juni 2012 (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Blogg

Tired?

Jørgen er her og han ligger på sofaen og snorker og sover med snus under leppa. Jeg vedder på at han ender opp med å svelge hele greia, haha. Stakkar! I uansett, jeg er ikke trøtt og det er visst han, så da blir det late night blogging! Har ikke så mye å si egentlig, bare følte for å gjøre et innlegg. Kan si at jeg har drevet å tenkt litt på hvordan min neste tatovering skal være. Jeg har to som jeg planlegger, men den ene er stor og skal være på det venstre låret mitt og den andre er liten og har ikke fått noen spesiell plass på kroppen min ennå, så det driver jeg å tenker på. Det er den store jeg tenker mest på nå om dagen. Tror kanskje jeg starter med den først. Skal være en fin viktoriansk ramme av noe slag og noen roser som er mikset sammen i ramma også skal det være en søt kattepus inni! Vet ikke om jeg skal ha noe skrift eller ikke ennå heller. Fortalte Jørgen om ideen min, svaret jeg fikk tilbake; "HAHAHA, SÅ GAY!". TIl mitt forsvar så er jeg jente, så da blir det ikke så gay allikevel! Her er noen inspo bilder fra tumblr og noen bilder fra Instagram'en min!

 

 

 

 

 

 

 

 
SJ Whiteley's autograf og personlig hilsen til meg, hihi!

 


Hvis du ikke har Instagram så bør du skaffe deg en, for det er veldig morsomt! Det funker både på Iphone og Android tlf!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Nå skal jeg prøve å få med meg Jørgen ned på rommet mitt og til sengs også skal jeg legge meg ved siden av og lese litt Game of Thrones mens han snorker og sover. Etter det kan det hende jeg setter meg ned i sofaen min og spiller litt PS3, hvis ikke så bare.. legger jeg meg.  

Just my luck..

Jeg var skikkelig glad for at jeg endelig hadde fått til et fint bilde av tatoveringa mi i ferdig tilstand og posta den på tumblr og venta på at jeg skulle få en del notes på bildet over natta (i og med at jeg fikk bare mer og mer før jeg la meg) men i morges hadde jeg ikke fått noen flere. I løpet av dagen så merka jeg at noen hadde postet bildet mitt på sin egen blogg (det i seg selv gjør ingenting) og da la jeg merke til at hun hadde fått over 700+ notes. Da ble jeg lei meg. Er så typisk at når jeg poster bildet selv får jeg nesten ingen notes, men når noen andre poster da, DA blir det mange notes da! Æsj, det er så irriterende så jeg må nesten spy. Jeg har ingenting i mot at de poster bildene mine på bloggen sin eller noen ting, så lenge de ikke fjerner copyrighten på bildet mitt, men jeg blir bare så lei meg når jeg ser at de har fått flere notes på bildet enn det original bildet mitt gjorde. Vet ikke hvorfor det irriterer meg, men på tumblr så er vel egentlig det å få mange notes en veldig big deal, haha! Sorry til dere som ikke har tumblr og som ikke skjønner en dritt av hva jeg snakker om. Som en fin gave til dere skal jeg poste en del inspo bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Tattoo Pic

Fikk endelig tatt noen nye bilder av tatoveringa mi i dag! Fikk også en pakke fra Nikkilipstick i posten i dag som jeg også måtte ta litt bilder av, hihi.

Har du klær fra Nikkilipstick? 

Mckenzie

Brookelle Mckenzie. Alle som var en liten emo/scene girl for noen år siden har sikkert hørt om henne. Jeg var i den perioden selv da jeg først hørte om henne, men har egentlig aldri vært noen stor fan. Jeg vokste opp fra denne "scene" perioden og glemte henne helt for å være ærlig. Plutselig en dag for en stund siden fant jeg et litt nyere bilde av henne og hun minte meg så utrolig mye om Megan Fox, så jeg klarte ikke å motstå fristelsen med å prøve å finne noen flere nyere bilde av Brookelle. Jeg fant en tumblr som var full av bilder, og jeg synes egentlig at den nye Brookelle er mye penere osv og hun er ganske insiprerende, så jeg følte for å lage et innlegg!

Hva synes du om henne?
Har du hørt om henne før?


  

Mustache

Kanskje jeg skal bli mann og skaffe meg en bart?

 

linneasnow@instagram


Jeg er kjedelig i dag og poster bare bilder fra tumblr'en min. Trykk >her< for å sjekke den ut! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

Jeg tror kanskje jeg kommer meg ut i dag så jeg får tatt noen bilder, men kan ikke love noe. Alt kommer an på formen og været, men så langt så ser det ganske bra ut! 

Sick

Jeg skulle liksom trene hver eneste dag i sommerferien i håp om å komme i skikkelig bra form osv, men det starta ikke akkurat så bra. Nå har jeg blitt skikkelig forkjøla med feber og hele pakka og må derfor holde meg inne de første dagene. ÆSJ. I og med at jeg må holde meg inne så får jeg heller ikke gått ut for å ta bilder heller. FML

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Den her er litt i den duren jeg vil ha en av tatoveringene mine. Jeg har skikkelig lyst på en tatovering på låret og jeg har skikkelig lyst på en slags ramme, noen roser og en katt! 

 

 

 
<3

 

 

 

 

 
<3

 

 

 

 

 

 
Det her synes jeg er skikkelig morsomt! Ho har i grunn akkurat den samme kroppen på ugla si som jeg har også har ho roser og blader rundt osv, haha! Den eneste forskjellen er at hodet på ugla er annerledes og rosene er på andre sia av ugla hos meg. Er allitd litt gøy å finne ut at folk har like ideer som deg! Vi er nok sjelevenner!

 

 

 

 

  

Kos!

Supernatural er alltid kos! Random innlegg, jeg vet. Blogger fra mobilen igjen btw.

Overnaturlig aften.

Tenkte jeg skulle kose meg litt i kveld/natt og se på Ghost Adventures og Supernatural til jeg sovner mens jeg spiser hvitløksbrød og drikker kakao og te! 

Ghost Adventures er noe som er helt nytt for meg ihvertfall. Oppdaget det i dag, og det er jo faktisk veldig spenennde. Det er en amerikans serie hvor 3 mannfolk drar til forskjellige hus i Amerika og blir låst inne i disse husene gjennom hele natta og de prøver å finne bevis på overnaturlige fenomener som spøkelser osv. Det beste er jo så klart at det faktisk skjer ting! Om alt er sant er en annen sak, men det er underholdende nok ihvertfall!

Supernatural har vel de fleste hørt om, så tror nok ikke jeg trenger å forklare så mye om det, haha.

 

 

image 

 

 

 

 

 

 
 
 

Elsker de to, haha! 

Ser du på Ghost Adventures eller Supernatural? 

Dette visste du ikke

Først så må jeg bare si at i går var jeg opptatt hele dagen og fikk ikke blogga så veldig mye. Jeg har heller ikke fått tatt noen bedre bilder av tatoveringa mi, men jeg tenkte jeg skulle prøve å få tatt bildene ute så jeg fikk litt bedre lys osv, men det regner, som vanlig, og da er det ikke så utrolig motiverende å gå ut. Derfor så må dere bare ha tålmodighet! Det er en ting om meg som jeg ikke har sagt til så utrolig mange, i og med at jeg er litt redd for å bli ledd av når det kommer til det temaet. Jeg er veldig glad i dyr, og da mener jeg i uansett hva slags dyr. Alt fra små insekter som edderkopper til store gorillaer og sjiraffer. Etter at jeg fikk lappen så har jeg funnet ut at jeg har veldig sterke følelser for dyr. Det har jeg jo alltid hatt, men jeg trodde aldri at det skulle bli så ille som dette. Hvis jeg kjører langs veien og jeg ser en liten død mus, fugl eller noe annet så begynner jeg bare å gråte. Jeg synes liksom det er så utrolig trist. Det verste jeg vet er at folk kjører på litt større dyr som ekorn og harer (så en død hare i går som lå midt i veien) og jeg skjønner ikke hvorfor folk bare kjører videre. Hvorfor kan de ikke i det minste stoppe og ta dyret ut av veien og vise litt respekt ovenfor det så det slipper å bli most og smurt som salve langs hele veien. Når jeg så den døde haren i går så stoppa jeg langs kanten, tok tak i baklabben på den og gikk et godt stykke inn i skogen med den. Jeg følte meg utrolig teit der bilene kom susende forbi og menneskene inni glodde på meg, men det er bare sånn jeg er. Jeg tror at hvis jeg noen gang kommer til å kjøre på ett dyr (noe jeg dessverre helt sikkert kommer til å gjøre med et uhell) så kommer jeg til å føle meg så utrolig dårlig etterpå. Jeg tror nok kanskje at alt dette kommer av at en av de forrige kattene mine ble påkjørt en gang og bilisten hadde ikke tatt seg tid til å flytte henne ut av veien en gang. Jeg har så store følelser for dyr så jeg klarer knapt å drepe en edderkopp uten å begynne å gråte. Det er litt flaut egentlig, men sant. Uheldigvis så har jeg jo sånne reflekser som kommer når jeg ser en edderkopp, for de kan jo komme veldig brått på og da dreper jeg den uten å tenke over det. Etterpå føler jeg meg så utrolig dårlig. Det her ble veldig mye, men jeg fikk et veldig stort inntrykk av dette i går når jeg så den stakkars haren som bare lå der midt i veien. Tror ikke det var så lenge siden den ble påkjørt heller, i og med at den ikke hadde blitt stiv ennå og den var fortsatt litt varm. Jeg kommer nok alltid til å være et dyremenneske, og når jeg blir litt eldre så skal jeg ha min egen lille gård hvor jeg har en sau, en ku, en gris, 3 katter, en hund, noen fisker, en kanin, en hest osv og ingen av de skal slaktes. De skal være der til å kose med og jeg vil bare ha de som kjæledyr. Alle sammen! Høres teit ut egentlig, men ja, jeg er glad i dyr.  

Tatoveringa

Så nå har jeg endelig blitt ferdig med tatoveringa mi! Skyggene ser veldig mørke ut, men de blir lysere etterhvert. Har bare ett bilde så langt, men tenkte jeg skulle vente med å ta noen flere bilder til rødheten og hevelsen har blitt litt borte. Jeg er skikkelig fornøyd og denne ugla kommer nå til å sitte på armen min for resten av livet! Er egentlig en litt depresiv tanke, men jeg har ikke noe imot det! Jeg måtte forresten blogge fra mobil fordi dataen min bare fryser seg hele tiden.

Happyface

Jeg gleder meg så utrolig mye til i morgen! Tatoveringa mi kommer til å bli ferdig og jeg kommer til å spamme bloggen med en hel haug med bilder! Bare for å få opp stemningen litt mer så skal jeg poste noen bilder av min egen og noen andre sine tattoos bare som inspo, hihi.

Har også tenkt på å skaffe meg en liten tattoo til i løpet av sommeren, men alt avhenger av om jeg får jobb!

INSPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kia Lavanya &#9813;

Hun er egentlig veldig inspirerende. Hun er eier av nettbutikken theprettywise som jeg synes er ganske kul. Sjekk den ut!

Trykk >her< for å komme til tumblr'en hennes. 

Smoothie, but with alcohol in it. Kia-style hahaha 

love this weather 

 

 

Ha.Took some pictures with my sister today.  

Can&#8217;t wait to finish this now. 

 

 

 

Sun &amp; strawberries 

Chillin in the suuun 

Made a vest too 

Done today. Can&#8217;t wait to do my other thigh which won&#8217;t be script :) 

 

?Cause we onnnn 

Me. 

 

Sucks.

Jeg prøvde å spille Sims 3 for første gang. Har liksom aldri fått prøvd det før, og jeg må ærlig si at Sims 3 suger skikkelig i forhold til Sims 2. Det var skikkelig skuffende! Følte nesten at grafikken og alt var mye bedre i 2'ern enn 3'ern. Haff. 

Har en gladmelding også da; jeg fikk Playstation 3 i posten i dag! Happy happy!

Her er noe mer positivt; I morgen er den aller siste skoledagen før sommerferien og jeg drar til min søte kjærestepus rett etter at jeg er ferdig også blir jeg endelig ferdig med tatoveringa på fredag! Lurer på hva jeg egentlig skal gjøre i ferien. Har spurt en haug med folk om de trenger noe hjelp i sommer i og med at jeg trenger sommerjobb, men uten hell.

Nå skal jeg slutte å skrive så mye og heller poste noen inspo bilder. Har ikke vært noe flink til å ta bilder nå heller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Active

Jeg har vært kjempeflink i dag og trent! Jeg har sykla hele 6 mil og er egentlig veldig sliten nå, haha. Jeg var så dum så jeg glemte å ta med meg speilrefleksen så da ble det bare noen få bilder med Iphonen min. 


Okay, det er egentig bare et jeg har fått posta på Instagram enda, men det var en fin tur for å si det sånn!

Tenkte jeg bare skulle legge til noen bilder fra tumblr som litt inspo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veldig mye random.

 

Oi, jeg har en blogg!

Jeg har ikke blogget på en evighet. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg plutselig slutta å blogge, men etter at jeg ikke kom meg inn på innloggings siden til blogg.no osv og ikke fikk blogget på flere uker så ble vel kanskje lysten på blogging svekket sterkt. Tenkte jeg skulle prøve meg på litt blogging nå så får vi se hva som skjer! Har en hel haug med bilder som jeg sikkert kan poste, bare for å ha noe her.
Blir ferdig med denne på fredag!
 

hits