mars 2012 (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Blogg

New Buyings.

Jørgen måtte jobbe i dag fra 12 til 17. Han jobber egentlig ikke på lørdager, men jeg benyttet sjansen til å shoppe litt og jeg brukte en hel del penger! Har også kjøpt bursdagsgave til Anne som hun skal få etter påskeferien. Håper at det blir litt mer shopping før jeg drar herfra, for jeg trenger en dongeri-shorts/hotpants!

Her kommer noe av innkjøpet og noen andre bilder jeg har tatt i dag;
En nattkjole, en tank top, en tights, en bh og ett par gull øreringer som jeg har ønska meg lenge!
Kjøpte meg en grønn en som sto i stil med den rosa jeg allerede hadde!Mye bein, I know. 


 

It's gone.

Tok ut piercingen min på tirsdag og det har allerede grodd igjen så og si. Jeg prøvde for moroskyld å få inn piercingen igjen i dag og det gikk dårlig. Synes personlig at ansiktet mitt kledde det å ikke ha en piercing, har ikke vært piercing-fri på mange år så det er annerledes, men godt. Jeg synes piercinger er fint og alt det der, men personlig så følte jeg ikke at jeg ble tatt seriøst nok og at folk fikk feil førsteinntrykk av meg når jeg hadde den. Ihvertfall de litt eldre. Derfor så håper jeg nå at jeg kanksje har litt bedre sjans når det kommer til å få meg jobb og jeg håper at folk ikke dømmer meg så fort som jeg føler noen har gjort før. Vi får se!


Leppene mine ser litt hovne ut, men det dere egentlig skal legge merke til er at piercingen min er bortevekk!


Skal til Kongsvinger i morgen og kommer til å være der helt til tirsdag. Deretter så skal Jørgen og jeg være med mamma, pappa og brutter'n på hytta. Hvor lenge vi blir der aner jeg ikke, men nå har vi jo fått nett oppå der så det går liksom greit å være der i flere dager, haha!

 

Plans.

Nå har jeg akkurat vært ute og trent sammen med mamma og nå skal jeg straks gjøre ferdig norsk innleveringa mi. Hadde tenkt å fikse meg noe mat før jeg fortsetter og etter at jeg er ferdig med norsken skal jeg se på litt Game of Thrones før jeg ser på Frustrerte Fruer og drikker kaffe! Life is good!

Dere får dessverre nøye dere med flere inspo bilder i og med at jeg ikke har fått tatt så mange bilder med kameraet mitt de siste dagene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

Freedom.

Er ferdig på skola om 20 min, altså 12.40 og det er så digg å tenke på at jeg er ferdig tidlig i dag og i morgen skal jeg ikke på skola en gang for jeg skal nemlig på glattkjøring! Når jeg kommer hjem skal jeg ut å trene og etter det vet jeg ikke hva jeg skal. Kanskje jeg skal ta noen bilder eller se på Game of Thrones, I don't know.


Det var fint vær i Cannes, Frankrike. Har egentlig litt lyst til å dra tilbake i en måneds tid nå.

Husker ikke hvilke av bildene jeg har postet fra Frankrike turen, men her kom ihvertfall noen. Jeg savner det så utrolig mye! 

Time Turner.

Jeg har sett på Forrest Gump i dag. Jeg elsker den filmen, den er så søt! Etterpå så hadde jeg ikke noe å gjøre, så jeg benyttet kjedsomheten min og tok noen bilder av time turneren min!

Nå skal jeg legge meg og drømme om kjæresten min og fint påskevær. Natta!


 

Society makes me fat.

Er på skolen. De andre i klassa har muntlig historieprøve, men jeg skal ikke ha den i og med at jeg var i Frankrike da de jobbet med stoffet. I og med at jeg ikke har noe annet å gjøre så går jeg gjennom min nye favoritt blogg på tumblr og finner bilder. Hope you enjoy it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katt.


Katten min er verdens søteste, just sayin'.

Alena.

Alena Shishkova er nok en av verdens vakreste kvinner! Jeg synes ihvertfall hun er nydelig!

Tumblr_lwoio8iv8s1r2zl32o1_500_large 

X_a5f0f541_large 

Tumblr_lnt4l7rwec1qd0da0o1_500_large 

8bf570780f12db79fb90978828158937_large 

416822_113875982071282_100003466427952_56956_599936214_n_large 

Tumblr_lzrg2snjan1r30hbfo1_500_large 

Tumblr_lzg93ndrzt1r0pvf9o1_500_large 

Am_large 

421028_342287142458956_263635286990809_1133376_1708143691_n_large 

Akxcrizcqaaxcw6_large 

 

Saturday.

Det er alltid digg å være med kjæresten i helgene. Mamma har fått seg en kaffemaskin for over 7000 kr som ho skal selge videre osv så hun faktisk kanskje tjener noe selv om hun er sykmeldt. Er så gøy å lage kaffe latte! Har også vært på butikken og kjøpt mer lesestoff enn jeg noen gang har gjort før! Pengene bare flyr.


Snusleppe!

 
Den er full av søte pakninger med kinder sjokolade inni. Digg, digg, digg!


NOM NOM. 


Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er så utrolig hekta på å lese sånne ukeblader/månedsblader. Det er litt irriterende egentlig, jeg bruker alltid så mye penger på det. Nemi er kult!

Som dere sikkert allerede har lagt merke til så har jeg fikset neglene mine så jeg har zebra striper, haha!

 

Home Sweet Home.

Er så utrolig godt å være hjemme igjen! Kom hjem ved 8 - tiden i går kveld og jeg har delt ut en hel haug med gaver som jeg har kjøpt til familien. Brutter'n ble utrolig overraska over at jeg hadde kjøpt så mye til han. Jeg savner Nice, jeg gjør det, men som de sier; borte bra, men hjemme best!  

Nå skal jeg bare glede meg til våren og sommeren kommer!


Hadde ikke smakt den grønne teen før her om dagen og den var god!


Random.


Nå har jeg nettopp spist opp Dinosaurus kjeksen min. Har ikke sett sånn kjeks i butikken i Norge på evigheter, så når jeg så den i Frankrike måtte jeg så klart kjøpe den!


Jeg har en fjær eller noe sånt ved nesen, haha. Nå skal jeg bare vente på kjæresten min som kommer om ikke så alt for lenge og etterpå skal vi til Farmor så jeg får avlevert noen gaver! Egentlig så høres det ut som om at Jørgen er oppe nå, hihi. 

Look what I've got!

Hermines Time Turner!


Den er så fin! Må passe på at den ikke blir ødelagt på vei hjem igjen til Norge så kommer til å ha den på meg hele torsdagen!

Her er noen gifs fra Frankrike turen;

 

Har vassa/bada;

 
HAPPY

 
Rune er slem. Han bare dytter meg.

 
Det er fint her i Nice.

Håper dere i kalde Norge har det bra. Bye bye!
 

FROZEN

YOGHURT! I Nice så klart! Nice er et veldig kult sted. De har en egen sjappe med en hel haug med forskjellige frozen yoghurt smaker og strøssel. Her kommer noen fristende frozen yoghurts!

 

 

 

 

 Det er kanskje ikke sunt, men når man først har sjans til å spise mye sånt så gjør man jo det! Det er jo godt!

Le Shopping!

Er så fornøyd med disse to tingene som jeg kjøpte i går;

FINT FINT FINT!


 

Bonjour, Nice!

Har en hel haug med flere bilder fra Nice for de som er interessert!

Må bare få opplyse om at jeg har det utrolig bra her. Alt er mye bedre enn forventa og jeg liker det at det er veldig varmt her, sol, fine butikker og det at jeg har masse MASSE penger som jeg kan bruke! Har kjøpt meg en YSL leppestift eller hvordan det skrives, Juicy Couture og en hel haug med klær i dag! Også har jeg kjøpt en gave til Jørgen i dag! HØHØ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Jeg har kjøpt meg ny bil. Fin eller? Jeg har jo så mye penger så den var ikke så veldig dyr egentlig! Fin bil å starte med når man akkurat har fått lappen! Kjipt at den står parkert i Frankrike og at det er veldig vanskelig å få den over grensa!
 
 

 

 

 

 

 

 
FINN NEMO!

 

 

 

Håper ikke nettleseren deres ble overbelastet. HØHØ


 

Bilder fra Nice!

Endelig har jeg nok tid til å legge ut noen bilder! Har postet alle de sammen bildene på >franskbloggen< vår også!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Fikk så lyst på det sverdet!

 
Fin rosa radio!

 
Den her er seriøst DIGG!

 

 
Ser dopa ut, men ignorer det! Jeg hadde blitt dopa ned på sol!

 

 

 

 
Jeg har verdens kuleste negler akkurat nå btw!

Det her var noen bilder fra dag 1 og 2. Altså søndag og i går (mandag), jeg får tilgang til mer nett i morgen og da poster jeg bilder fra i dag! Håper dere ikke hater meg for at jeg er så utrolig stille! 

Sorry.

Unnskyld for at jeg ikke har fått blogget noen bilder eller noen ting fra Nice men det viser seg at ho dama Anne og jeg bor hos er den eneste av alle de vertsfamiliene som IKKE har nett. Da må vi over til hotellet til læreren vår istedet så vi får blogga osv. Det som er teit er at vi ikke har fått noe tid ennå, men i morgen har jeg nok fått redigert alle bildene fra i går og i dag sånn så jeg kan poste de med en gang jeg kommer frem! 

Håper alle dere har det fint i Norge! 

Houses.

Det er så mange fine hus og rom i verden!

Tumblr_lxxthqykch1qcfl10_large 

Tumblr_lxxqj2lmgn1qcfl10_large 

Tumblr_lxxwyhghdg1qcfl10_large 

Tumblr_m0hcg9suqw1qeeqaho1_500_large 

Tumblr_lzn5jcnus11qg0k8no1_500_large 

416855_365899186764877_117693574918774_1264656_114153022_n_large 

Luxury-homes-pics-3_large 

Tumblr_m0mr0igjya1qe7c63o1_500_large 

Tumblr_lxdmyenl0t1qg0kk9o1_500_large 

Tumblr_m0hpkthipv1qjlsvuo1_500_large 

Tumblr_m0hay5yhvh1qeeqaho1_500_large 

224828206367116608_a3whenas_f_large 

Tumblr_luqethng9h1qa4k0fo1_r1_1280_large 

Tumblr_m0mjd2cwv01qjfmbxo1_500_large 

Tumblr_lzdvz0vr791qzdiqvo1_1280_large 

Dream-house-22_large 

Jeg har blitt så besatt av å finne sånne fine hus og rom bilder, herregud.

 

Friday Gossip.

Vil dere høre noe sladder? Jeg pakker! Det var nok interessant. Jeg gru - gleder meg til jeg drar til Frankrike om litt over 1 døgn. Det blir skummelt i starten, men etterhvert som jeg venner med til å snakke fransk med alt og alle så går det nok bra! Har pakka masse klær i en gigantisk koffert jeg får låne av mamma og pappa, men jeg har spart en del plass så jeg får kjøpt en del klær nedi der! Dette er hva jeg nyter nå for å slappe av litt;Har møtt Matilde i dag, det var gøy! Har også sett på Into The White. Den norske filmen som Rupert Grint er med i. Den var utrolig bra! Mye bedre enn forventet, og til å være en lavbudsjettsfilm har de gjort en utrolig bra jobb!

Hva gjør du på denne fredagskvelden? 

Busties.

Jeg har blitt så glad i sånne bustier elle busties. Jeg har ikke fått tak i noen selv ennå, men jeg nyter fremdeles synes av andres!

431409_178158522299520_158604927588213_270583_1151515388_n_large 

Tumblr_lxmetalbby1qerbano1_500_large 

Tumblr_lyhms5pbm21qct77ao1_1280_large 

401159_299559750102672_181242338601081_849197_163813635_n_large 

409443_292788320780641_157563384303136_826218_527645200_n_large 

399989_276251122434361_157563384303136_788882_1707431427_n_large 

Tumblr_lw5su4a17r1r63hcio1_1280_large 

Tumblr_lzp6zx02cg1qctjnko1_500_large 

Beautiful-blond-bras-brunette-clothes-favim.com-200968_large 

Tumblr_lx4k6k4cfj1qikf1go1_500_large 

Tumblr_lwkbujud331qgum2so1_400_large 

6550791615_0f66c30697_z_large 

378446_260117477381059_157563384303136_737650_1005723346_n_large 

Tumblr_luu3a6skuv1r63hcio1_500_large 

Tumblr_lw7ut8jjw71qjfj59o1_500_large 

Tumblr_lw8g7wfcab1qayfoyo1_500_large 

Tumblr_lum82yx3741r63hcio1_500_large 

Liker du busties?

 

Innkjøp!

Først så må jeg bare fortelle at jeg besto teoriprøva for bil i dag og at jeg er kjempeglad! Måtte feire litt med å kjøpe inn noen småting før jeg dro hjem igjen;


Fikk tak i den andre Game of Thrones boka som har blitt gitt ut på norsk i dag, så nå har jeg mer enn nok lesestoff til jeg skal til Frankrike! Kjøpte meg også en brun øyenbrynsblyant, blush og sånn Body Splash. Det er nesten som Body Lotion bare at du sprayer det på i stedet for å smøre det inn i huden!


Syntes flaska var så søt!


Er så lenge siden jeg har vært ego, så jeg bestemte meg for å være det i dag også.
 

Flower Power.

På skolen  i dag laget vi blomsterbuketter til Trysiliaden. Det er én gang i året hvor funksjonshemmede går i gatene i tog. Jeg synes det er skikkelig bra at vi faktisk setter fokuset på funksjonshemmede i blant også! Jeg synes de er så utrolig søte der de går, haha. Bildene er tatt med mobilkameraet mitt så de er ikke akkurat av beste kvalitet.


Det her er dekorasjonen jeg laget. Må si at jeg syntes det var mye morsommere å lage disse enn jeg først trodde og jeg ble vel egentlig veldig fornøyd med dekorasjonen min. Er jo første gangen jeg faktisk har gjort noe sånt!


haha, rart fjes, men ja, ikke se på meg, se på blomstene!


Min "bror" Vetle oppdaget sin indre Blomster Finn i dag!


Masse fine blomster!

Fant en del andre bilder på mobilen også, haha
Gruer meg til i morgen, da skal jeg ta teori-prøva. Wish me luck!
 

Give me your bedroom.

Jeg ser alltid så utrolig fine soverom. Det er ikke det at jeg er misfornøyd med mitt, for det er jeg ikke, men jeg skulle bare ønske at jeg fikk litt mer personlig preg over det.

Tumblr_lyh1mmcrzx1r09bpjo1_500_large 

Shabbychicfrenchconnection201259_large 

Tumblr_lztktjpju51qgoovzo1_500_large 

20080727082628_large 

Tumblr_m0al0yutsf1r7nz3jo1_500_large 

Tumblr_m0dp83mk591qktwx0o1_500_large 

96_7c000010e84_7cdc54_orh550w550_modern-hot-pink-bedroom_large 

5774701642_09c663d5e0_z_large 

Tumblr_lntqh4pupb1qkckbpo1_500_large 

Tumblr_m0diyx3n7a1rq6ii8o1_500_large 

Tumblr_m0fhmuy7jr1r3rwzso1_500_large 

Art-aww-beaudiful-bed-bedrooom-favim.com-323458_large 

Tumblr_lvft7yhj1i1r7u9odo1_500_large 

Tumblr_ly8nk3wfjt1rnvehoo1_500_large 

Tumblr_m01mye4std1qcf1jwo1_500_large 

Tumblr_lsy98huw6x1qc144qo1_500_large_large 

Setiawana46992383038_large 

X_f03ad7fd_large 

Bod3_large 

Blue-and-white-bedroom-with-white-tree-mural_large 

Tumblr_m0cdpdaihg1rq1zdzo1_500_large 

Quarto-adolescente-elegante_large 

425254_352459188128395_305191779521803_1019683_859773905_n_large 

421716_353252221382425_305191779521803_1022103_1358157881_n_large 

Tumblr_m0b3mhjxc21rqlu9zo1_500_large 

Tumblr_m0bd5e1fsr1rpz0bko1_500_large 

406316_263008533759512_231081893618843_712644_1541609807_n_large 

Tumblr_m02tjf7vs01r0sw6qo1_500_large 

Tumblr_m04m9sslyz1qfaztwo1_500_large 

Ble en del bilder, men jeg fant så utrolig mange kjempefine rom!

Likte du noen av disse?

Happyface!

Jeg har endelig, etter å ha hatt rommet mitt nede i kjelleren i 5 år fått nett her! Jeg har alltid måtte sitte oppe på kjøkkenet for å få dekning, men nå, ENDELIG kan jeg sitte på mitt eget rom på nettet!


For det første så må det nevnes at det var min kjære venn Anne som tok bildet! For det andre så må jeg si at det ikke akkurat relaterer så veldig til overskriften på innlegget, haha. Surt grimaseface ftw! Det er fra fransktimen på skola i dag og læreren var ikke tilstede fordi den stakkars ungen hennes antakeligvis hadde brukket armen på skolen i dag og hun måtte ta hånd om han istedet. Derfor så tok vi noen bilder av franskklassa som vi la ut på bloggen vår! 

Jeg kommer nok til å skrive en del om Frankrike turen min på denne bloggen her, men om dere vil se hva de andre i klassa mi skriver og om dere vil se de andres bilder så kan dere klikke dere inn >her< og legge oss til som venn!
 

Day 19; A photo of a celebrity whos house you would like a tour in.

Litt rart, for jeg vet ikke helt om jeg kan kalle hu en kjendis, men alle vet jo hvem hun er selv om hun ikke akkurat er virkelig;

 
TORNEROSE! 

Oisann.

Fant ut at jeg har glemt flere dager med celebrity photo challenge greier. Er snart ferdig nå, lover, haha.

DAY 16; A photo of a celebrity you would love to have over at dinner.

 
Hey på deg JOHNNY DEPP, igjen.

DAY 17; A photo of a celebrity who would play you in a movie about you.

 
MEGAN FOX, for da hadde kanskje publikum fått et lite inntrykk av at jeg var jævlig heit. 

DAY 18; A photo of a celebrity whos wardrobe you would love to own.

 
KAT VON D. Jeg digger stilen hennes så jævlig! 

 

Game Over.

Jeg er helt utslitt, men jeg gidder ikke å legge meg av den grunn. Jørgen dro for litt over 4 timer siden og jeg har kjeda meg skikkelig. Har tatt en hel haug med teoriprøver til bil på nettet og jeg har bestått hele 4 ganger nå og jeg hadde faktisk ikke mer enn 3 feil på siste prøve. Jeg føler jeg begynner å få til dette! Jeg tror jeg virkelig skal gå inn for å lese en del teori og ta en del prøver denne uka også skal jeg prøve å ta den på torsdag så jeg kan tenke på helt andre ting og lese Game of Thrones når jeg er i Frankrike. Tenk, på søndag om en uke på denne tiden her så er jeg i Frankrike, i Nice og snakker fransk med ei fransk dame som jeg skal bo hos. Det kan blir interessant!

Tumblr_lz9bb0fcox1qa8j10o1_500_large 

Tumblr_liokm7fz2l1qgji9to1_500_large 

Tumblr_liud2ozqbw1qh1pyxo1_500_large 

Tumblr_lhcd4uju9f1qbyjneo1_500_large 

Tumblr_leoe0jcvso1qbggxvo1_500_large 

Tumblr_lhg3phexru1qdtbx8o1_500_large 

Tumblr_lhlpor4oel1qd7n0lo1_500_large 

Tumblr_ly4j1zrewe1r65j7to1_500_large 

Tumblr_lewzow0ehf1qa2ekvo1_500_large 

Tumblr_lnd099inwt1qb3oqio1_500_large 

Tumblr_lz7aycjgw51r1ynk7o1_500_large 

Tumblr_lxxm7ftbvg1qczo7mo1_500_large 

Tumblr_lwb5l4xjqj1r6td9wo1_500_large 

Nå skal jeg sitte og nyte Nightwish's herlige musikk en liten stund til før jeg legger meg. Har faktisk begynt å bli litt redd. Jeg har begynt å like fargen rosa utrolig godt, noe som, ja, er litt rart i mitt tilfelle. Jeg har aldri vært så veldig stor fan av det egentlig, men plutselig sa det bare "BOOM" og plutselig begynte jeg å like det. Jaja, kan hende det bare er en liten fase jeg går igjennom, har mange sånne faser!

Har forresten en weheartit account om noen er interessert!

trykk HER om du vil se sjekke den ut!

 

Bursdag.

Broren min blir 13 i morgen, men i og med at min kjære far skal gå Vasaloppet i morgen sammen med Pippa Middleton så feiret vi bursdagen hans i dag. Tok noen bilder for å være kul!
Brutter'n fikk en oppblåsbar Mario Kart bil som han kan sitte i når han spiller Mario Kart på Wii av Jørgen og meg. Jeg tror den falt i smak!

Dette var det jeg hadde på meg;
Veldig møkkete speil, men sånn går det når man glemmer å vaske det når man vasker resten av rommet. 

Nå sitter jeg helt alene på biblioteket hjemme og venter på at Jørgen blir ferdig med å dusje. Vi skal se på Paranormal Activity 3 etterpå i og med at jeg ennå ikke har sett den. Har hørt at den er bedre enn de 2 forrige, men jeg tror ikke at den 3 filmen er så spesielt bra av den grunn, bare mindre dårligere enn de to første. Vi får se!

 

Jeg fant, jeg fant!

Jeg fant en del bilder på begge kameraene mine som jeg tok i vinterferien og som jeg glemte å poste, så da tenkte jeg at jeg fikk gjøre det i og med at jeg ikke poster så mye av mine egne bilder ellers!


Det her ble tatt på tirsdag, men jeg tok det med allikevel!Også tok jeg noen bilder i dag fordi jeg kjeda meg.


Armbåndet jeg fikk av Ida Karoline på 17 års dagen min. Det er så fint! Har ikke fått brukt det så mye fordi jeg er så redd for at alle de søte tingene som henger på det skal falle av.


Også tok jeg bilde av datamusa jeg fikk av Guro i julegave, haha, SPARKLING!


Noen lipgloss greier jeg fikk av Guro og armbåndet jeg fikk av Ida igjen. 

Også kjøpte jeg meg en bok i dag. En bok som jeg har hatt lyst til å kjøpe lenge, men fikk ikke ut fingern før i dag. GAME OF THRONES <3
Har allerede lest en del i den, men jeg må jo lese i teoriboka til bil også, så det blir nok litt lesing frem og tilbake. Fikk også låne en bok av svigers som handler om ugler og litt sånt som hørtes veldig spennende ut som jeg også må få lest ut. Lesehest for the win!
 

Day 15; A photo of a celebrity you think cares more about the money and the fame rather than the fans.
AVRIL LAVIGNE

Har forresten funnet ut at jeg blogger veldig lite. Har liksom ikke gjort noe annet enn den celebrity challenge greia så jeg burde nok se gjennom kameraene mine. Har igjen en del bilder fra ferien som jeg ikke har lagt inn på dataen en gang! 

Day 14; A photo of a celebrity whos concert your would love to go to.

Er ikke bare en artist, men ett band som jeg har fått en stor forkjærlighet til den siste tia;

  
Maroon 5 

hits