august 2011 (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Blogg

Hår Inspirasjon #1

Jeg har bare bestemt meg jeg, jeg skal poste ett innlegg om dagen med masse bilder av folk med awesome hår. Håper dere liker det, hvis ikke så kan dere komme med tips om andre ting som jeg kan poste.


Hvilken hårfarge liker du best?


 

Pakke i posten!

Når jeg kom hjem fra skolen i dag lå det en pakke til meg på benken. Først så tenkte jeg; ENDELIG! BUILT FOR SIN KLÆRNE MINE HAR KOMMET! Men nei, jeg fikk sjokk, det var ikke bfs klærne, det var solbrillene mine! Sitter fortsatt og venter på bfs pakka, synes det har gått alt for lang tid. 

Image and video hosting by TinyPic
Hva synes du?

Og nå som jeg har oppmerksomheten din, jeg posta et innlegg hvor jeg trenger deres mening før jeg gjør noe, vennligts sjekk det ut og kommenter så jeg vet nøyaktig om jeg skal gjøre det eller ikke. Trykk HER.


Jeg vil høre din mening.

Jeg har en tumblr hvor jeg poster bilder av hår som inspirer meg, jeg hadde tenkt at jeg kanskje skulle lage en sånn blogg også, men, hva er din mening? 

Personlig så trodde jeg at det hadde vært kult! Eller skal jeg bare poste daglige innlegg her med masse bilder av inspirerende hår? 

Dag 18; Legg ut det beste bildet av din bestevenn.

Det beste bildet av bestevennen min, det blir vanskelig. Hun har så mange fine bilder av seg selv, men jeg får poste det beste bildet JEG har tatt av henne. Er kanskje det jeg egentlig skal gjøre, poste et jeg har tatt selv av henne. Guro har vært bestevenninnen min helt siden jeg var kjempeliten. Vi er egentlig ganske like, og det er kult! Vi hadde en photoshoot sommeren for 2 år siden (tror jeg) og da sminka jeg henne som en slags klovn/dukke og tok masse bilder, noen av dem stilte jeg ut i årets UKM. Gammel redigering, men her har du det! Du kan få se flere også!
De stående bildene var visst litt mindre enn jeg trodde så det her kommer til å se litt rotete ut, men dere fikk jo se bildet!
 

Inspirasjonskilde #3

Angelica Sehlin aka Murderotic. Her er tumblr'en hennes og her er bloggen hennes. Hun er pen og skikkelig hyggelig mot alle egentlig. Det er ihvertfall inntrykket jeg har fått etter å ha snakket bittelitt med henne. Kjæresten hennes var på metaltown, men jeg følte at det kanskje hadde blitt litt creepy å gå bort og si; "HEI, JEG LESER BLOGGEN TIL DAMA DI  : D", ifølge Angelica var det visst en del som hadde gjort det jeg hadde tenkt, så da hadde det ikke blitt så flaut og teit allikevel. Anyways, jeg digger henne fordi hun er seg selv og hun driter rett og slett i hva folk mener om henne, sier om henne, og alt det der. Hun har en utrolig awesome stil, hun har piercinger, lilla hår og rosa hår og blått hår og ja, regnbue! (<3) og hun er kjempeflink med sminke!

og, ja, hun har skikkelig søte tatoveringer også!
Det viktigste glemete jeg kanskje å nevne om du ikke allerede har skjønt det, hun er svensk.

Hva synes du om henne? 
 

It's so fluffy.

I dag satt i grunn alle jentene i klassen og så på Grusomme Meg (Despicable Me) og Agnes er så søt når hun sier de "It's so fluffy, I'm gonna die!" greiene sine. Til saken; jeg elsker katter (og i grunn alle andre dyr i verden) og jeg fant noen kjempesøte bilder av søte kattunger og slik! Tenkte jeg skulle dele de med dere! Jeg har så lyst på en kattunge, men som noen av dere kanskje vet så har jeg allerede en katt, og jeg vet ikke helt om han blir så glad om det plutselig kommer en til i familien. Jeg er bare så redd for at han skal stikke av fordi han tror at vi bare bryr oss om den nye osv osv, det skjedde med en katt mamma og pappa hadde før. Jeg skulle egentlig ikke skrive så mye, men nå må jeg bare fortelle hva som skjedde. De hadde en grå langhåret fin katt som het Mio, og den fikk skikkelig mye oppmerksomhet. Da jeg ble født så måtte jeg ha mye oppmerksomhet og Mio ble antakeligvis sjalu og lei seg fordi han trodde at de ikke brydde seg noe mer, så han rømte, og ingen har sett han siden. Stakkars pusen. 

NÅ skal dere få se bildene!

Må også unnskylde litt små bilder denne gangen fordi ikke alle er over 700px!

Jeg må virkelig beklage et skikkelig random innlegg, men når jeg kommer hjem fra skolen så har jeg skikkelig "blogge kløe" så jeg MÅ blogge om noe, og noen ganger (sånn som nå) så har jeg ikke peiling på hva jeg skal blogge om så jeg velger det fineste eller det søteste jeg kommer på.

Har du en katt?
Liker du katter?
 

Dag 17; Et bilde av ditt favorittsmykke.

Jeg vet at jeg glemte dagen i går (dag 16) og der skulle du poste et bilde av skoene dine, men under innlegget "ny bil" så posta jeg et bilde av skoene mine, så jeg regner med at det teller!

Det her er favorittsmykket mitt;Jeg elsker ulver, derfor så elsker jeg dette! Tror det er kjøpt på Cubus på Tynset, haha.


 

Ny bil!

Nå har pappa fått seg en ny bil, det var test bilen for Volvo Göteborg og jeg har nettopp tatt den første prøveturen og den var kjempedigg! Det er skikkelig bra innebygd bass, lys som følger bevegelsene på hjulene og, ja, den hadde så mye kult så jeg har nesten glemt alt. Vi møte en grevling på veien og den så kjempeskremt ut! Den var søt ihvertfall!

Jeg har ikke noe bilde av akkurat VÅR bil, men her er en som ligner;Den er i grunn prikk lik, bare at setene er mye lysere i vår. Jeg elsker den! Og, dermed så har jeg fått den gamle bilen til pappa, og det er jeg glad for, for den er søt.

Fikk en oppgave på skolen med å ta bilder som vi skal ha på fremsiden av årets skolekatalog. Bare fordi jeg har no life, så poster jeg noen her; 
Fristet jeg deg nå? 


Også klarte jeg ikke å dy meg så jeg måtte lage en gif av søteste Scrat!
Image and video hosting by TinyPic

Han er søt!

 

Dette er utrolig awesome!

I sta fant jeg ut at jeg hadde fått stipend pengene mine, og de ble borte med en eneste gang når jeg fant dette på bokhandelen!Den nyeste Nemi boka (har alle som har kommet ut) og en kjempekul Harry Potter pop up bok! Det er det kuleste jeg har sett på lenge! 

Legger bare ut 1 bilde fra innsiden så hvis noen av dere har tenkt å kjøpe den senere så har jeg ikke røpet noe. 
 Jeg fant også ut at jeg gleder meg til juli nesteår for da kommer det en awesome film!

ICE AGE 4!

Jeg skull egentlig legge til traileren her, MEN innbygg er fjernet så det får jeg ikke gjort, derfor så legger jeg heller til en LINK.

Jeg fristet deg med HP boka mi, ikke sant? 


 

Dette er noe dritt!

Jeg HATER at lillafargen min i håret må farges opp igjen HELE tiden. Det var ikke så ille da jeg hadde blått og rosa og alt det der, men den lilla, den sitter kjempedårlig i forhold til de andre. Bajs. Skulle ønske det fantes en like fin lillafarge som var permanent. Semi permanent suger. Er jo litt greit å ha i tilfelle man en dag kjøper f.eks blå hårfarge og vil ha det istedet for lilla. Er ikke så vanskelig å bytte. Vurderer egentlig å gå over til blå, men har tenkt å bruke opp minst 2 bokser til med lilla også får vi se. Random, men jeg måtte bare klage!

Lillafargen var så fin der, men etter at jeg måtte farge den blonde etterveksten min så kom litt svart sammen med det lilla og det ble mørkere. Det som er noe dritt med all denne farginga. 

Jeg baker en kake.

Jeg har fått bake kake mani. Jeg har bakt kake i dag også! Det er en slags brownies kake, og den ble kjempegod!Kjæresten spilte wow.


 


Også har jeg et spørsmål til dere lesere. Har dere noen ønsker om hva jeg skal blogge om og slik? Jeg har bare så lyst til å finne på noe nytt .


Dag 15; Nevn 10 ting du hater.1. Dyremishandling.
2. Barnemishandling.
3. Folk som ikke klarer å være seg selv.
4. Folk som kopierer.
5. Folk som tror de er så jævlig mye bedre enn alle andre.
6. Folk som dømmer etter utseende.
7. Slavearbeid.
8. Fattigdom.
9. Forskjellsbehandling.
10. Mobbing.

Jeg hater alt sammen like mye i grunn. Og jeg tror jeg bør vudere å ta noen nye bilder av meg selv snart. Har snart ikke flere å bruke. Lol.

 

Bajs.

Ser egentlig på The Grudge 2, men den er ikke skummel så da poster jeg heller bilder her.


Fra den dagen jeg møtte dem. Fine folk <3
Haha, den røde ringen er meg, og Guro skal stå ved siden av. 

Nå skal kjæresten og jeg til "the city" for å møte Guro, pappa, faren hennes og noen andre kjentfolk! 


 

Dag 14; Nevn 10 ting du elsker.1. Kjæresten min.
2. Familien min.
3. Vennene mine.
4. Katten min.
5. Musikk.
6. Festivaler/Konserter.
7. Rommet mitt. 
8. England. 
9. Shopping
10. Håret mitt.

Jeg elsker alt nesten like mye. Kjæresten, familie,  venner og katten min er vel egentlig like mye verdt. Bare at jeg elsker kjæresten på en litt annerledes måte. Jeg kunne ha skrevet 3692803948103980 flere ting som jeg elsker, men det står at jeg bare kan skrive 10 og 1 til 5 er noe som jeg helt klart elsker og resten er bare random som jeg elsker, men som jeg elsker blandt så mye annet!
Shoppingtur i Sverige.

Vet ikke helt om jeg kan kalle det noen shoppingtur. Vi dro bare like over grensa for å få kjøpt billig drikke og mat, men det telles vel kanskje som shopping det også. Ordentlig shopping for meg (der man kjøper klær og andre fine ting) er når jeg bestiller ting på nettet. Her jeg bor er det fint lite med ordentlig bra klesbutikker og vi må dra minst 1 time for å komme til sånne passelig bra steder. Jaja, nå skal dere få se hva kjæresten, brutter'n og jeg kjøpte! Eller, vi kjøpte ikke så mye for våre egne penger sånn egentlig. Pappa betale *kremt*


Litt ekstra brus.


Fant Ben 10 og Hello Kitty brus! 


NOM NOM! <3


Usunn kjæreste. Han klarer ikke å slutte.Jeg fant en skikkelig awesome plate! Tenkte brutter'n ville like den. Det er musikk fra forskjellige spill som Sonic, Battlefield, WOW, Kingdom Hearts og mye mer! Den er MEGAFIN <3

Også var katten min søt i dag, så jeg tok et bilde. Bildet ble ikke fint, men han er alltid fin så det går bra.


SØT <3


 

Dette er helt forferdelig.

Før i dag loka jeg rundt på tumblr også kom jeg over denne filmen av en mor som hadde adoptert en gutt og det hadde skjedd noe på skolen og han skulle få svi for det. Det var datteren hennes som har filma filmen for å bevise hva moren gjorde med guttungen. Jeg begynte å gråte, det er så forferdelig. Jeg kommer ALDRI til å gjøre noe sånt mot mitt barn når jeg får dem. Adoptert eller ikke.

 Hva synes du om slike ting? 

Dag 13; Et bilde av dagens outfit.

Jeg måtte kjappe meg å ta et så kalt "outfit bilde" før jeg stakk opp for å spise frokost. Det ble ikke veldig vakkert og jeg er ikke akkurat kjent for å ta outfit bilder, så derfor så ble dette veldig dårlig. Men det ble et outfit bilde!

Og, du ser i grunn nesten bare singletten. Ja. 

BATMAN &lt;3 og masse annet.

Det er Batman på Viasat 4, jeg ELSKER Batman <3 Jeg skal gifte meg med han! Og, vet dere hva? Jeg skal høre med min megasnille pappa om jeg ikke får lov til å bestille 2 billetter til Batman live i Oslo Spektrum den 12. November. Det kommer til å bli DIGG! <3
Også måtte jeg le i sta. Pappa satt og så på en dokumentar om Justin Bieber. Jeg kom opp trappa og så at han satt og så på det, også sa jeg "hahaha, ser du på Justin Bieber?!" og pappa svarte "Neida, jeg bare blar gjennom kanalene jeg!" også sa jeg bare "okey, have fun". Da gikk jeg for å dusje, og når jeg kom ut igjen 20 min etterpå så satt han fortsatt og så på. Jeg synes pappa er litt morsom til tider!

Også kommer kjæresten til meg i morgen! ENDELIG! Personlig så trodde jeg at jeg kom til å være mye gladere over det enn jeg faktisk er. Jeg føler meg kjempe care og jeg vet ikke hvorfor. Sikkert fordi jeg ikke føler så mye for ham som jeg pleide, jeg trenger å være med han for at følelsene skal komme tilbake. Jeg tror de gjemmer seg. 

Nå skal dere få se noen random bilder.

Og ja, de fleste er gamle. Og de fleste er veldig overredigerte fordi, ja, fordi de er gamle og photoshoppen min ikke var så bra. Have fun! Også, ja, de fleste bildene er ifra i fjor. Haha.
Jeg savner de to dagene der! Gille tok bilde, så han er ikke med, men jeg savner det av den grunn!

Bilder fra Furustokk i fjor. En lokal festival her jeg bor, og vet dere hva? Den er i hagen til en fyr. Det er awesome og det er nesten bare kjent folk der som du kan drikke, grille, snakke og kose deg med!


Det bandet som kanksje kommer til å spille der hvert år og som jeg kjenner best (basert på medlemene) er Blodkjeft! DE ER BRA!Haha, se hva jeg fant Guro !

Alle de på de siste bildene er fra Blodkjeft. Den eneste vi mangler er Håkon og Sylfest (Sylfest er ikke med mer, men han var med i fjor). Eller, Håkon er vokalisten du ser på det første bildet, men du ser han ikke så veldig. Er for mye røyk.RANDOM.

 

Folk er ekle..

Var på tumblr og jeg fikk et spørsmål; Do you like your muffin buttered? 

Og, det er jo en som heter Jason som sier det i filmen Mean Girls, og jeg elsker den filmen og har sett den 94682058203 ganger, så jeg som så klart var nerd, klarte ikke å dy meg, jeg svarte med hele greia jeg!Jeg mener det, jeg er NERD.

Liker du Mean Girls? 
 

Dag 12; 10 fakta om deg selv.


Et nesten 1 år gammelt bilde, men det gjør vel ikke noe.

1. Jeg spiser nesten aldri godteri. Det eneste usunne jeg kan spise er sjokolade og kake. 
2. Jeg er veldig glad i Starbucks.
3. Jeg er veldig glad i farger.
4. Jeg er utrolig bortskjemt.
5. Jeg er kjempeglad i dyr og har lyst på alle dyr i verden. 
6. Jeg er naturlig blond. 
7. Det eneste jeg liker ved kroppen min er øynene. 
8. Jeg går i mye svart og vil ha en lysere stil, men jeg klarer det ikke.
9. Jeg har alt for mange t skjorter. 
10. Jeg er utrolig usosial og sitter bare hjemme på dataen (men så bor jeg i skogen så jeg føler at det er lov).


Er ikke så mange nyttige eller kule fakta, men det er da 10.

Nå har jeg bestilt awesome ting fra ebay.

KLARER IKKE Å VENTE TIL DE KOMMER I POSTEN!

Ble til sammen litt over 600 kr. Pappa ble ikke akkurat blid, men jeg vet at han er glad i meg, så da går det bra! Gleder meg til å få mitt eget visa kort om under 1 år for da kan jeg bestille i all hemmelighet uten at pappa trenger å bruke alle pengene sine og så de ikke blir sure pga de store summene. *kremt*.


Kjøpte den fine jakka jeg ville ha + en grå en som var ganske lik.Unnskyld variasjonen i bildestørrelse, men jeg tar de rett fra ebay uten å fikse størrelsen så derfor så blir det stygt.Også fikk jeg endelig bestilt like briller som Olivia i Jerseylicious har! Haha. Kjøpte ett par med sølvlenke også. ETTERPÅ fant jeg ut at hun hadde sånne også! Faen, jeg er helt Olivia hekta, må slutte å se på Jerseylicious snart... 

Hva synes du? 

 

I WANT!

Så, nå har jeg gått gjennom Audrey Kitching sin kleskolleksjon og jeg bil bestille kjempemye av det! Derfor så legger jeg ut noen bilder fra "the lookbook". Fant masse annet fint ifra andre steder på nettet jeg vil bestille fra også, men det er en hemmmelighet, dere får se hva jeg skaffer meg, hihi.

Jeg vet nøyaktig hva jeg vil ha. Jeg har 4000 kr som jeg fikk fra farmor for en stund siden, men jeg vet egentlig ikke om jeg vil bruke dem opp på shopping.Dag 11; Et bilde av deg tatt i dag.

Tok et bilde like etter at jeg ble ferdig med sminka og håret. Sånn ser jeg ut på morgenen. Ikke mobb munnen min, den ser unormal ut, men whatever.
 

Dag 10; Hva er i sminkepungen din?

Jeg glemte nesten denne dagen, haha, men jeg kom på den i siste liten.


Drop Dead sminkepungen min med Kitty Brainz over hele, den er søt.1. H&M øyenskygge.
2. En mascara fra Max Factor, jeg tror det er Max Faktor.
3. Pudder fra Max Factor.
4. Foundation fra Max Factor.
5. Svart øyenskygge fra H&M.
6. Hårspenner.
7. Rød leppestift.
8. En rosa kam.
9. Parfyme (tror det er fra Christina Aguilera)
10. Eyeliner.
11. Dip Liner fra H&M. 

Husker ikke hvor eyeliner'n kommer fra. 

Har du noe av dette i sminkepungen din? 


 

og btw, jeg er mega glad!

Gjett hvem som kom ut med ny musikkvideo for 13 min siden! <3

 BRING ME THE HORIZON <3


Den ga meg gåsehud! 

Se så fin kake.

Jeg sa at jeg skulle poste et bilde av kaka jeg begynte på i går, og nå er den ferdig! Er ikke de beste bildene, men er bedre enn ingenting!Jeg håper den smaker godt! Har ikke fått smakt den ennå fordi jeg hadde tenkt å gi den til farmor, men hun var ikke hjemme så nå står den bare på kjøkkenbordet og frister, haha.

Jeg skal forresten bestille dette senere i dag eller i morgen;

Jeg skal ha denne i svart, jeg gleder meg til  å få det!

Også har jeg funnet ut at det er veldig morsomt å loke på weheartit når man finner masse bilder av seg selv.
høhø 

omg, kjedelig.

Nå har vi 4 timer med samfunnsfag i strekk og vi skal ha om politikk og arbeids og næringsliv og sånt. Er ikke akkurat så morsomt for å si det sånn. Jeg HATER politikk. Det interesserer meg fint lite. Derfor så blogger jeg! Jeg har ikke tatt noen bilder nå, for jeg synes det er teit når folk ser på at jeg tar bilder av meg selv med cam når jeg sitter og kjeder meg i timene, så derfor så poster jeg noen gamle bilder jeg har tatt før, bare fordi samfunnsfag er kjedelig. Senere i dag skal jeg legge ut bilder av kaka mi som jeg begynte på i går (har igjen glasuren som skal være over kaka). 

Har du kjedelige fag på skolen i år?


Jeg ser stygg ut, men vet du hvem det er ? De som vet det burde være sjalu/misunnelig, for dette er Tom Sykes, broren til Oliver Sykes. Han lukta kjempegodt! Guro møtte han også! Vi møtte han, Amanda Hendrick (kjæresten til Oliver Sykes) og hele BMTH i London i oktober i fjor. Jeg savner dem. Og crewet. De var så digge. Men ja, hei Tom <3 Btw, jeg ser fæl ut fordi jeg sto og svetta foran scena mens jeg headbanga som faen og etter at jeg hadde blitt klemt ihjel PÅ scena, men, jeg tror Tom likte meg, han ga meg jo en klem. Og en ting til, det var Guro som tok bildet!


Jeg har Simba, høhø


Kjæresten og en søt sau som vi ble venn med.


Den der tegna jeg på armen min selv, jeg følte meg flink. Har tenkt å tatovere en lignende ugle på armen, bare at hodet skal andre veien og den skal se litt annerledes ut, og mer pro.


Etter at vi hadde vært på Drop Dead butikken i London og shoppa.


Haha, Guro og meg i London. Pappa som var snill og ble med oss på turen har tatt bildet!Nå har dere fått sett en del random bilder synes jeg. Da får dere se mer senere, høhø.

FINT!

I dag har jeg pyntet bøkene jeg fikk fra skolen.Også lånte jeg en dokumentar bok om den stakkars lille 8 åringen Christoffer  som ble mishandlet og døde av skadene som stefaren og antakeligvis moren ga han når de slo, sparket og ja, mishandlet han. Jeg har ikke kommet noe veldig langt ennå, men jeg har vært på gråten flere ganger.

GJETT HVA JEG SKAL LAGE!Nå lurer du vel veldig på hva jeg driver med på fritiden!

Også har jeg noen bilder ifra i går. Haha.

HELL YEAH!
 

DERE SUGER!

Skjer med at alle sammen plutseilg slutta å kommentere? SUCKS. Jeg ser at dere snoker på bloggen min, men når jeg sjekker senere, INGEN KOMMENTARER. Dette er ikke morsomt.  

Dag 9; Et bilde av ditt favoritt klesplagg.

Jeg har bare fått tilgang til cam akkurat nå fordi jeg er på skola, og jeg har på meg favoritt plagget mitt akkurat nå, og jeg vet at det ikke synes så veldig, men dere ser SKJORTA MI!Du ser den på innsiden der, det lille blå og svarte rutete du ser der, ja, det er skjorta mi som jeg liker veldig godt. Jeg har et bilde til av den der du ser den mye bedre !Gamle bilder, men der har du skjorta mi, jeg elsker den <3
 

Første skoledag i morgen og kattunger.

I morgen er det første skoledag for meg og jeg har faktisk gledet meg en del den siste måneden, helt til jeg fikk se timeplanen og hvilken lærer vi hadde i matte. Nå gleder jeg meg bare til å se igjen vennene mine. Jeg liker at vi bare har 3 timer matte i uka, og alle sammen er de 3 siste på mandag, så når jeg er ferdig på mandag, så er jeg også ferdig med all matten for resten av uka! Jeg har 2 fag i år som jeg aldri har hatt før også! Geografi og Trykk og Foto. Det kan bli ganske spennende tror jeg! Jeg gleder meg litt til å se hvordan det foregår! Personlig så er jeg kjempedårlig på land og kart, så det kan jo bli... interessant.  Guro og jeg fant minst 2 kattunger som var forlatte, hadde ingen mor og det virket ikke som om at de var så veldig vandt til mennesker. Vi fikk lokket frem en som freste mot oss i starten, men etterhvert så ble den vandt til oss og vi fikk lov til å løfte og kose med den. Den var kjempesøt og jeg hadde kjempelyst til å ta den med hjem! Jeg kunne ikke ta den med hjem fordi jeg allerede har en katt (nei, det er ikke den på bildet, det er en katt jeg traff i sommer) og fordi det kunne hende de hadde en mor, bare at hun hadde dratt vekk for en stund. Vi har tenkt å sjekke litt etterhvert for å se hvordan det går med dem.  Dette er katten min, han er feit på vinteren og tynn på sommeren og han heter Pusur. Min egen søte kattepus! Han er litt rar egentlig, haha.

Er jeg heldig i morgen så kan det hende jeg får starta å tegne litt i pausene, så kanskje jeg kan vise dere årets første tegning!

 

Dag 8; En kjendis du ikke liker og hvorfor.

REBECCA BLACK! JEG HATER HENNE! Hun får masse NEGATIV kritikk og folk hater henne og enda så ser hun på seg selv som en stor popartist og stjerne. ÆSJ. Enough said!

 

I've got my nails done!

Såeh, jeg kjeda livet av meg, så jeg begynte å lakke neglene mine og prøvde å få til animal prints med en fyrstikk. Det gikk ikke akkurat bra, men men, bedre enn ingenting!

Dårlig cam kvalitet, men sånn er det når man ikke gidder å rote frem kameraet!
 

Hair Extensions!

DENNE bloggen kan dere vinne svarte Hair Extensions fra Rapunzel of Sweden! GO GO GO!

 

 

Nå er jeg pissed!

Først så fant jeg ut at moren til kjæresten min er kjempedum så Jørgen ikke kan komme hit pga en jævlig dårlig unnskyldning med at Farfars begravelse var i går så han burde heller kommer hit neste helg. Vi er helt over det og vi har det helt fint og det er greit at han kommer men fremdeles så må vi vente i enda en uke. Vente bare på at neste helg så sier hu sikkert at han burde vente til neste helga etter der igjen bare fordi jeg liksom har begynt på skola igjen. 

Også så jeg akkurat igjennom årets timeplan og den suger balle! Den er nesten verre enn i fjor. Det er kjempedårlig! Også har vi den samma drittlæreren som ingen likte og som vi prøvde å få kasta ut og få bytta bort hele fjor året som gjorde så nesten alle i mattaklassa strøyk, men ennå så sier de at det er vi som ikke klarer noe osv osv  og læreren favoriserer elevene og han hjelper bare de som faktisk er FLINKE i matte noe som er sånn.. 2 - 3 i matteklassa og de som er dårlige driter han i. Vi har egentlig praktisk matte, og da skal vi egentlig bruke sånne former og sette sammen ting og ha konkurranser og være i grupper og regne og sånt. Han lærer oss teoretisk, vi får ikke snakke sammen eller sammarbeide, bare de som er flinke, de får gjøre som de vil. Han liker IKKE meg, Lene, Anne, Vetle og Bror. Ihvertfall ikke etter det jeg har lagt merke til og han har sagt rett ut til Lene at hun er dum og at hun ikke får til noe og alt det pisset der. De kan ikke tro at en sånn lærere skal få lov til å ha oss i enda et år og kanskje risikere at vi får stryk når vi går ut? Fy faen, jeg skal gjøre ALT for at han skal bort!! HELDIGVIS så har vi ikke blokk i matte. Jeg vet ikke om alle videregående skoler her noe som heter blokk så jeg får forklare; en blokk er at du har 4 timer av ett fag på begynnelsen av dagen. Det er 4 fag og den første uka her du f.eks samfunnsfag i de 4 første timene. Den andre uka så har du kanskje Forming i de 4 første timene, og den 3. uka er det ett nytt fag og den 4. uka er det ett nytt fag. Etter at alle de 4 ukene har gått så går det på den første igjen. Jeg vet ikke om dere skjønte dette fordi jeg er så dårlig på å forklare, men ja, det er ikke sikkert det er så nøye!

Unnskyld for at jeg babler, men når jeg blir sint MÅ jeg få det ut eller så sprekker jeg!

Nå, bare for å roe meg ned, skal jeg lage en stor og saftig sjokoladekake som jeg skal ta med til Farmor og spise opp!
 

Dag 7; Et bilde av håndskriften din.Så, det her er da altså håndskriften min. Den er som sagt ikke så mye å skryte av egentlig. Helt random jente håndskrift, haha.

Ønskeliste MÅ HA!

Nå kan det hende bildene blir kjempesmå i forhold til de jeg vanligvis poster, men jeg orker ikke å lagre og endre størrelsen på dem, så da får de bare bli sånn! Jeg har loka rundt på nettet og jeg har funnet kjempemasse fint som er kjempebillig og som jeg vil ha!

studded cross

3 skull pendants necklace

studded cross double finger ring

TALKING RING n.1
custom ring

studded double finger ring

Spiked Line
Glasses Punk Industrial Lady Gaga

THE BARBIE

Studded Sunglasses - Silver and Gold

Spike Striped Patent Leather Pumps- Hot Pink

Deadstock Sunglasses - Killer Queen

Custom One Sided 80's Spike Studded Converse Shoes

Printed comic shoes

Leopard shoes

CUSTOM-- Tentacle Ear Plugs/Gauges-- Polymer clay-- Sizes 8-00ga, chose your colors

Black Seraphim Wings, pairs, horn, 4g, 2g, 0g, 00g spirals expanders

Fant masse masse mer også, men dette er noe av det jeg har lyst på !

Likte du noe av dette?  

Frosk + Kyss = Prins.

Jeg fant igjen froske bamsen min som jeg kjøpte for over 1 år siden i dag! Den er så søt fordi det ser ut som om den skjeler med øynene, haha <3


Han er kjempesøt men jeg vet ikke om jeg skal kalle han Froggy eller Kalle . 

Kan ikke posten skynde seg?

Som de som leser bloggen vet så var jeg i begravelsen til Farfaren min i dag. Det gikk bedre enn forventet men det var utrolig trist. Nå kan jeg endelig komme meg ordentlig videre uten å grue meg til å ta et endelig farvell ved grava. Han ble begravd ikke så langt unna her så jeg skal nok få til å besøke den så ofte som mulig. Sermonien i kirken var kjempefin og den kunne ikke ha blitt bedre! Det var hardt, men jeg føler meg allerede bedre, noe som jeg er glad for. 

Jeg bestilte en pakke fra Built For Sin for snart 2 uker siden og jeg hadde regnet med at den kom i dag, men nei, ingen pakke i posten. Når jeg venter på pakken i posten blir jeg så spent og glad så det hjelper virkelig på humøret! Jeg synes fortsatt at den kunne ha kommet i dag fordi jeg har vært så trist ellers. Men men, bedre lykke i morgen antakeligvis. Det er kjedelig å vente på pakker. Jeg har ikke bestilt en eneste pakke i løpet av sommeren bortsett fra denne også må jeg vente kjempelenge. BLÆ. Har du bestilt en pakke som posten er treig med å levere? 

 

Dag 6; Et bilde av PC'en din.

Så, PC'en min er egentlig ganske pynta, haha. Jeg har ikke fått tatt noe bilde av den nå, men jeg har noen gamle bilder av den like etter at den hadde blitt "pimpa".

INNSIDEN;


Dette bildet ble tatt før jeg ble ferdig med "pimpinga" så jeg er ikke ferdig med alle knappene og jeg har ikke fått skrevet på dem hva som gjemmer seg bak fargene på tastene. HØHØ!

UTSIDEN; 


Jeg tror jeg fikk med meg det meste av utsiden.

Guro og Lonis var de som inspirerte meg til å gjøre det med tastene fordi de hadde gjort noen av tastene sine rosa. Høhø.


GAMMELT BILDE.

Jeg gruer meg til klokken 11 i dag for da begynner begravelsen til Farfar. Etterpå skal vi spise og jeg håper virkelig ikke jeg blir sittende å gråte hele dagen. Jeg vet selv at jeg er en sterk person og at jeg har kommet meg videre etter at jeg fikk høre at han var død, og jeg vet at på begravelsen får jeg lov til å være lei meg, men etter så vet jeg at jeg er ferdig med å sørge og at jeg kan komme meg videre. Jeg må bare fortelle noe som var litt merkelig. Da vi var hos Farmor så snakka vi med presten, alle i nærmeste familie i slekta var samlet for å snakke og jeg bare satt på en stol og stirra i løse lufta. Plutselig så var det nesten som at jeg fikk tankene til Farfar inni hodet. det føltes så virkelig. Nesten som om at han snakka til meg bare at det var med tankene. Han mente at vi ikke skulle styre sånn og at vi ikke trengte å jobbe så mye for å få til begravelsen. Han ville ikke at vi skulle gjøre et så stort nummer ut av det. Det var kjemperart. Har aldri opplevd noe sånt før! Jeg håper egentlig det var noe med Farfar å gjøre, for da vet jeg at han fortsatt er her et sted, bare ikke så vi kan se han. Så lenge han passer på Farmor så er jeg fornøyd. Jeg vil bare ikke at hun skal være helt alene.

Nå babler jeg mye her, men alt sammen har bare kommet så utrolig innpå meg fordi jeg aldri har mista noen så nær i familien før. Morfar døde da jeg var bitteliten så jeg husker ikke noe av det. Farfar er den første jeg har vært med hele livet som ble borte.

Jaja, dere få ha en fortsatt fin dag (noen av dere skal sikkert på skolen men jeg starter ikke før mandag jeg, mohahahah) også skal jeg se om jeg får blogga litt mer senere i dag! 

En random video av meg!

Så, i dag så kjeda jeg meg så jeg fant frem film kameraet mitt og lagde en random video av meg selv. 

ENJOY!

 Synes dere at jeg burde begynne å lage flere filmer? I så fall, hva vil dere se? 


 

Dag 5; Din favoritt film.

Jeg har så utrolige mange! Så jeg må nesten ta frem de jeg har sett mest på gjennom tidene!

HARRY POTTER OG FANGEN FRA AZKABAN;Jeg elsker alle Harry Potter filmene, men uten at jeg egentlig vet helt hvorfor, så er det denne jeg liker best og det er denne jeg har sett flest ganger. Gotta love it!

PIRATES OF THE CARIBBEAN - THE CURSE OF THE BLACK PEARL
Jeg digger alle sammen, til og med den nyeste som ikke har kommet ut på DVD ennå. Det står nok egentlig mellom denne og den aller siste. De er dødsbra begge to! 

THE LORD OF THE RINGS - THE RETURN OF THE KING
Jeg elsker alle filmene som er laget om Ringenes Herre også, men den siste er helt klart den beste. Den første er bra, den andre er bedre og den siste er best. ELSK!

Er noen av disse filmene yndlingsfilmene dine? 


 

Bilder fra dagen i dag!

I dag har jeg vært med familien og farmor opp på setera. Det var kos! Jeg hjalp farmor med å plukke multe og da traff jeg på en frosk, dessverre så glemte jeg å kysse den, så jeg vet ikke om det var en prins eller ikke. Han virket hyggelig ihvertfall! 
SE EDDERKOPPEN JEG OG SØSKENBARNET MITT FANT ! DEN VAR HUGE!
That was it!
Nå skal jeg spille sims! 

GLEDER MEG!

Jeg gleder meg sjukt til skolen begynner og Mamma har vært kjempesnill de siste dagene og kjøpt inn en del nye skolesaker til mandag!

Også fikk jeg ENDELIG hengt opp bildene jeg stilte ut på UKM før i år.Synes det ble fint jeg!


Gleder du deg til skolen begynner? 

Og hvis du ikke går på skolen, gleder du deg til jobben starter igjen? 


 

Ny header!

I går etter at jeg hadde sett på masse Jerseylicious begynte jeg å lage masse headere, men jeg likte den enkleste best, så da ble det den.Har tenkt å sitte å lage massssse headere senere også skal dere lesere få velge hvilken som blir finest og er best og alt det der.

Jeg slenger med Dag 4 på 30 days challenge'n min samtidelig!

Et bilde av en person du ser opp til for øyeblikket;

Jeg må innrømme at det er 2 personer jeg virkelig ser opp til for øyeblikket. Den ene pga personligheten og den andre pga stil og sånt. 

Den med personligheten er Farfar. I går så satt alle i familien og snakka om han og jeg fikk høre utrolig mye fint om han som jeg aldri hadde hørt før. Jeg visste fra før at han hadde en utrolig bra personlighet, men etter alt jeg hørte i går, fant jeg ut at det jeg hadde sett i personligheten hans, bare var litt. Det som slo meg mest var da onkel og pappa begynte å snakke på at Farfar var så misfornøyd over at han ikke fikk sjangsen til å gå på videregående fordi det kosta veldig mye penger på den tiden. Derfor, når han hadde fått 4 unger, så begynte han å spare opp masse penger til hver og en av dem så de fikk mulighet til å dra på videregående. De sa at han måtte dra fra familien i noen uker for å jobbe i skogen til tider så han fikk jobba inn nok penger til videregående og til mat. Farmor kunne ikke jobbe fordi Farfar var borte så ofte, så hun måtte si opp det hun jobbet med for å være "husmor". Det er så utrolig hvor go' og snill han var og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har hørt dette før. Jeg skulle egentlig laste opp et bilde, men i og med at jeg har lovet mamma at jeg ikke skal blande inn familien så mye når det kommer til mine personlige sider på nettet (et løfte jeg ga for mange år siden) så vil jeg ikke bryte det nå heller, så dere får nøye dere med å lese om min Farfar's gode gjerninger. 

Den andre, som jeg ser opp til pga stil er Olivia Blois Sharpe. Bombe? Nei. I og med at jeg bytter mellom flere personer som jeg ser opp til når det kommer til stil hele tiden så er det Olivia som er den personen akkurat nå. Det er nok fordi jeg har sett så mye på Jerseylicous for tiden, haha. Jeg digger ho!


 

Videoblogg.

Jeg har egentlig litt lyst til å lage en videoblogg de nærmeste dagene, men da vet jeg ikke hva jeg skal snakke om. Burde jeg svare på spørsmål som jeg får av dere lesere? Skal jeg bare sitte og bable om ingenting? Skal jeg vise dere rommet mitt? Skal jeg vise dere noen av mine favoritt klesplagg? 

Jeg trenger tips rett og slett! Ingen videoblogg om jeg ikke vet hva jeg skal snakke om! 

Dag 3; Et bilde av deg selv for 2 år siden.

Jeg har ikke akkurat mange bilder av meg selv for 2 år siden, men jeg har noen! Hadde tenkt å være kul så jeg poster mer enn ett! Be prepared!


HAHA, dette er VELDIG dårlig redigert og gammelt. Back in my emo/scene days kids!
Ja, nå får det være nok! Alle disse bildene ble tatt samme året, og bare på det ene året endret jeg en del stil. Jeg føler også at jeg har endra meg en del siden dette. Jeg husker klasse bildene vi tok i 8. - 9. og 10. klasse, jeg så helt annerledes ut på alle!

Men, nå skal jeg ut og trene!

 

Nytt Design!

Syntes at det jeg hadde var alt for enkelt, så jeg har nå laga meg et nytt design!  Sånn ser da det ut; 


Hva synes du? 

Personlig synes jeg dette er mye finere og ikke så veldig "mørkt og svart" som det forrige!

xoxo
Linnea.
 

Pretty Heels.

Jeg loka rundt på nettet og fant en hel haug med utrolig fine sko! Jeg vil ha alle sammen!

Tumblr_lpsdcdout21qmyo1ao1_500_large

185415_179856605416536_114982095237321_423623_7727194_n_large

Il_570xn.248412128_large

Tumblr_lpwf2gigii1qg0ue4o1_500_large

Tumblr_lpx7ewayii1qjy5heo1_500_large

Likte du noen av skoene? 

xoxo
Linnea.

 

Liker du dette?

Jeg har funnet ut at jeg antakeligvis er en blodfan av Jerseylicious. Jeg HATER å gå glipp av en episode! Jeg er helt klart med på Team Olivia. Tracy er dritt. Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ser du på Jerseylicious? 
Er du Team Olivia eller Team Tracy? 

Jeg digger stilen til Olivia, og jeg skal bli en sånn mix av henne og Sj Whiteley. Det blir nok, kewlt.

Hvis du ikke har sett på det før så får du skru på tv'en klokken halv 8 på Bliss i grunn hver dag! 

ENJOY!

xoxo
Linnea. 

Dag 2; Et bilde av deg selv uten sminke.

Jeg hadde egentlig tenkt å ta et bilde i dag før jeg sminka meg, men uheldigvis så glemte jeg det og jeg hadde satt på meg all sminken før jeg fikk tatt noe. MEN, jeg kom på at jeg hadde et bilde av meg selv uten sminke som jeg tok for noen måneder siden liggende på dataen, så da tar jeg det !Etter det som sto på infoen så ble det tatt i mai. Er ikke så veldig lenge siden. There ya go!

xoxo
Linnea.

 

Dag 1; Det jeg pleier å ha i veska mi.

Såeh, ja. Første dag av 30 med sånne greier her. Under alle tingene ligger Drop Dead veska mi. Har en Bjørn Borg veske også som jeg bruker ganske ofte, men den her er den jeg har tatt med meg til kjæresten!

Jeg har alltid med meg ett par solbriller i veska på sommeren i tilfelle det plutselig skal bli kjempemye sol.

Jeg har med kortholderen min med mange forskjellige kort oppi.

Jeg har med en lommebok som er full av kvitteringer, løspenger, tyggis og lipgloss. Ja, den ser liten ut, men det er stor plass nedi der!

Og til slutt så har jeg med den søte Drop Dead sminkepungen min med det meste av sminken min oppi.

Vesken min er ikke så interessant egentlig. Jeg regner med at de fleste har med seg det jeg har med meg!

xoxo
Linnea.

 

Real Exorcism of Anneliese Michel. Creepy og ekkelt.

Kjæresten viste meg denne filmen i går og den er utrolig skummel, synes nå jeg da.  Det er en tysk dame som heter Anneliese Michel som er besatt av en demon og det vi hører er klipp fra exorsismen og bilder fra den. Selve stemmen og hele pakka er skremmende i seg selv også legger de til ekle svart hvitt bilder i tillegg. EKKELT. 

 

Tror du/dere på sånne ting? 

Det gjør jeg.

xoxo
Linnea. 

30 days challenge!

Så, jeg fikk en del tips og jeg fikk en idé. Jeg skal lage min egen 30 days challenge! Eller, nå er den allerede laga så nå skal jeg poste den her hadde jeg tenkt! Problemet er om jeg virkelig klarer å holde denne 30 days challenge greia, men jeg kan prøve mitt beste! Kommer selvfølgelig til å poste en del andre ting innimellom!Oh yeah!

xoxo
Linnea.

 

Jeg trenger hjelp!

Jeg føler at bloggen min er kjempekjedelig fordi jeg  ikke finner på noe annet å blogge om enn, ja, hverdagen min. Jeg vet at det er DET man egentlig SKAL blogge om, men jeg føler at hverdagen min er kjempekjedelig og at jeg burde begynne å blogge om noen andre ting også. Derfor så trenger jeg TIPS! Jeg har spurt om tips en gang før, men da hadde jeg nettopp starta bloggen og fikk lite respons. Denne gangen håper jeg at jeg får mer respons! 

Jeg har tenkt på en sånn 30 days challenge eller noe sånt, men da vet jeg liksom ikke hvilken jeg skal ta. Har også tenkt på å lage noen video greier, men jeg er litt pysete når det kommer til sånne ting, så vi får se.

Det er det ENESTE jeg har tenkt på, så da trenger jeg litt tips og help til resten!

TAKK <3HAHA, BOLLE!

xoxo
Linnea.

 

Kjærlighet.

I og med at jeg er så deprimert for tiden og at jeg i tillegg har hatt kjærlighetssorg i over en måned så dro jeg til Kongsvinger i dag for å besøke kjæresten min. Han har gjort meg kjempeglad og jeg gruer meg til jeg må dra på mandag og hjelpe familien med begravelses greier til fredag. Jeg gruer meg enda mer til fredag, da jeg må si farvell til Farfar for aller siste gang. Jeg har en liten tanke i hodet og jeg håper at når vi dør så blir vi ikke helt borte og at vi kommer til et sted hvor vi møter alle våre kjente og kjære. Jeg skal leve i 70 år til, det har jeg bestemt, så det blir en lang ventetid, men jeg har mange andre folk rundt meg! Nok prat, jeg liker å skrive mye når jeg er deprimert, bare for å få ut tanker og sånt. Over til dagens bilder!


Cucumber penis battle med kjæresten! Hell yeah!
ILU.

nå skal vi se på skrekkfilmer resten av kvelden! Ønsk meg lykke til med å sove!

natta!

xoxo
Linnea.

 

Jeg HATER folk som faker!

Nå er jeg hos kjæresten min, og det er godt! Jeg tenkte at jeg skulle ta meg en tur på facebook også tenkte jeg at jeg skulle sjekke hvor mange andre som hadde like dårlig fantasi som meg og kalte seg CrapCake, og DER, der var det en som hadde kalt seg Linnea CrapCake og som brukte bildet mitt. ÅH, jeg HATER sånne !

såeh, om folk er snille, RAPPORTER!

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002363265603 

Bilder fra Photoshoot.

Jeg har vært ganske deprimert for tiden så det å ta bilder er en slags terapi. Jeg er også VELDIG ego så derfor så tar jeg en del selvportretter. Jeg synes at de bildene som blir tatt av meg blir best når jeg tar dem selv. Derfor så gikk jeg på jordet til Farmor og hadde det litt fun. Jeg har skikkelig lyst til å bli en sånn site-model, men problemet er at jeg sikkert ikke har rett kropp og utseende. Det suger. Men men, da kan jeg nøye meg med å leke ego istedet!laga en gif også!

Image and video hosting by TinyPic

xoxo
Linnea. 

Her er det en gammel film av meg som dere kan kose dere med...
ENJOY!

xoxo
Linnea. 

Månen, den ser ut som en fin og rund ost som lyser!

I går var jeg ute for å ta bilder av månen og litt forskjellig. Jeg har vært veldig deprimert i det siste og det å ta bilder, være ute når det er mørkt i månelyset og bare la tankene fly er virkelig noe av den beste terapien jeg kan få! I dag har jeg ikke hatt tid til å ta så mange bilder. Jeg sto opp rundt 9 i morres fordi vi skulle til Sverige for å se på pappa sin splitter nye Volvo og for å få den inn på tollstasjonen så vi kan få den inn i landet. Jeg har hjulpet farmor med å  klippe plenen og jeg har hatt besøk av Guro.

Dagen har egentlig vært helt greit.Image and video hosting by TinyPic

En vakker dag skal jeg klare å ta bilder sånn som dette; xoxo
Linnea.

 

Wall Drawings Done With Black Marker. (Syke greier)

Jeg sitter og ser gjennom bildeserier på nettet og jeg kom nettopp over noe som er sinnsykt kult! Skulle ønske jeg var kreativ nok og flink nok til å gjøre dette nede på rommet mitt. Artisten heter Charlotte Mann. Jeg synes det er helt utrolig at noen klarer å finne på sånne kreative ting og samtidelig fullføre dem så godt!
Hva synes dere? Helt sjukt.


Også en liten melding til mine gode faste lesere. I går fikk jeg vite at min kjære Farfar døde og det er veldig tungt for meg i og med at jeg har hatt han med meg i oppveksten gjennom hele livet. Farmor har det nok ikke så bra for tiden så jeg kommer til å være en del hos henne i og med at hun bare bor 500m unna, og dermed så blir det lite blogging. Personlig så synes jeg at jeg takler det utrolig bra og har allerede begynt å gå videre med tanken på at jeg antakeligvis kommer til å se han igjen og at han helt sikkert har det bra i uansett hvor i verden eller universet han er nå. Jeg vet også at jeg ikke kan gjøre noe mer enn å stille opp for familien og Farmor og at han ikke hadde det vondt når han døde. Jeg får masse støtte fra familie, venner og kjæreste så jeg er allerede godt i gang med å komme meg videre selv om det er utrolig vondt. Jeg tror egentlig ikke det har gått helt opp for meg ennå, men når det gjør det så skal jeg antakeligvis prøve å takle det så godt jeg kan, jeg vet at jeg er en sterk person. Jeg ser på blogging, tumblr og andre sosiale sider og krativitet som en slags terapi + at jeg får en masse støtte så det kan hende det blir en del innlegg selv om jeg ikke er helt på topp. Takk for at dere alle forstår!

xoxo
Linnea.
 

Svar på spørsmål #1

Leser du tumblr'n min? 
Jeg vet ikke adressen til tumbl'eren din så det vet jeg ikke. 

Jomfru? (hvis ikke, hvor gammel var du da du mistet den?) 
Nei. Jeg er ikke jomfru og jeg mistet den da jeg var 14. 

Hvilke blogger leser du?
Jeg leser GURO sin, SILJE sin, KIKKY sin og LINNÉA sin fast! 

Hvor kjøper du klærne dine? 
I vanlige butikker som H&M, Carlings, Cubus, Lindex og noen ganger bestiller jeg fra Drop Dead og har nylig bestilt fra Built For Sin. 

Hvor kjøper du spiralene/plugsene? 
De kan du kjøpe på mange forskjellige nettbutikker som eks piercing-piraten.no.

Hvilken planet liker du best av Mars og Jupiter?
JUPITER<3 Jeg synes den er så fin!

Hvilket tre liker du best av gran og bjørk?
Bjørk fordi de er hvite, de er fine på sommeren og på vinteren er de spooky. 

Hvilken farge liker du best av en metallisk grønn med litt blå i og pastellblå? 
Metallisk grønn med litt blå i! Metalliske farger er elsk!

Hvilken månefase liker du best av nymåne og fullmåne?
Fullmåne! 

Hvem er din favorittkarakter i The Adventures of Sindbad?
høhø, Sindbad, høhø. Du vet nok hvorfor Guro. 

Hvem ville du helst hatt sex med av Cher og Tom Jones?
Vanskelig fordi jeg liker egentlig ingen av dem, men jeg tror jeg får for Cher fordi jeg har en plate av ho! 

Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden?  
Ja, jeg bruker skjorter men jeg har de aldri på innsiden av buksa. Jeg har de utenfor fordi jeg liker det sånt. HATER å ha t skjorter / skjorter innapå buksa! 

Like du juliehs97.blogg.no?
vel, er sånn helt greit liksom.

Er du i ett forhold?
Har vært i ett forhold i snart 9 måneder.

Liker du fest og fyll?
Det er gøy å møte på folk, men jeg blir sjeldent full selv om jeg liker å drikke så klarer jeg å holde meg såpass så jeg ikke blir full! Har vært full en eneste gang og er stolt over det!

Hvordan har du fått bloggdesignet så fett og egent?
Jeg har brukt de fargene jeg liker, i headeren har jeg brukt noen av mine største inspirasjonskilder og jeg har laget den i photoshop selv. Jeg har brukt en del koder men har fremdels gjort det så det fremhever meg selv.

Er kjæresten din den eneste du har hatt sex med?
Nei. 

TAKK FOR SPØRSMÅL FOLKENS!

Gammelt bilde, lol

xoxo
Linnea.

 

Inspirasjonskilde #2

Amanda Hendrick. Amanda er en skotsk modell som først ble kjent da hun begynte å date Oliver Sykes fra det berømte metal bandet Bring Me The Horizon. Hun er etter min mening, en av verdens vakreste personer og jeg lover dere, hun er helt klart MYE penere i virkeligheten enn på bildene! Jeg og >Guro< så henne/møtte henne på BMTH signeringa i London og hun er kjempe pen! Derfor jeg ser på henne som et forbilde er fordi hun klarer å ha en veldig røff stil men fortsatt være veldig elegant. Hater å forklare sånne ting, men det er sant! Amanda og Sj Whiteley kommer begge til å være to av mine største forbilder!
Når jeg så at hun hadde den toppen, da måtte så klart jeg skaffe meg den samme. Mohahah.

Hva synes du om Amanda? 

xoxo
Linnea.
 

Send meg spørsmål.

Jeg har fint lite å gjøre for tiden og jeg tror at det hadde vært morsomt å hatt en liten spørsmålsrunde selv om jeg ikke har blogget så utrolig lenge. Dere kan spørre om ALT og absolutt ALT. Og jeg vil svare på ALT.
tusen takk hvis du tar deg tid til å stille et spørsmål!

xoxo
Linnea. 

Ønskeliste

SINNERS SQUAD Snapback Flip Hat!'Dead Men Tell No Tales' Black Athletic Vest!

S-j Whiteley Personalised Signed 12x8 Print! signert bilde av Sj Whiteley!

Drop Dead Clothing ProductDrop Dead Clothing Product
Drop Dead Clothing ProductDrop Dead Clothing Product
Drop Dead Clothing ProductDrop Dead Clothing Product

xoxo
Linnea. 

Inspirasjonskilde #1

Sarah Jayne Whiteley. De fleste som har hørt navnet hennes har hørt det fordi hun er eksen til Oliver Sykes som er vokalist i metalbandet Bring Me The Horizon (et av mine yndlingsband). De fleste kaller henne ei hore, feit og stygg. Personlig synes jeg at hun er inspirerende, hun er pen, hun har en skikkelig kul stil og hun er langt ifra feit. Selv om hun er model, betyr det ikke at hun må være supertynn. Jeg liker at folk har litt mer fett på kroppen enn at de er syltynne. Nå sier jeg ikke at de som leser dette her som kanskje er ganske tynne, at dere er stygge eller at jeg ikke liker kroppen deres. Jeg liker tynne folk også, men jeg synes bare at det blir alt for teit å kalle modeller som har en helt vanlig kropsstørrelse feite. Folk kaller henne hore fordi de sier at hun var utro mot Oliver, det vet jo ikke de noenting om? Ikke jeg heller for den del, det er jo personlige ting. Hun blir kalt ei hore fordi hun har utringning og blondt hår. Det er bare sånn jenter er. Det er teit. Anyways, hun er en av mine største inspirasjoner og jeg kommer til å besvime om jeg møter henne! Neida, men jeg blir nok veldig glad! Alt er inspirerende med henne. Hun er awesome!Nok bilder for i dag!

Hva synes du om henne? 

xoxo
Linnea. 

Jeg har en fin mobil !

Mobilen min har fått rosa / lilla  BLING BLING.

Her er noen veldig random bilder fra helga; 


SMUKTRINGER <3

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nå skal jeg utvide ørene mine til 3mm. 

See ya!

xoxo
Linnea. 

Pakke pakke pakke.

I dag må jeg bare pakke pakke pakke fordi jeg skal være borte hele helga. Det er noe som heter Engerdalsdagene i helga som er hvert år den første helga i August og jeg har vel vært der hvert eneste år i hele mitt liv. LItt dumt å ikke dra i år også vel? For meg, er det nesten sommerens midtpunkt hvert år, bortsett fra at i år var jeg på Metaltown, det slår alt! Derfor så vet dere sikkert allerede at jeg ikke kommer til å blogge noen ting i helga. Vet ikke når jeg kommer hjem heller, regner med søndag eller mandag. Skal prøve å få tatt en del bilder da ! Hverken Matilde eller Jørgen kunne komme til helga, så da blir det bare meg og Guro som alle de andre åra! Jaja, bedre lykke neste år!

hade. 

xoxo
Linnea. 

Skrillex.

JEG ELSKER SKRILLEX!

Vet ikke hvor lenge jeg har hørt på han nå, men det er en god stund. Fant ut at ENDELIG skal han spille i Spektrum men så er det en jævla stygg 18 års grense på hele dritten og jeg er så klart 1 år under, SÅ KLART, så derfor så blir det ingen Skrillex på meg denne gangen heller. SIst gang måtte du faen meg være russ for å få sett han. NORGE ER STYGT NÅR DET KOMMER TIL ALDERSGRENSER!

Har de ikke hørt om å dele opp til to sider i lokalet? En med alkoholfri og en med alkohol? Virker ikke sånn. PISS.

Tumblr_lp0jx4e8041qlf3rto1_500_large

Tumblr_longebmeag1qdvboro1_500_large

Tumblr_lnspob7rzs1qzd16ro1_1280_large

Band-black-hair-drink-glasses-hair-sonny-moore-favim.com-107684_large

 

Image and video hosting by TinyPic

Liker du Skrillex? 


xoxo
Linnea. 

Kjæresten min.

Noen har allerede spurt om hvordan kjæresten min ser ut, hvem han er, hvor gammel han er osv. Derfor så tenkte jeg at jeg kan like så godt skrive litt om han. Jeg kjeder meg og har ingenting å gjøre i uansett! 


"fint bilde"Jørgen og jeg har vært sammen i snart 9 måneder og det er de 9 beste månedene i mitt liv! Vi har så og si aldri krangla, bare diskutert og vi er begge veldig like. Jeg har aldri vært så forelska eller elsket noen så høyt i hele mitt liv og nå som jeg har hatt han i livet mitt i 9 måneder så blir det veldig vanskelig om jeg plutselig ikke har han der mer. Han bor i Kongsvinger og jeg i Trysil så det er ca 3 timer mellom oss, noe som er veldig kjett til tider. Vi har ikke sett hverandre på 3 uker nå og det er det lengste vi noen gang har vært ifra hverandre etter at vi ble sammen. Han skulle egentlig hit i dag faktisk, men så skjedde det noe feil med penger og sånt så vi må vente i enda en uke. 1 måned uten kjæresten sin er vanskelig! Om UNDER 1 måned blir han 20 og jeg har ikke peiling på hva jeg skal gi han i gave, det å finne gaver til mannfolk er vanskelig. Jeg har faktisk aldri vært sammen med en person så lenge og på den lange tiden vi har vært sammen skulle man tro at jeg visste hva han ville ha, men nei, det gjør jeg altså ikke. Da får jeg finne det ut senere! Jeg orker ikke å skrive så veldig mye mer nå, bare det at jeg er dypt takknemlig for at jeg møtte Matilde på nettby for flere år siden, for det er via henne at jeg møtte Jørgen. Jeg er så glad i begge to! <3 

Men, jeg elsker nok Jørgen på en helt annen måte enn jeg elsker Matilde, haha.

Bare Jørgen får seg jobb i nærheten av her jeg bor så kommer han til å flytte til en leilighet i sentrum og jeg kan være med han mye oftere og da blir det ikke 4 uker mellom hver gang vi ser hverandre mer !< --- 

EKKELT !

neida. 

Nå har jeg postet masse bilder og fortalt litt !

xoxo
Linnea.


 

Bidrag til konkurranse!

Jeg har blitt med i en konkurranse på DENNE bloggen hvor du kan vinne et sett hair extensions fra Rapunzel of Sweden! Temaene er sommer eller solnedgang, derfor så tenket jeg å kombinere begge to!Andrepremien er sminke fra NYX Cosmetics!

Håper noen av dere vil bidra i konkurransen også!

xoxo
Linnea.

 

Gi meg ideer?

Det er kjempefint ute! Været har ikke vært så bra på lenge, men problemet er at jeg synes det er så kjedelig! I dag skulle egentlig kjæresten min komme hit, men fordi han er en dust så har han brukt opp alle pengene sine selv om han visste at han skulle hit, og han kan ikke komme hit før til neste helg. Derfor så får jeg kanskje besøk av Matilde istedet! Det blir kjempegøy! Men det er ikke i dag. Det er ikke før på lørdag eller noe sånt. Å sole seg er kjedelig, å bade orker jeg ikke, ingen av foreldrene mine er spesielt interesserte i å kjøre meg til butikken så jeg kan kjøpe noe. Derfor så blir jeg bare sittende på en stol foran en rosa skjerm og blogge. 

Hovedsaken er, er det noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre?

Jeg lurer også på om det er noen som har lyst til å gi med noen ideer om hva jeg kan blogge om. Jeg tar i mot alt!TAKK!

xoxo
Linnea.

 

Selfish Girl With Purple Hair.

Jeg er hos bestevenninnen min GURO akkurat nå, hun er naboen min så det tar ikke lang tid å løpe mellom husene våre. Vi begge to vært ganske egoistiske og Guro hadde den ideen om at vi skulle sminke oss, fikse håret og dolle oss opp skikkelig og at vi skulle ta masse bilder. Derfor så blir jeg ei egoistisk jente med lilla hår!


Dette er hunden til Guro, hun er så søt <3That was it.  Jeg har omtrent 1000 andre bilder, så hvis noen vil se mer så er det bare å si ifra, jeg har mer enn nok å legge ut. Egoistisk? JA. Når man er en nesten voksen tenåringsjente driver man enten med sånt eller snakker dritt. I dag gjorde jeg dette.

Er du egoistisk til tider? 

xoxo
Linnea.
 

Bilder fra Båttur.

I dag var jeg med pappa og besteforeldrene mine på båttur. Vi var veldig heldige med været og det er jeg ganske så takknemlig for. Jeg elsker egentlig å være med båt, det er så rolig og koselig hvis det er fint vær og det er veldig beorligende også! Jeg tok en hel haug med bilder men jeg kommer nok bare til å vise dere noen få. Dagen er (for meg som legger meg sent) ennå ung og jeg kommer nok til å slenge inn et innlegg til før jeg legger meg!


Før vi dro på båten koste vi oss med en kaffe mens jeg hadde problemer med å velge om jeg skulle lese Harry Potter eller spille Pokemon.
PAPPA<3


DropDead, høhø.Jeg liker blått så det er nok derfor jeg liker sjøen så godt! Også er det så mystisk, eller det er vel havet som er mest mystisk i og med at så lite av det har blitt utforsket. Tenk om det lever urgamle Dinosaur arter der nede fremdeles, og tenk om det faktisk finnes havfruer og sånt. Spennende!


BØ!

Hva synes du om sjøen og havet? 

xoxo
Linnea. 

Jeg har lilla hår.

Jeg farga håret mitt lilla for noen dager siden og jeg elsker det! Jeg har hatt både blått og rosa før, men tror nesten at jeg liker det lilla best! Jeg hadde egentlig lyst til å farge hele håret mitt lilla, men i og med at jeg har svart hår så tar det en evighet å bleke det OG det skader noe forferdelig på håret, så derfor så ofret jeg heller store deler av luggen min. Har allerede fått en del positive kommentarer på det og en del rare blikk fra den litt eldre generasjonen. Er nesten flaut å gå rundt i mengden for enten så er det folk over 40 eller barn under 10 som peker og nesten skriker; "SE PÅ DET HÅRET A!!". Kjempestort å se en person med lilla hår, å ja! Her jeg bor er det kanksje ikke så veldig normalt, men de fleste har vel sett Lady Gaga og da kan vel ikke jeg være noe stort sjokk.

Hadde egentlig ikke hatt noen ting i mot å hatt Angelica sitt fine lilla hår;
men men, litt lilla er bedre enn ikke noe lilla!

xoxo
Linnea.
 

Facts.

Så, det her er nok den 4. bloggen jeg lager meg her på blogg.no og jeg blir aldri fornøyd. Det suger. Virker som om at folk har begynt å gå lei blogg.no så dette kan jo bli spennede om jeg i det hele tatt får noen lesere! Vi får se! 

Tenkte jeg kanskje skulle begynne med å fortelle litt om meg selv!

Jeg heter Linnea, jeg har bursdag på selveste 17. mai og jeg er 17 år. Jeg har verdens herligste kjæreste som betyr alt for meg og vi har snart vært sammen i 9 måneder, noe som jeg er veldig stolt over. Jeg bor sammen med mamma, pappa, brutter'n og katten min Pusur. Et vakkert familieliv skal jeg si deg! Jeg har en hel haug med venner som jeg elsker kjempemasse og som jeg antakeligvis ikke hadde greid meg uten. Bestevennen min har jeg hatt helt siden jeg var bitteliten og vi er begge like rare, bare at hun er mer voksen og ordentlig. Jeg er mer barnslig. Mamma er frisør noe som har gjor så jeg har blitt hekta på å fikse håret mitt. Jeg har hatt blondt hår, brunt hår, svart hår, rosa hår, blått hår, hvitt hår og har nå lilla. Jeg kommer ikke til å gi meg før jeg har hatt alle regnbuens farger! Jeg er veldig glad i piercinger og tatoveringer, jeg elsker det! Har bare en piercing selv, og jeg vurderer å ta en septum, det er så pent! Har også hele sleeven min i hodet som Thor Emil skal få lov til å tatovere på meg bare jeg har nok penger og mamma og pappa gir meg lov til å ta den. Hvis ikke så trenger jeg jo bare å vente i noen måneder! Da har jeg både lappen og penger nok til tatovering! Jeg ser kanskje ut som en veldig kjedelig og svart person, men jeg er egnetlig ganske livlig og fargerik, det er bare det at jeg ikke klarer å se sånn ut. Jeg elsker konserter, det er noe av det beste jeg kan gjøre! Favorittbandene mine er så klart Bring Me The Horizon, noe som du kan se på headeren. Jeg har også Nightwish, som var det første metal bandet jeg hørte på og som alltid kommer til å være en favoritt og Parkway Drive. Jeg har sett BMTH live 3 ganger, tenk! 1 gang i Stockholm, 1 gang i London og 1 gang på Metaltown i Gøteborg. Har også sett Parkway Drive og alle konsertene var herlige! Mangler bare Nightwish så har jeg sett alle favorittene mine! Jeg babler en del, men jeg lover at jeg ikke kommer til å skrive så alt for mye på innleggene. Jeg liker bilder, derfor så blir det for det meste bilder tenker jeg! Jeg er også veldig aktiv på en nettside som heter tumblr.com og dette er min tumblr; www.thisismylifebitches.tumblr.com har også en inspirasjons blogg for de som liker hår; www.wehearthair.tumblr.com. Hadde vært fint om noen ville sjekke de ut!

NÅ SKAL JEG SLUTTE!

Håper dere fant ut litt mer om meg : )

xoxo
Linnea. 

hits