mai 2012 (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Blogg

Jeg har fått meg tattoo!

Jeg vet jeg blogger lite, men nå MÅ jeg bare fortelle dere at jeg har tatt min aller første tatovering! Det er ikke akkurat noe smått jeg har tatovert heller. Det er hele den øvre delen av armen + litt av skuldra!

 
Søt kjæreste.

 

Matilde har tatt det bildet her for meg, bare så dere vet det! Hun var med meg de 2 første timene. Jeg var der til sammen i 4 timer og jeg har bare fått gjort oppstrekinga. Skyggelegginga kommer til å skje om en 3 - 4 ukers tid og jeg gleder meg! Har ingen planer om å legge til noe farge nå med det første, så vi får se hvordan det blir helt til slutt!

Skal prøve å  få tatt noen bedre bilder senere, men dere får nøye dere med Iphone bilder! 

ENDELIG!

Jeg må virkelig beklage at jeg har vært så utrolig stille her i det siste, men jeg har rett og slett ikke kommet meg inn på blogg.no før nå! Sist gang jeg prøvde, som var for to dager siden, kom jeg meg inn, men når jeg skulle skrive et innlegg så kom ikke hele siden opp og alt bare fucka seg, så nå, endelig, får jeg skrevet igjen!

Det har ikke skjedd så utrolig mye spennende siden sist. Jeg ble 18 år den 17. mai, så nå er jeg endelig myndig! Har ikke dratt noe nytte av det ennå, men det kommer nok! Fikk offisielt pappa sin gamle bil, wunderbaum, parfyme, en flaske hvitvin, Iphone 4S, penger, bensinkanne, terninger til bilen, den nyeste Game of Thrones boka, litt sminke, smykker og ja, det var alt jeg huska nå. Tror det var det meste.

Jørgen er på besøk. Han har vært her helt siden fredag og skal dra igjen i dag. Han ga meg en utrolig fin lampe som er formet som hodet til en ulv som holder i en lampe med tennene. Jeg skal prøve å få tatt bilde av den så fort jeg får hengt den på veggen!

Jeg har skaffa meg instagram, så hvis noen har lyst til å følge meg så søker du bare opp linneasnow !

Legger ved noen instagram bilder fordi jeg egentlig ikke har noe annet;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
pews pews pews <3

 

 

 

 

 

 

 

Jeg får tatoveringen min på lørdag, bare så dere vet det, og da kommer jeg til å spamme hele bloggen med en hel haug med bilder av den. Just so you know! 

The Ragged Priest.

Synes klærne fra The Ragged Priest er litt spesielle og kule! 

hits