april 2012 (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Blogg

Just so you know...

Jeg har begynt å blogge litt på Wordpress, så hvis dere har lyst til å følge med litt der også så er det bare å klikke seg inn >her 

I want.

Jeg har funnet ut at jeg virkelig har lyst på disse skoene her! Er bare så synd at de er så utrolig dyre! Får jeg en del penger i bursdagsgave og noe er til overs så skal jeg vurdere å kjøpe de! 

Pastel Grunge

Random inspo innlegg.

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

 

✞ enter the wonderful world of grunge ✞ 

✞ enter the wonderful world of grunge ✞ 
Kjøpte meg to nye plagg på Carlings i dag, skal prøve å få tatt noen bilder av de i morgen om jeg rekker det.

 

You get what you want, you just have to want it hard enough.

Jeg har ikke fått tatt noen bilder i dag, i og med at jeg har vært opptatt med andre ting. Derfor så blir det inspo bilder, om ingen har noe utrolig mye imot det!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Megan Fox!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 1 måned og 2 dager er det min tur til å få tatovering! Jeg gleder meg ekstremt mye! Kjæresten min og jeg skal også feire bursdagen min den dagen, så det å starte bursdagsfeiringa med kjæresten ved å sitte flere timer i en tatoveringsstol og få drømmetatoveringen er slett ikke verst! Forhåpentligvis er den etterfulgt av en koselig middag og en søt bursdagsgave! 

Selfish Curlyhead.

Laget meg noen flette-krøller i dag! Fikk en kommentar om at jeg lignet på et troll, jaja, sånn får det gå!Kommer nok et inspo innlegg litt senere i dag! Har begynt å bli litt blogg-hekta igjen, haff.

 

Braids.

Jeg har funnet ut at det egentlig er ganske gøy med noen inspo innlegg, i og med at jeg ikke føler at bildene mine får noe særlig respons. I og med at jeg eier en hår blogg på tumblr >LINK<  så tenkte jeg at jeg kanskje skulle ta noen inspirerende bilder derifra. Dletter er noe jeg har begynt å få sansen for, så derfor så tenkte jeg at jeg like så godt kunne poste et helt innlegg med flettet hår!

Tumblr_m2vtn5yqgy1rupltlo1_500_large 

Tumblr_m1koh9guzi1qlgfteo1_500_large 

Tumblr_m24ahprxaf1rs8enqo1_500_large 

151715081166545179_z3n0mqtt_f_large 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen spesielle du likte?

 

 

Braided hair like Targaryen.

Jeg flettet håret mitt som Daenerys Targaryen sitt i dag. Det var ikke så utrolig vanskelig, men det ble jo så klart ikke like fint når man må gjøre det på seg selv! Her ble ihvertfall resultatet;

 
Håret hennes på dette bildet er annerledes enn det jeg tok fra, men det er ganske likt.

 
Og sånn ble mitt, haha. 

Beanie

Pappa var kjempesnill og kjøpte en ny lue til meg i dag! Den er blå og fin!

 

Boredom at home.

Jeg kjeder meg. Jeg vet jeg blogger lite for tiden også, men jeg er virkelig ikke motivert til det. Jeg tror jeg skal ta meg en tur ut, det er godt med litt frisk luft! Etterpå skal jeg se på Game of Thrones og spise kinder sjokolade! 

Candles

Pyntet opp på rommet mitt med noen søte lys i dag. Nå skal jeg se på Game of Thrones og spise druer og sjokolade og drikke vann! I morgen jeg trene, begynner å bli lat nå.Innkjøp.

Var en liten tur til Charlottenberg i Sverige i dag sammen med Jørgen og familien hans. Kjøpte faktisk IKKE klær. Ikke et eneste plagg. Jørgen og jeg skulle egentlig bare ha en liten ting som vi kunne dele på og spise på Titanic 3D i dag, men istedet kjøpte vi en hel haug med Kinder sjokolade på tilbud. Orker nok ikke å spise alt i dag da, men.


Den lille boksen til venstre er lepomade med sjokolade lukt og smak. Boksen til høyre er badeskum som lukter Mango og det som ligger fremmerst med masse fjær er en katteleke som jeg kjøpte til kattepusen min.
NOM NOM.


Pews!

Sorry, jeg må bare legge til et GoT bilde i dag også;


Emilia Clarke / Daenerys Targaryen.
Hadde jeg vært mann hadde jeg helt klart hatt en celeb crush på henne.

 

Dårlig.

Jeg vet jeg har vært utrolig dårlig på å blogge de siste dagene, beklager, men jeg har liksom vært alt for hekta på Game of Thrones, skole og alt sånt. Her har dere et bilde fra i dag da jeg lekte geek for å prøve å bli smartere i samfunnsfag. Uten hell. 

Photo.

Har tatt noen selvportrett til en Trykk og Foto oppgave på skolen.

Tok et bilde av øret mitt i morges, hahah

Må også si at jeg har hatt Game of Thrones på hjernen ganske lenge nå og jeg har bestemt meg for (er egentlig lenge siden jeg gjorde det) at Jon Snow og Arya Stark helt klart er best! Må heller ikke glemme Daenerys Targaryen da, hun er like bra hun! Drager og alt!Nok babling. Nå er det Game of Thrones, tumblr, Pokemon og Frustrerte Fruer resten av dagen! Skulle egentlig trene i dag, men i og med at været skal være så utrolig mot meg så gidder jeg ikke det. 

Forever Alone.

Kjæresten min dro hjem for en stund siden så nå sitter jeg bare på rommet mitt og ser på Harry Potter og Mysteriekammeret. Kom nettopp hjem fra Farmor og vurderer å se på Åndenes Makt etter at HP er ferdig. Etter det aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Har litt lyst til å rydde i klesskapet mitt, se på Game of Thrones, lese Game of Thrones, spille Pokemon, tegne og se en hel haug med forskjellige filmer. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre først! Skulle ønske kjæresten kunne være her helt til i morgen, som han egentlig skulle, men astma og mangel på astma medisin er ikke bra, så jah, får nok være litt forever alone!

Her kommer flere inspo bilder fordi jeg er så dårlig på å ta bilder når jeg er med kjæresten, haha.

Tumblr_lwelul87cf1qmknh1o1_500_large 

Tumblr_lvpogepjri1qdok1qo1_500_large 

Tumblr_lrjkq9oxwq1qkmyyfo1_500_large 

6356147489_f1f8406c78_z_large 

Tumblr_loosyjzaia1qgsfbdo1_500_large 

Tumblr_lp6r92xfvz1r08hero1_500_large 

Tumblr_lodpr3n4ej1qcoojao1_500_large 

Tumblr_lma08nehyt1qastypo1_500_large 

Tumblr_llnglzvyls1qf4m9lo1_500_large 

Tumblr_lj4ccyk8ea1qdusdao1_500_large 

Tumblr_lgz2qmygil1qep6eto1_500_large 

Tumblr_lkwb9ifrd01qaozxbo1_500_large 

Tumblr_l68em4iduc1qcqf04o1_500_large 

Tumblr_lislp86bxr1qey8eho1_500_large 

Tumblr_lkqo7jmoe71qgrw85o1_500_large 

Tumblr_lkn6gsufwa1qa6ndyo1_500_large 

Tumblr_lkmwxzqq9i1qb2lqxo1_500_large 

 

More Cat.

Jeg vet at jeg har posta en del bilder av katter osv på bloggen i det siste, men jeg liker å ta bilder av de og jeg synes de er så søte og fine. Denne gangen så er det min egen katt som er modell. Eller, jeg kan ihvertfall late som om at han ville være modell, han satt vel bare der mens jeg knipset bilder. Ble ingen ekstremt bra bilder, men han er fortsatt søt!

Må også nevne at jeg ikke liker hvordan blogg.no har blitt. Det er kanskje litt mer oversiktlig men jeg liker det fremdeles ikke, er litt for avhengig av det gamle. 

Outside

Fikk ikke akkurat tatt så mange bilder mens vi var ute og gikk, men ble bare tre. Bedre enn ingenting!Slenger med to random bilder som jeg tok i går med cam mens jeg satt og venta på at Matilde skulle bli ferdig i dusjen, haha.

 

Hytta!

Nå er mamma, pappa, brutter'n, Jørgen, katten min og jeg på hytta og jeg tror vi kommer til å være her helt til lørdag. Dette er første gangen jeg har vært her etter at vi har fått nett her og jeg må si at det er ganske digg med nett på hytta! Jeg har ikke fått tatt noen bilder ennå, men jeg skal prøve å få tatt noen om en liten stund når mamma og jeg skal ut for å gå en tur! Vet ikke om Jørgen blir med, men han skal nok sitte og spille Pokemon med brutter'n så late som de er. Har lova brutter'n at jeg skal være med å "lane" Pokemon når jeg har kommet tilbake igjen. Har kjøpt inn et helt lass med påskegodis også!

Her kommer noen inspo bilder som jeg liker;

64108_403612579664153_151858231506257_1560395_1449241882_n_large 

Tumblr_m0eciu8hdw1qffkwto1_500_large 

Tumblr_lzcj2cqi8v1ro8ipro1_500_large 

Tumblr_ly4bj7ba7j1r7y9xfo1_500_large 

4594_3b85_large 

Tumblr_m089q9gy5s1r7y9xfo1_500_large 

Tumblr_lwnbhu5sye1r5rcx2o1_500_large 

6754295807_98625dfa4b_large 

Tumblr_ly9ij2v9vx1r1lkkzo1_1280_large 

 

 

 

 

 

 

ruineshumaines:
by Ekaterina Zhuravleva
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kattepus.

Katten til Matilde er så søt! 

Hos Matilde!

I går dro jeg til Matilde og jeg skal være hos henne helt til i morgen! Vi har vært hos faren hennes til i dag og nå skal vi snart dra til moren hennes for å være der til i morgen! Vi har hatt det kjempegøy! Vi har spilt NIntendo 64, bakt kake, sett på filmer og egentlig bare kødda en hel del! Her kommer noen bilder;


Her spilles det World of Goo!

også ble det kakebaking!


Kakeformen vi brukte ble alt for stor i forhold til røra så vi måtte helle den over i en ny en. Unnødvendig oppvask!


Kaka ser da egentlig ganske digg ut, spør du meg.Når jeg får tid skal jeg se den første episoden av den andre sesongen av Game of Thrones. Jeg elsker den serien så utrolig mye! Prøver å få lest ut den første boka nå og få begynt på den andre, men det skjer så mye for tiden og jeg er så sosial (faktisk) så jeg får ikke tid til å lese noe særlig. Regner med at jeg får sett den GoT episoden på tirsdag da Jørgen og jeg kommer oss på hytta. Jeg klarer ikke å vente lenger med å se den ihvertfall! 

hits