeed!


hva synes du om han? jeg synes han er ganske så grei jeg! 

Love.

HOTTIES! Det beste er at jeg har møtt dem. Klemt Oliver, tatt high five med Matt og snakka med alle tre. Ihvertfall Jona, vi har en samtale på Facebook i ny og ne. Høhø.

Tumblr_lqrbwed7hy1qms13xo1_500_large

Tumblr_lro2yxj5yn1qak8cjo1_500_large

Tumblr_lq866glurd1qzbsa4o1_500_large

Tumblr_lpt78egvln1qhvoz3o1_500_large

Tumblr_lh2gwg5b4i1qf98uwo1_500_large

Tumblr_lr9spbbxwf1qd81ixo1_500_large

Tumblr_lrh4unkvgh1qd4f4fo1_500_large

Tumblr_lra6gslobw1qzjn6bo1_500_large

Tumblr_lqtm4toubi1qgn6feo1_500_large

Tumblr_lr9t2ywzsd1qjyr42o1_500_large

Tumblr_lr9jv8llqq1qizm5fo1_500_large

Tumblr_lr4sgzp3kq1qfh67oo1_500_large

Tumblr_lqx5s3yjxp1r2b2e9o1_500_large

Tumblr_lqoh9nmorb1qak8cjo1_500_large

Tumblr_lk89562ccr1qb5ia7o1_500_large

Tumblr_lqdjy8y6ew1qel356o1_1280_large

Tumblr_lqlbn7pnjh1qak8cjo1_500_large

Tumblr_lqgdh2x4951qgn6feo1_500_large

Tumblr_lqbx9fkwip1qcf1jwo1_500_large

Tumblr_lpvexnoca81qhd1zuo1_500_large

Hvem liker du best av de fine gutta? 

Jeg klarer ikke å velge. De er alle så HOT 

Wiiiiii!

Da har man nettopp spilt gjennom Coraline på Wii. Det var ikke SÅ bra som jeg hadde forventet. Det var helt greit, for det var ikke for vanskelig og ikke for lett (ihvertfall ikke for de som ikke har spilt så mye Wii), men jeg synes at oppgavene på spillet skulle ha blitt bedre forklart og at spillet skulle ha hatt mer innhold ifra selve filmen. I starten var det en del fra filmen, men etterhvert så ble det bare mer og mer som ikke var med i filmen og blabla. Men all in all så hadde jeg gitt det en 5'er!Jeg vil anbefale det til alle som har Wii og til alle som liker Coraline! Det er så søtt!

Også må jeg bare få sagt at jeg fikk trent en del i dag, og at jeg er stolt over å ha funnet ut at jeg har fått mye bedre kondis bare etter én eneste uke. Det er litt godt egentlig! Trenger ikke å stoppe etter 500 meter og holde på å dø av for lite pust!
Jamjars!


HAHAH! SØTT!


Guro. 


Matilde.


Det får være nok med bilder, herregud, jeg dynker bloggen min med dem!

I need tips!

Jeg har så utrolig store problemer med å finne på hva jeg skal blogge om. Jeg har 0 inspirasjon og jeg har skikkelig lyst til å blogge om sånne personlige greier, men jeg synes liksom ikke det skjer så mye for tiden så jeg kan blogge om mine personlige greier. Jeg skulle helt klart bodd i en storby! Jeg tar imot alle slags tips som jeg kan få, bare det er til noe hjelp! IKKE 30 days challenge osv for det har jeg allerede gjort!
 

Haaard.

Jeg har problemer med å bestemme meg for hva jeg skal gjøre. Jeg vil trene, men det er kaldt ute, så det frister ikke, og samtidelig så vil jeg til Farmor også vil jeg gjøre en hel haug med masse ting. Er ikke lett å finne ut hva man skal gjøre på en søndag, i og med at søndager er "kjede seg" dager. Det er helt klart den kjedeligste og tregeste dagen i uka! Eller.. kanskje jeg skal spille litt Coraline først! 

 

Ødelagt.

Jeg føler meg helt ødelagt! Jeg har ikke spist NOE kaker eller godteri på hele uka og jeg har ikke drukket NOE brus og jeg har trent 4 ganger denne uka, og jeg er stolt! Så klart så måtte jo bursdagen til pappa ødelegge, men jeg har også sagt til meg selv at; på bursdager så kan spise bittelitt kake og ta 1 glass med brus. Ikke det at jeg tok litt kake, jeg tok en del, men jeg får ikke lyst på noe mer kake og godteri nå, så egentlig så er det bra! Jeg tror fortsatt jeg skal klare å holde meg sunn selv om dette ødela litt! Jeg vet dette høres sykt ut, men bare ved å ikke spise og drikke unnødvendig sukker og karbohydrater denne uka her så har jeg gått ned over en halv kilo. Det er en god start og god motivasjon til å fortsette!

Her er noen inspo bilder og jeg har vurdert å ta masssse bilder i morgen, so stay tuned!


Hahah, Oliver Sykes!

 

Svensker.

Jeg og familien min dro til Sverige for å besøke svensker som jobbet på butikken der. Pappa skal feire bursdagen sin i dag, men selve bursdagen begynner ikke før klokken 6, derfor så tok vi en tur over til Sverige. Jeg kjøpte meg 3 filmer og 2 Wii spill, så det her kommer til å bli morsomt!
FINE SPILL <3


Jeg ELSKER Arn serien! Jeg elsker egentlig hovedsaklig ALLE filmer som handler om ting som skjedde mellom år 1000 og 1800, DIGG! Har sett Forrest Gump før og den er så herlig! Den siste har jeg aldri sett før, men den handler om en gutt som lever rundt krigstidene i Tyskland og han rømmer og finner en venn osv osv, jeg gleder meg litt til å se den, for jeg elsker sånne filmer med små barn som blir venner osv. Hvis du har sett Drageløperen så er det en sånn film. Ikke helt kanskje, men det handler jo hovedasklig om to barn som er venner også skjer det ting så de blir skilt osv. Liker sånne filmer, for de får meg alltid til å gråte litt, og gråte er godt til tider!

MEN, nå skal jeg spille Wii, også skal jeg se om jeg ikke får med meg Guro (hvis hun kommer på bursdagen, men det tror jeg) til å se på film med meg!
 

Cheetah

Jeg kjeder meg, så jeg sitter og lakker neglene mine, og jeg skal prøve å få til dette berømte "gepard" mønsteret, men jeg har litt problemer. Jeg har nesten ikke pinner som jeg kan bruke, jeg burde skaffe meg ordentlige greier, men det gidder jeg ikke å bruke penger på. Dere skal få se bilder, så snart jeg har blitt ferdig med dem! Dere får kose dere med inspo bilder og Cheetah mønster så lenge!

Blue-glitter-nail-art-nail-polish-favim.com-114509_large

Tumblr_logs4ya6v91qlye1zo1_500_large

Tumblr_lov0m5c0tl1qcgr0zo1_500_large

Tumblr_lpnwnteume1qd8vzuo1_500_large

Tumblr_lrljkv1xhg1qczispo1_1280_large

Tumblr_lrdf9f7fn91r2r05qo1_500_large

Tumblr_lrleg0ltnf1r31ieho1_500_large

1315369339yyjq2fy_large

12870257566830_large

Jeg har nok sett for mye på Jerseylicious. 

Inspirasjonskilde #4

Helaine Rose Tieu. Hun er nydelig og tar utrolig fine selvportretter. Jeg misunner henne fordi hun er så utrolig pen! Håret henne, kroppen hennes, ansiktet hennes, alt er så perfekt og vakkert! Give me your looks!
I spy Royal Family undies!
REPPIN&#8217;

www.friendnfoeapparel.tumblr.com turns me on.

Finding old photos I never uploaded.

throwyourdiamondsx:
helainetieu:
Top is from: http://friendnfoeapparel.tumblr.com/
if only the cross wasn?t inverted?
An inverted cross does not symbolize satanism or anti - Christ. i can&#8217;t stop thinking about how much cuter
this beanie would be with the ball still attached to it.

It&#8217;s 6:35AM and my beanie use to have
a cute fuzzy ball at the end but then my dog ate it.

slyas-afox:
Everyone just needs to realize how flawless she is.
&lt;3 

Am I the only one who finds my face amusing when I&#8217;m around Alicia?

www.helainetieu.tumblr.com // II March 30th, 2011

www.helainetieu.tumblr.com

Hva synes du om henne?  

Mentalt dårlig dag.

Jeg vet at dere ikke hørte en eneste lyd fra meg i går, men jeg var ikke i humør til noe blogging i går i det hele tatt. I går fikk jeg en mental knekk. Jeg har endelig forstått at farfaren min er borte og at han ikke kommer til å være fysisk rundt meg mer. Jeg trodde jeg hadde innsett det, helt til jeg ble skikkelig sint og brast i gråt på skolen i går. Jeg skjønte ikke hva som skjedde til jeg faktisk satte meg ned for å begynne å tenke, og da innså jeg at det var fordi jeg endelig har fortsått at han er borte. Jeg vet ikke hvordan det er å miste noen så nærme i familien. Jeg vet ikke om det er én eller flere knekker jeg kommer til å få. Hvis det bare er én så er jeg jo ferdig med den. Det er jo godt. Jeg var virkelig ikke helt meg selv i går, og jeg følte meg langt ifra bra. Derfor så var ikke blogging noe av det jeg hadde mest lyst til. 

Vet ikke om det blir noe mye blogging i dag heller, for pappa har bursdag i dag og jeg har lovet å være med mamma og bake kaker til feiringen som er i morgen. Jørgen skulle egentlig komme i dag også.. hadde HAN tenkt, men nei, han kom selvfølgelig ikke. Det jeg trodde. Han kommer ikke før på tirsdag eller onsdag, og akkurat nå har jeg ikke tid til å vente på han. Jeg trenger han, NÅ. Noe som jeg føler at han ikke forstår. Det plager meg. 

10 måneder.

I dag har Jørgen og jeg vært sammen i 10 måneder. Det er personlig det lengste forholdet jeg har hatt og det er hans lengste også. Jeg synes egentlig at disse 10 månedene har gått utrolig fort, nesten alt for fort. Jeg husker alt vi har opplevd, alt vi har snakket om og alt vi har gjort. Det er koselig å ha en kjæreste som alltid er der for deg. Det verste med forholdet våres er at vi bor ca 3 timer unna hverandre, og det er litt slitsomt i lengden. Den eneste kontakten vi har når vi ikke er sammen er via meldinger og jeg tror egentlig vi begynner å bli ganske så lei det. Håper bare at vi finner en annen løsning snart!

Jeg elsker han!

 

Photoshop evening?

I kveld er det 123 fest. Det er masse folk fra videregående som skal dit. Jeg hadde egentlig tenkt meg dit, men i går så var jeg ikke humør til noen fest, også tenkte jeg; Kanskje jeg blir i bedre humør til det i morgen når den faktisk er? Men, nei. Det er bare noen timer til den begynner og jeg er sliten i tillegg til at jeg ikke har lyst, og ikke har jeg så mye drikke. Jeg kunne så klart å ha fått av de andre, det er ikke det, men jeg føler liksom ikke at det er noe morsomt når de fleste rundt meg klarer å bli fulle, men jeg ikke klarer det. Det er så kjedelig! Da blir jeg bare stående der. Ikke er jeg noe glad i å danse heller, så da blir det enda verre når jeg ikke er full. Som regel så er det tema på disse festen, da du skal kle deg til temaet, men den første 123 festen i året, så er det ikke tema. Jeg tror heller jeg skal love meg selv og dra dit neste gang når det er et tema og jeg vet hva jeg skal ha på meg! Har det problemet også, det at jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg. Det suger. For, fest er morsomt, men jeg er ikke i humør. BLÆH. Håper de andre har det gøy da!

Nå har jeg allerede babla mye, men det som egentlig var meningen å fortelle var at; i og med at jeg da IKKE skal på fest (har grublet hele dagen om jeg skal eller ikke) så hadde jeg tenkt at jeg kunne sitte å være usosial med Photoshop istedet. Føler det er alt for lenge siden jeg lagde noe i Photoshop, derfor så kan jeg kose meg med en cider og redigere bilder! Høres kanskje litt rart ut, men det er det jeg tenker!

Tenker jeg legger ut bildene i morgen! 

Burde egentlig vurdere å ta nye bilder av meg selv snart også, men huden min er så stygg for tiden så det frister ikke. Jeg får seriøst kviser av å vaske av meg sminken før jeg legger meg. Det er SKIKKELIG irriterende. Hvis jeg glemmer å vaske den av så er huden helt fint igjen! ÆSJ.

Her er noe jeg har laget i Photoshop før, btw;


 
Laget begge disse for en gooood stund siden, og jeg har forbedret mine "skills" siden det, så de som blir laget utover kvelden blir nok bedre! Fant ikke originalbildet av Sarah Jayne Whiteley, men jeg fant en print screen som jeg tok når hun lasta det opp på myspace'n sin. Da ble jeg glad, haha.

Nå har jeg skrevet mye, så nå er du nok glad for at du er ferdig med å lese!

Nå skal jeg photoshoppe, so long, bitches! 

Sprek!

Jeg har vært skikkelig sunn og sprek i det siste! Jeg har ikke spist noe godteri siden søndag, noe som er stort for meg fordi jeg har et sykt sukkersug hele tiden. Jeg har trent i 2 dager på rad nå og jeg har bare drukket vann og ikke noe annet siden lørdag. Jeg føler meg kjempesprek! Jeg vet det ikke er så mye å skryte av sånn egentlig, men jeg er stolt over meg selv atm!


Det her er Guro og meg for sånn ca 1 år siden. Tiden flyr!
 
 

Hårinspirasjon #8

Hva er din mening på dette?

Jeg kjeder meg også begynte jeg å tenke på ting jeg kunne gjøre, men så utviklet tankene seg til ting jeg virkelig tenker på. Derfor så tenkte jeg at jeg kunne spørre dere om deres mening når det kommer til forskjellige saker. Tenkte jeg skulle ta opp barnemishandling. Jeg tenker ofte på dette. Jeg har aldri i hele mitt liv opplevd det, så det er ikke derfor jeg tenker på det, men jeg tenker på hvorfor noen kan være så dumme i hodet og i det hele tatt finne på å gjøre noe slik? Hvem mishandler et stakkarslig barn? Hvorfor? Jeg har stilt meg disse spørsmålene så utrolig mange ganger, og jeg blir alltid sittende igjen med det samme spørsmålet; Hva har barna gjort dem? Jeg har lest om saker der foreldrene først får sine egne barn og deretter mishandler dem. Hvorfor skaffer de seg barn hvis det er hele hensikten? Har også lest om at noen har gjort barna sine gravide, innavl rett og slett. Hva feiler det folk?

Jeg vil vite DIN mening på denne saken.

Hva synes du om det?
 

Søtt #2

Masse søte dyr!
Ikke bare katter i dag! Føler meg som en 11 - 12 åring egentlig når jeg poster alle disse bildene, men jeg elsker seriøst dyr, så bloggen min MÅ inneholde masse søte dyr! 

Hår Inspirasjon #7

meowmeow

Tumblr_lqrgibzgu11qhfnbyo1_500_large

Tumblr_lp9ylmfl8q1qciqsmo1_500_large

Tumblr_lpk9hnvzb71qiqbqio1_500_large

Tumblr_lq7l2j9nmq1qgy1zjo1_500_large

Hope you liked it!

Søtt #1

Tenkte at jeg skulle begynne å poste noen bilder av søte dyr som jeg synes er kjempesøte og som deres sikkert synes er kjempesøte også!

image

image

imageimage image

imageFor det meste søte kattepuser i dag og noen tigre, det kommer nok hunder etterhvert og mange andre dyr fordi jeg elsker søte dyr! Håper dere gjør det samme, for det kommer flere sånne søte innlegg!

 

Dag 30; Et bilde av kjæledyret ditt.

Han er kjempetynn på sommeren og borte nesten hele tiden og på vinteren ligger han bare inne, spiser og løper ut en bitteliten tur og er kjempefeit. Derfor så passer navnet Pusur perfekt på han! Han har ikke riktige farger, men kroppen passer bra! Han er snart 7 og et halvt år og han er kjempeawesome!Han er så søt <3

Hår Inspirasjon #6
Linnéa må så klart få komme på hårinspirasjons innleggene mine!
Han er så søt! Han fulgte meg på tumblr og han ble kjempeglad når jeg fulgte han tilbake, men så ble han "tumblr famous" via hårbloggen min fordi han ble inspirert av den og farga håret sitt blått også posta jeg han også fikk han masse masse notes osv osv og etter at han ble kjent så slutte han og følge meg. Takk for den liksom! Men, ja, han er søt, så da går det bra!Håper dere liker disse innleggene mine, for jeg har blitt hekta på dem!
Dag 29; Et bilde av din favorittbok.

Jeg har mange favorittbøker, men hvis jeg må velge bare ÉN så må det blir denne Harry Potter boka; Enkelt og greit!
 

Nå er jeg deppa.

Jeg blir alltid så deppa når jeg har besøk av folk som jeg ikke ser hver dag og de drar hjem igjen. Nå i helga har som dere sikkert vet Matilde vært her hele helgen og hun dro akkurat fordi hun måtte hjem å gjøre lekser. Det suger. Vi har hatt det skikkelig morsomt da! På fredag, da hun kom, så spiste vi pizze og dro til Guro for å se på Ringenes Herre. I går (lørdag) bakte vi boller med 4 forskjellige smaker og farger også så vi på Se Opp og Coraline. I dag satt vi og så på Det regner kjøttboller også lekte vi oss med Scrabble! Det er alltid koselig å ha besøk. Nå som jeg da altså IKKE har besøk mer så kan jeg jo ta meg mer tid til blogging og tumblr og lekser og alt annet som jeg driver med når jeg kjeder meg. Lekser er jo egentlig viktig i uansett, men blogging og tumblr er bare kjede seg greier. Da skjønner dere nok hvor mye jeg kjeder meg når jeg ikke har besøk. Håper bare Jørgen kan komme i helga. Det hadde blitt så digg. Pappa blir 53 på fredag og skal feire bursdagen på lørdag tror jeg, og jeg vet nøyaktig hva han skal få i bursdagsgave, hvordan kortet skal se ut og hva slags kake jeg skal bake! Jeg er glad i pappa. 


Prøvde meg på forskjellige fletter når jeg skulle flette håret til Matilde. Det her ser ut som en helt vanlig flette, men hvis man studerer den fra alle mulige kanter så ser du at den er fletta som ett  tau. Jeg har også lært meg å flette fiskebeinsflette!


Matilde tok bilde når jeg lette etter filmer som vi skulle se i går, haha.


Ringenes Herre tema! Vi er flinke!


Også stablet vi alle Scrabble brikkene i alfabetisk rekkefølge til et tårn, og dette bildet ble tatt i det tårnet skulle til å rase sammen, og vi kom på bokstaven T. Det var ikke mange igjen før vi hadde hele alfabetet!

Må også si at jeg blir litt deppa av å se minnemarkeringa av 9/11 på tv. Det er så trist at sånne ting skal skje og det er også trist å se at folk leser opp navnene på bekjente og de står og gråter og det er en hel rekke folk som gråter blant publikum. Det er trist. Jeg er glad for at jeg ikke hadde noen familie i Amerika når det skjedde for 10 år siden, men jeg synes fryktelig synd på de som har måtte gått gjennom dette. Synes det er bra av både Bush og Obama og møte opp, ihvertfall Bush, selv om han ikke er President mer. Han var det for 10 år siden, så egentlig så skjønner jeg at han er der, men det er forstatt godt gjort!

Selv på grunn av alt dette terror drittet i Amerika, så skal jeg fortsatt besøke landet! Jeg skal innom; New Jersey, New York, Miami, Los Angeles, Grand Canyon, Las Vegas og, ja, jeg tror egentlig jeg skal kjøre hele landet på tvers, det hadde vært tøft! Mamma og Pappa hadde noen planer før om at vi skulle gjøre det en sommer, men så kjøpte mamma seg ny bil, og nå har pappa kjøpt seg ny bil, også skal vi til syden om akkurat 1 mnd i dag også skal vi skifte gulv i hele huset til sommeren. Det går så mye penger i det, så vi har ikke råd til å dra til Amerika, det suger. Derfor så ga Matilde meg en idé før hun dro i dag! Jeg skal putte alle 10 og 20 kroninger i en boks og samle opp og en dag så har jeg samlet opp så mange så jeg får råd til å gjøre det jeg vil! TAKK MATILDE.
Har tenkt å lage et hår inspirasjons-innlegg senre i dag, om ingen har noe imot det.

 

Dårlig.

Jeeez, folk er dårlige på å kommentere! BAJS. 

Bake boller!

Matilde og jeg har bakt masse boller i dag! Vi laga en skikkelig stor deig også delte vi den i fire deler. 

Del 1; Konditorfarge; blå, rød og grønn.
Del 2; Vaniljeboller.
Del 3; Sjokolade.
Del 4; Kakestrøssel. 

De ble skikkelig gode og vi har tenkt å gi noen til folk her og der. Hadde tenkt og kanskje ta en tur innom Farmor for å høre om hun vil smake noen! Hun er jo kakeekspert og jeg elsker kakene hennes, så derfor så synes jeg at jeg kan gi noe tilbake, selv om mine kaker ikke alltid er like perfekte som hennes. Men, læring gjør mester!


Matilde som står klar på kjøkkenet!


Smør... 


Ser allerede godt ut jo! NOT.


Hendene mine er dekt av konditorfarge. 


Blå konditorfarge, haha.


Sjokolade, nom nom.


Også spilte vi Scrabble med brutter'n mens vi venta på at bollene skulle bli ferdigstekt. Matilde vant. Matildeeeee.
Vi har kule boller.
 

Dag 28; Et bilde av ditt favorittband eller artist.

Jeg har 3 favorittband, og de er som følger;NIGHTWISH! De kommer ut med ny singel i November og ny plate i Desember og jeg klarer ikke å vente. De er også det eneste av favorittbandene mine som jeg ikke har sett live. De var også det førtse metalbandet jeg begynte å høre på fast.


BRING ME THE HORIZON! Det første "litt mer heavy" bandet jeg begynte å høre på og det første favorittbandet jeg fikk se live for 2 år siden. Har sett dem totalt 3 ganger. 1 gang i Stockholm, 1 gang i London og 1 gang på Metaltown i Gøteborg. Har også møtt dem, klemt Oliver Sykes, vært på scena med dem og tatt 4 high five's med Matt Nicholls. De er skikkelig hyggelige! Har også møtt broren til Oliver (Tom) og han har jeg bilde sammen med og jeg har møtt Malin (kjæresten til Jona) på flyet hjem fra konserten i London og jeg har møtt Amanda Hendrick (dama til Oliver). Det er det bandet jeg har opplevd mest "med" på en måte.


PARKWAY DRIVE! Fant ikke noe bilde som var 700px i bredde, det suger. Jørgen som fikk meg til å høre på dem for ca 1 år siden, og jeg elsker dem! Så dem på Metaltown i år og jeg sto i grunn fremmerst og det var digg! Stakkars gitaristen måtte spille i rullestol, men de klarte det bra og Winston (vokalisten) smilte skikkelig bredt når vi ble med på sangene deres! Det var kooos.

Liker du noen av disse bandene? 
 

Yay me!

Okay, jeg kjeda meg i går kveld og jeg fant en hel haaaug med gamle bilder som var uredigerte som jeg hadde det morsomt med å redigere fordi jeg kjedet meg, og nå kommer de her fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre. Lol. 
Image and video hosting by TinyPic

Sånn, det får klare seg! Hvis jeg blogger ganske lite i helga så vet dere hvorfor, fordi Matilde er her og vi skal ha LOTR marathon i dag/kveld/natt også skal vi sove leeeenge i morra og hu drar ikke før klokka 2 på søndag, så da må dere bare ha tålmodighet, små barn!

Gifs are like the moving pictuers in Harry Potter.


Jeg fant en hel haug med gifs som er kule og som inneholder hårinspirasjon!

 

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Jeg må virkelig beklage det med at bildene har forskjellig størrelse, men gifs som ikke jeg har laga går det ikke å endre størrelsen på (ikke som jeg vet) så da blir det sånn!

Flabby.

Takket være en venn så har jeg endelig klart å like kroppen min, etter flere år med at jeg ikke har likt den og jeg har hata den. Det jeg liker minst med kroppen min er lårene mine. Jeg har alltid tenkt at de er alt for store og at de ikke passer, men nå føler jeg at det bare er en del av meg og at kroppen min er som den er. Nå som jeg har lovet halve Facebook at jeg skal trene enten hver eller annenhver dag så blir det mer trening og det jeg skal ta for meg er beina og spesielt lår og rumpe. Jeg er skikkelig glad for at jeg endelig har begynt å like kroppen min, MEN, så fikk jeg en kommentar som fikk meg på bånn igjen; "You have an average body. Work on your thighs.... they're really flabby." Jeg hadde nettopp skrevet at jeg hadde begynt å like kroppen min osv, også må det komme en stygg person og ødelegge selvtilliten min helt. Heldigvis så har jeg fått mer positive enn negative kommentarer på kroppen min, men jeg blir fortsatt skikkelig lei meg, nå som jeg har brukt ganske lang tid på å like den. Jeg skal prøve å ikke la meg knekke og jeg har bestemt meg for lenge siden at jeg skal prøve å få trent lår og rumpe, jeg må bare komme i gang. Jeg hater folka akkurat nå.


KIGURUMIEN MIN SOM JEG KJØPTE SAMMEN MED MATILDE, HIHI <3

Btw, Matilde kommer i dag og jeg glederrrr meeeeggggg.
 

Dag 27; Fortell om dine fremtidsplaner.

Jeg har SKIKKELIG mange planer, så det her kan bli langt om jeg ikke forkorter det litt!

Først og fremst skal jeg bli ferdig med videregående, etter det skal jeg forhåpentligvis dra til England for å studere der, og hvis jeg er sammen med Jørgen ennå (noe som jeg forhåpentligvis er) så håper jeg han har lyst til å bli med. Jeg må også få skaffa meg en sleeve, tatovering på ribbeina og noe på beina. Tatoveringer er digg! Har også tenkte at jeg skal få meg en jobb så klart, men jeg vil helst ikke ha noen normal jobb. Har lyst til å synge, det er så gøy! Haha, blir litt ironisk når jeg sier at det bare er noen veldig få som har hørt meg synge, selv om jeg synger nesten hele tiden. Jeg skal være skikkelig mye med familie og venner i uansett hva jeg gjør og i uansett hvor jeg ender opp i verden. De er så viktige så de kommer alltid først! Jeg må også ha en Harry Potter marathon! Har også vurdert å vinne i Lotto så jeg kan invitere Bring Me The Horizon hit for å spille på 18 års dagen min. Har faktisk snakka med Jona Weinhofen, og han sa det at selv om selve bandet valgte å spile gratis, så måtte jeg fremdeles betale for frakt av instrumenter, jeg måtte betale for crewet og jeg måtte kanskje betale for sengeplass. Så snill som jeg er så kan de få lov til å sove her, hehe. Jeg har skikkelig mange planer, men jeg aner ikke om noen av dem noen gang kommer til å skje! Og ja, jeg skal også gifte meg og få barn en gang, og det skal jeg med Jørgen har jeg bestemt, for han er best!
 

Hår Inspirasjon #5

Kan hende jeg har posta noen av disse bildene før, det har gått litt surr i systemet mitt, så jeg beklager om det kommer noen bilder dere allerede har sett!


Håret hennes er en av mine favoritter!
Også en favoritt!

Noen spesielle hårfarger jeg skal poste en gang? Da mener jeg et helt eget innlegg med samme hårfarge! Jeg har en haug med bilder av alle regnbuens farger, så jeg får nok til det meste!Masse planer!

Nå har jeg lagt en hel del planer om hva jeg skal gjøre i løpet av resten av denne uka og neste! Først og fremst så kommer Matilde i morgen, på lørdag en gang skal vi sette oss ned i sofaen hos Guro for å ha Ringenes Herre Marathon! Det blir sikkert kjempekult! Har hatt Ringenes Herre Marathon med begge to fra før av, noe som blir enda morsommere! Er bare det at når jeg hadde marathon med Guro så var hun skikkelig sliten og sovnet allerede på den første filmen, noe som vi må prøve å forhindre denne gangen! I løpet av neste uke skal jeg kjøpe bursdagsgave til pappa, jeg skal ha en photoshoot og jeg skal forhåpentligvis få besøk av Jørgen. Håper alle planene går som planlagt!Jeg har blitt skikkelig gira og tror jeg skal begynne å trene ordentlig. Jeg har hatt skikkelig lyst til det skikkelig lenge men jeg har liksom aldri fått kommet ordentlig i gang. Det er skikkelig plagsomt. Derfor så skrev jeg på statusen min på Facebook at; hvis jeg fikk 20 likes så skulle jeg trene hver eller annenhver dag frem til påske. Sist gang jeg sjekka hadde jeg 23, så da blir det nok trening på meg! Skal på friidrettsstevne i dag, så det er en bra start!


MAH ROOM! 

Har et spørsmål til dere faste lesere;
Hva synes dere egentlig med de hårinspirasjon postene jeg poster til tider? Vil dere ha de oftere eller skal jeg bare poste de som jeg gjør nå? Kan også ta imot tips om hva jeg skal blogge om videre! Man kan aldri gå tom for ideer!
 

Dag 26; En sang som får deg til å smile.

Den får meg til å smile og føle meg glad og hyper i uansett hvordan jeg har det da jeg hører på den! HAPPY HAPPY.

 
TICK TICK BOOM.

Hår Inspirasjon #4

Tumblr_lr2149kzyk1qawqoyo1_500_large

5968244323_dd4b185044_z_large

Tumblr_lqye3qz5tc1qkennso1_500_large

Tumblr_lqkgoccgq81qjhmgdo1_500_large
Jeg ELSKER håret henens!

Hope you liked it! 

Dag 25; Ditt kallenavn og hvorfor du har det.

Enten så blir det CrapCake eller så blir det Linnea CrapCake. Derfor jeg har det var fordi jeg begynte å kalle meg Linnea CrapCake på Facebook på kødd. Jeg har navnet fremdeles og de vennene jeg har på facebook bruker det. Foreldrene til mange av vennene mine kaller meg som regel bare "CrapCake". Bestevennen til Jørgen kaller meg CrapCake, mamma og pappa kaller meg CrapCake, men jeg hører for det meste bare Linnea. CrapCake sier de bare for å mobbe. Jeg kommer nok til å ha det på meg resten av livet, haha. Takket være min dårlig oppfinnsomhet.
Jeg vet jeg har nevnt det tusen ganger allerede, men jeg bare gleder meg sånn til Matilde kommer til helga, omg!Matilde og meg på Halloween i fjor. Vi hadde en photoshoot hjemme hos meg, og det hadde vært kult å få gjort det igjen!

Guro som har tatt bildet. 

I just want you to kiss me goodnight.

Ja, jeg savner kjæresten min, men overskrifta er egentlig bare random, like random som de bildene jeg skal poste. De er proppa av ting som inspirer meg, så når får du et lite innblikk i hva jeg liker!

Tumblr_lr309eotab1qgg3boo1_500_large

6-07020544480b70c80acadfbf2345b421_large

262061_143838085692774_113922202017696_276674_250329_n_large

Tumblr_lr2dspucuv1qijuefo1_500_large

Tumblr_lr2ulpcahv1qawi3uo1_500_large

179026_107174176023769_100001935625084_59598_1722001_n_large

Tumblr_lq0lhskauv1qed13lo1_500_large

Tumblr_lqvn323itj1qjkwd8o1_500_large
Sånn skal jeg bli i løpet av vinteren!

Tumblr_lqysk2c8be1qcumm3o1_1280_large

Tumblr_lq0lp0mr0b1qc783io1_500_large


Har også funnet ut at jeg har begynt å irritere meg over en ting. Jeg finner nesten hver dag bilder av meg selv på tumblr og weheartit av folk som har posta meg og på de fleste bilder så har jeg blitt tagga som "scene", "scene kid", "scene wannabe", "scene fail" osv. What the actual fuck? Går det ikke an å være seg selv uten å bli merket med en stil? Jeg er meg selv, jeg har min egen stil osv, bare fordi man har litt unaturlige farger i håret så trenger man faen meg ikke å bli stempla som scene. Jeg likte stilen før, men jeg har vokst fra den, og jeg er ferdig med den. Det er jo en rekke modeller og artister med masse rare farger i håret, men blir de tatt for å være scene kids? NEI. Det irriterer meg enda mer at jeg er blir tagga som jeg nevnte "wannabe scene" og "scene fail". Jeg har til og med blitt posta på noen scene fail blogger på tumblr. Så klart anser folk meg som en fail eller wannabe når jeg (visstnok) har en "sceneish" stil men ikke har fullført den ordentlig. SÅ KLART folk ser på meg som en wannabe. Noe som jeg ikke er. Jeg blir så sint!!! Måtte bare dele det med dere, ha en fortsatt fin kveld.

Hater dere når dere blir stempla som ting pga stilen deres?  

Jeg må le.

Gikk gjennom tumblr og før i dag så fant jeg et bilde av meg som noen andre hadde posta, jeg bestemmer meg for å se gjennom notes'ene og da må jeg bare le. Noen tror visst at jeg heter Lauren og at jeg er prefekt. LOL.


"OMG STOP BE PERFECT LAUREN!".

LOOOL.
 

Dag 24; Et bilde som får deg til å smile.

Jeg har to bilder som jeg kommer til å smile av resten av livet. Eller, jeg har egentlig tre, men jeg har lovet meg selv og familien min at jeg ikke skal poste så mye bilder av dem, så da kan jeg ikke poste det ene, men her er de to andre.Guro og jeg i fjor. Guro tok bildet, og det får meg til å smile, fordi, det er Guro og meg!Og ett bilde av pews. Han elsker jeg, hihi. 

Hår Inspirasjon #3

Har funnet en hel haug med folk med awesome  hår.

Tumblr_lqhwumm6if1qhfnbyo1_500_large

Tumblr_lqlnspwqny1qcr2yto1_500_large

Tumblr_lqvd7ahxou1r25g4bo1_500_large

Tumblr_lqvdvkbkra1qjhmgdo1_500_large

Tumblr_lr0farkqme1r0h2wpo1_500_large

Tumblr_ln64gdzqis1qb4r3mo1_500_large

Tumblr_lr0o9j6jsf1qkrp6ko1_500_large

Tumblr_lqztlklgvf1qmesloo1_500_large

Tumblr_lqwlwayrzm1qe7vwpo1_500_large

Tumblr_lqfbt16xnc1qkm1smo1_500_large

Tumblr_lqt04szcar1qmd7h1o1_500_large

Tumblr_lqcp3xqfuz1qmpgy8o1_500_large

Hva synes du?  

Savn.

Som noen av dere kanskje har lest om før i dag, så var Jørgen (kjæresten) og Anders (bestevennen til Jørgen) her i dag, det var skikkelig koselig! Jeg laget frossen pizza og jeg klarte og IKKE brenne den, det er kult! Vi drakk Cola og var skikkelig usunne. Guro kom også på besøk og vi lo og så på masse kødd og alt sånn. Når man har folk på besøk som du ikke ser hver dag, så savner du dem alltid etter at de har dratt. Det er akkurat det jeg gjør nå. Guro ser jeg nesten hver dag, så jeg savner ikke henne så mye, det er bare 50 meter å gå så er du hos henne. Jørgen og Anders bor jo så langt unna! Er så klart Jørgen jeg savner mest, men det er jo normalt! Koselige kærer. Nå skal jeg loke på tumblr og være forever alone med min bror til jeg skal legge meg og stå opp igjen til nok en kjedelig dag på skolen. Jeg gleder meg bare til én ting denne uka; Da Matilde kommer på besøk! Jeg vet jeg har nevnt det flere ganger, men jeg har ikke hatt besøk av henne siden i Halloween i fjor, og det er skikkelig lenge siden! Etter at begge to fikk seg kjæreste så har vi ikke fått vært med hverandre så mye, men vi får jo fortsatt til å møtes! Det er bra!


Ett ca 1 år gammelt bilde. Det ligner egentlig ikke på meg, men jeg digger genser'n! Det er russegenseren til Jørgen, men han ville ha den tilbake, og jeg glemmer alltid å spørre om jeg kan få låne den igjen, den er så DIGG!

Nok snakk, nå skal jeg loke tumblr og være usosial ved å høre på digg musikk!
 

En sang som gjør meg både glad og trist.Denne sangen betyr mer for meg enn jeg noen gang kunne ha tenkt meg. Jeg liker Ellie Goulding, stemmen hennes og sangene hennes er så gode å høre på i uansett humør. 

Vente vente vente.

Nå må jeg vente og vente og vente fordi Jørgen (kjæresten) og Anders (bestevennen hans) som jeg var sammen med i helga skal komme hit en tur i dag fordi jeg har invitert dem på.. *kremt* middag som består av frossenpizza og cola. De skal til et sted ikke så langt ifra her og jeg glemte så klart kortholderen min hos Jørgen i går så jeg har ikke penger så han må innom for å gi meg den i uansett så da kan de jo spise også før de drar hjem igjen! Probemet er at jeg er på skolen og der går tiden skikkelig sakte og eller så vet jeg ikke om de har kommet seg i veien ennå. Jeg tror det, men de skal jo innom et sted og høre om jobb først, og det suger. Håper bare de er her før jeg er ferdig på skola så jeg kan sitte på hjem igjen !
Mohaha, tegna den helt selv, bare.. opp ned, lol.

Også gleder jeg meg SJUKT til helga som kommer for da kommer ENDELIG Matilde hit på besøk! Har ikke fått vært med henne på en evighet, ikke sånn ordentlig ihvertfall, så det blir gøy !


Gammelt bilde som er nesten 1 helt år gammelt med Kigurumi og hele pakka! Hun er så søt!
 

Dag 23; Noe du elsker ved deg selv.

Det at jeg ikke er negativ til andre med mindre noen er negative mot meg først. Jeg er nesten alltid glad og har ikke noe imot noen med mindre de har gjort meg noe. Til tider kan det hende jeg har noe imot folk uten at de har gjort noe, men rykter sprer seg om folk. haha, lol.
 

Dag 22; En sang som får deg til å gråte.

Først å fremst så må jeg si at jeg ikke fikk tatt dagen i går, som var å fortelle litt om familien din, fordi jeg var for opptatt med å drikke alkohol med kjæresten og bestevennen hans Anders. Jeg husker ikke en dritt av at jeg faktisk skrev på bloggen min i går, så jeg må beklage det meget random innlegget. Må bare si at alle sammen er våkne og Anders er ferdig med å spy og spiser normalt, Jørgen er helt fin og er ikke dårlig i det hele tatt og jeg er bare... sulten og tørst på Cola. Heldigvis så har faren til Anders masssse Cola i kjøleskapet så det går bra!

Nå skal jeg fortelle litt om familien min. Dette kommer til å bli et langt innlegg.

Jeg bor sammen med mamma, pappa, broren min og katten min. Familien min er veldig sammenspleisa og ingen av vennen til mamma og pappa skjønner hvorfor jeg og brutter'n fortsatt går rundt med dem på festivaler og sånt mens ungene til vennene deres løper rundt selv og hater å være med foreldrene sine. Jeg ELSKER å være med foreldrene mine. Selv om de begynner å dra på åra så har de den ungdommelige humoren inne og det er kjempekult! De fleste vennene mine digger pappa fordi han har en awesome bart og er så... ungdommelig. Jeg lurer på hva som kommer til å skje når de blir gamle og til slutt ikke er her mer. Jeg gruer meg. Hele slekta mi på begge sier er egentlig veldig mye sammen. Mamma har ingen søsken så på den siden så har jeg Mormor (Morfar døde når jeg var 1 år) og oldefaren min som er 97. Jeg er kjempeglad i dem og jeg er like mye med dem som jeg er med familien min på faren min sin side. Der er slekta kjempestor! Vi har vært ekstra mye knyttet til hverandre etter at Farfar døde. Jeg føler meg kjempeheldig som har den familien jeg har og jeg vil ikke byttte med noen! Broren min og jeg kan krangle som utrolig mye til tider, men jeg er fortsatt kjempeglad i han og jeg har ikke peiling på hvor mye kødd vi har gjort sammen opp gjennom årene. Selv om han er 5 år yngre enn meg, så finner vi på ganske mye. Selv om jeg må bli litt barnslig når jeg gjør det, haha.
Jeg elsker dem.


Nå skal dere få høre sangen som får meg til å gråte når jeg savner noen, har mista noen eller når jeg rett og slett bare er lei meg og jeg trenger å gråte. Jeg elsker denne sangen og bandet. Enjoy!

 Jeg håper ikke Mjøsa kom ut gjennom øynene dine nå. Den er trist. 

Langt innlegg, men jeg måtte prøve å få til noe seriøst etter de 2 random innleggene jeg hadde i går. En med Ipad og en i fylla. Good life! 

Høy partyfaktor!

Vi er kule og drikker, hadebra. 

Anders (bestevennen til kjæresten), kjæresten  og jeg har det awesome asssss. 

ENDA ETT RANDOM INNLEGG. NÅ MÅ JEG SLUTTE MED DE GREIENE HER! LOL.
HØHØ.

Serr, jeg skal skjerpe meg og skrive ordentlig innlegg heretter, ikke masse random shit.

bye.
 

Nå skriver jeg på en IPad 2!
Fy faen! Nå fikk jeg bare enda mer lyst på en IPad! DIGG! Random innlegg, men det er sant : D
Dødt.

Jeg synes det har begynt å bli dødt med kommentarer jeg!  

Ipad 2?

Jeg fant nettopp ut at jeg faktisk har råd til en Ipad 2 fordi jeg fikk 4000 kroner av Farmor for rundt en måned siden. Jeg vet ikke hva jeg skal bruke dem på. Jeg vil egentlig bare bruke de på en spesiell ting som koster mye enn masse småtteri som jeg bare kommer til å legge bort. Har tenkt på å spare videre til en Mac, jeg har tenkt å kjøpe ny linse til kameraet mitt, ta en tattoo og nå vurdert å kjøpe en Ipad 2. 

Jeg har problemer. 

Dag 20; Et bilde av rommet ditt.

Først må jeg bare fortelle dere at dette bildet ble tatt for rundt 1 år siden, men utrolig nok så er rommet mitt ganske så likt i dag. Kanskje litt ryddigere, men ellers ganske så likt. 

Og, istedet for 1 bilde så poster jeg en gif. Skal prøve å få tatt et litt mer oversiktlig bilde senere!

 

Image and video hosting by TinyPic

Det ser kanskje ikke så stort ut på bildene som det er, men men, som sagt, skal prøve å få tatt noen litt mer oversiktlige bilder!

Hva synes dere? 

Tegning på G!

I dag så kjeda jeg meg på skolen, så jeg satt og tegna folk som har kult hår. Jeg er laaangt ifra ferdig og jeg skal gjøre masse pynting når jeg er ferdig med å tegne opp alle sammen! Bildet ble drit dårlig, jeg vet det, du ser ikke tegningene så bra fordi jeg holdt kameraet litt rart, MEN dere skal få se sluttresultatet når jeg er HELT ferdig!Hun til venstre har ikke fått munnen sin ennå, og hun andre hadde en stor hånd på bidlet, som jeg hater og som jeg skal gjøre mindre. Håper dere gleder dere til å se sluttresultatet!

Hva synes du?
 

Hår Inspirasjon #2

Hvem sitt hår likte du best?

Har du noen spesielle ønsker til hårfarge du vil jeg skal poste?


Dag 19; Legg ut profilbildet ditt på Facebook.

Haha, dere har alle sett det før;

 

hits