januar 2012 (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Blogg

Pictures, they're like a book of memories.

Jeg sa i går at jeg skulle redigere noen gamle bilder, men jeg har liksom ikke fått redigert så mange som jeg hadde tenkt. Skal se om jeg ikke får tid til å redigere noen flere i morgen hvis jeg blir ferdig med matte innleveringa mi!


Jeg vet ikke hvorfor, men akkurat dette bildet får meg til å savne farfar skikkelig mye. Jeg savner han jo hele tiden, men når jeg ser på det bildet her så tenker jeg bare på den tiden når farmor, farfar og jeg var på sætra og gjetet sauer. Bildet er tatt på sætra, så det har sikkert noe med det å gjøre.
Det her er egentlig ikke så gammelt, men jeg bare føler at det er utrolig gammelt.Det var seriøst verdens beste ostekake!
Det bildet her har jeg sikkert posta før, men jeg har redigert det litt annerledes sånn for moroskyld!

Også var >Guro< hos meg i dag for å ta bilder til opptaksprøven sin. Jeg lovte at jeg ikke skulle poste de bildene hun tok av meg, for det er jo hennes bilder! Men så kom jeg på at jeg tok jo noen bilder av meg selv med kameraet hennes for moroskyld, så da kan jeg jo poste de i stedet!
HAHA.

Det kommer nok flere innlegg med flere bilder bare jeg får tid til å redigere flere!
 

Koselig!

Jeg synes at det er koselig av dere å faktisk lese det, selv om dere ikke alltid leser det jeg skriver hele tiden, så er jeg glad så lenge dere leser noen ganger! Det som er så teit er at når man blogger skal man jo liksom skrive, men hva er vitsen med å ha en blogg og blogge hver dag når bare et fåtall gidder å lese det jeg skriver? Jeg bestemte meg for å ha en spørsmålsrunde i går, jeg fikk 4 kommentarer som jeg håpet skulle være spørsmål, men nei, der sto det på alle sammen "fine bilder" eller "fin blogg!" Jaja, skal slutte å klage nå, men er litt irriterende i lengden. Er liksom ikke så gøy å blogge når nesten ingen gidder å lese det man skriver om.Skal poste et stort innlegg senere i dag når jeg er ferdig med å redigere bildene mine og da blir det nesten bare bilder! 

Seriøst?

Føler at over halvparten av leserne mine bare ser på bildene og ikke gidder å lese det jeg skriver en gang. Det er jo.. gøy. 

Questions?

Jeg vet jeg ikke har blogget siden lørdag, men gårdagen gikk bort pga hjemreise fra Jørgen og så langt så har denne dagen vært fyllt med lekser, men nå kan jeg bare slappe av til onsdag! Jeg tenkte at jeg kanskje skulle holde en spørsmålsrunde! Jeg har ikke hatt det på skikkelig lenge, så jeg tenkte at det kanskje hadde vært litt gøy å ha en! Det er bare å spørre om alt mulig og jeg kommer til å svare på spørsmålene på fredag en eller annen gang! Så da er det bare å spørre i vei!

Tumblr_lg00eiefj31qfsvd7o1_500_large 

Tumblr_lgogglqwpn1qcxje2o1_500_large 

amazing, awesome, beautiful, black and white, check out 

beautiful, food, photography, pretty, vintage 

boy, fuck, girl, ivaa stojcic, love 

masks, monsters, people, photography 

boy, cute, dog, girl, kiss 

cute, deer, forest, photography 

adorable, amber, animal, baby, background 

brunette, girl, hot, sexy 

adorable, cat, cute, eyes, kitten 

Btw, skal redigere en del gamle bilder senere i kveld etter at jeg har sett på Camelot. Har så utrolig mange bilder som egentlig er ganske fine men som jeg aldri har giddi å redigert og posta noe sted. Tenkte at jeg kanskje skulle ha en liten kvalitetskveld med min kjære photoshop og mine nye actions!  

ILU.

Jeg elsker deg <3Jeg storkoser meg med Jørgen nå. Det er så koselig å være med han!


 

 

This is going to be fun.

Har bestilt tatoverings time i dag! Hvis ingenting kommer i veien så blir det nok tatovering på meg den26. Mai! Skal innom om en to ukers tid for å levere noen ideer til ugla mi! Jeg gleder meg! Det er skikkelig lenge til jeg skal ha den, og det suger! Nå skal Jørgen og jeg bade i boblebadet før vi skal spise middag og etter det skal vi se på Liar Liar med Jim Carrey! I morgen så blir bussturen ifra Kongsvinger til Elverum morsom for både Jørgen og Anders skal joine. 

 

awakened-s0ul:
i fucking love this photo, it cracks the fuck out of me. the cat. omg its face. fucking 2nd reblog! woooooooooooooooooooooooo
hahaaaaaaa &lt;3333 

 

 

 

 

aaaaaamen 

 

 

 

 

 

  

Favourite.

Det her er helt klart en av yndlingsseriene mine! Game of Thrones skuffet helt klart ikke! Når premieren på norsk tv var, så hadde jeg helt glemt at den skulle være, men heldigvis kom jeg på det i siste liten før det startet. Nå har jeg nettopp sett ferdig 4. episode av den nydelige serien. En del av dere har sikkert allerede sett hele den første sesongen på nettet, for det er visst ganske populært, men jeg har klart å holdt meg og jeg skal klare å holde meg til hele serien er ferdig! Jeg skal se den på tv! Daenerys Targaryen er helt klart min favoritt! Jeg liker Jon Snow også, han er søt. Det aller beste er jo så klart at Sean Bean er med, så jeg liker jo selvsagt Lord Stark også!

Tumblr_luz882dm5b1qj80pro1_500_large

Conan-jason-momoa_large

Tumblr_lw3dfst5jg1qfrdhbo1_500_large

Tumblr_lotkcp7t8t1qzahuvo1_500_large

Tumblr_lw86sukrlg1qkmqijo1_500_large

Beautiful-blonde-daenerys-daenerys-targaryen-emilia-clarke-favim.com-217210_large

Tumblr_lwgvi1gvz91qhuee2o1_500_large

Tumblr_lwgtujhulv1qcigjto2_500_large
<3

Tumblr_lw6mwk8zqh1r40uxfo1_500_large 

Tumblr_lwiopxlwc71qcah0do1_500_large 


Tumblr_lndd53yixp1qbj6cco1_500_large 

Game_of_thrones_tribute_by_creasdoutliner-d4hkxaj_large 

Tumblr_lqqoslcd8u1qzgc80o1_500_large 

Tumblr_lw8m167cxh1qbph6fo1_500_large 
Må innrømme at Arya er ganske søt også.

Tumblr_lwaiynrbnl1r8uffzo1_500_large 

Ser du på Game of Thrones?

 

Facebook.

Jeg føler meg utrolig teit egentlig, for jeg lovte på en måte meg selv at jeg ikke skulle gjøre dette, men jeg har faktisk laget meg en ny Facebook. Jeg har fremdeles den andre og den kommer jeg til å ha for de jeg faktisk kjenner og har snakket en del med og vet hvem er. Derfor jeg bestemte meg for å lage meg en ny er fordi jeg får så mange venneforespørsler fra folk jeg ikke kjenner eller noen gang har snakket med, så jeg bare avviser de. Jeg føler meg så slem, så derfor så laget jeg en ny en for de som legger meg til på den personlige. Er bare for moroskyld. Jeg kommer nok ikke til å poste så utrolig mye personlig på den nye, men jeg kommer nok til å legge ut en del av mine egne bilder osv. Hvis noen av dere har lyst til å legge meg til så kan du klikke >her<  Jeg er så nørd.

Tumblr_kvksl63qj61qaa0d6o1_500_large 

Tumblr_liqg43gdig1qhwcmco1_500_large 

Tumblr_linmtidl5o1qb8phvo1_500_large 

Tumblr_lmhp9jqaz21qcyadco1_500_large 

Tumblr_lryv9o79sz1qm9g60o1_500_large 

Tumblr_lsaypzqedj1qft1hto1_500_large 

Tumblr_ls8mo8mfv81qbzebqo1_500_large 

 

Hair #3

Har lagt til en hel haug med bilder på >hår tumblr'en< min igjen, så jeg tenkte nok en gang at jeg skulle dele de med dere!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Likte du noen av bildene? 

From tired to happy!

I går var jeg skikkelig sliten og sint pga skole og lekser og det at jeg ikke hadde de fremføringene jeg egentlig skulle ha og alt det der. I dag så er jeg i utrolig godt humør, merkelig nok! Jeg er langt ifra ferdig med de leksene jeg må gjøre til i morgen, men jeg er faktisk ganske motivert til å gjøre de. Derfor jeg er så glad er fordi jeg hadde min 2. kjøretime med kjøreskolen i dag, og bare etter den 2. timen så har han sagt at jeg kanskje trenger maks 3 kjøretimer til så er jeg på trinn 3. For de som ikke vet hva som skjer på trinn 3 så er det da man skal ha glattkjøring, langkjøring og alt det der. Når jeg er ferdig med det, DA kan jeg ta lappen! Jeg blir ikke 18 for den 17. mai i uansett, så jeg kan egentlig bare slappe av. Jeg er ganske så sikker på at jeg får lappen ikke så lenge etter at jeg har fylt 18. Jeg gleder meg allerede! Har også fått et brev fra posten i dag om at jeg må sende inn noen papirer til tollen så jeg kan få skoene mine som jeg bestilte for 1 måned siden. Jeg gleder meg skikkelig til å få de. Når jeg får de på meg kommer jeg til å føle meg skikkelig høy! Jeg er ca 1.67 og de hælene på skoen er hele 12 cm høye! Det blir gøy!

Men, ja, nok babling og blogging, nå skal jeg jobbe med lekser og etterpå skal jeg være med pappa og øvelseskjøre litt!


Er ikke jeg som har tatt dette bildet, men det er tatt hvor jeg bor! Se så fint det kan være her på vinteren!
 

I'm fucking tired of this shit!

Dette blir et lite klageinnlegg. Nå er jeg utrolig sliten og har utrolig vondt i hodet fordi jeg rett og slett er helt utkjørt pga skolen. Forrige uke hadde jeg 2 fremføringer. 1 i fransk og 1 i historie som jeg var nødt til å gjøre. Natt til fredag satt jeg oppe til klokka 2 for å bli ferdig med historiefremføringa og når jeg kom på skola etter så fikk jeg høre at jeg og noen andre ikke skulle ha den før nå på torsdag. Da hadde jeg altså vært oppe skikkelig lenge og blitt utrolig sliten, sur og irritert over noe jeg ikke hadde trengt å gjøre. Takk for den informasjonen! Fransken ble jeg ferdig med på tirsdag forrige uke og da hadde jeg jobba hele mandag og litt på tirsdag etter skola for å bli ferdig. Den fremføringa hadde jeg aldri.. Nå har jeg fått enda 2 fremføringer som jeg burde bli ferdig med i løpet av uka. 1 i norsk og 1 i fransk (igjen). Denne fransk fremføringen skal vi ikke fremføre før vi kommer til Frankrike og møter familiene våres, men læreren vil se igjennom de på torsdag. Gøy? Nei. Jeg er seriøst helt utkjørt og jeg orker snart ikke mer. Det frister bare mer og mer å bare ta seg en ukes fri fra skola så jeg virkelig kan slappe av. Hadde ikke hatt noe imot å dratt til Stockholm for en uke og bare nyte fritiden. Er ikke så lenge til vinterferien, men det er lenge nok! Jeg har helt klart fått nok av alt som heter skole, så nå klikker det for meg snart. Går det ikke an å spre disse store fremføringene og oppgavene utover alle ukene før vinterferien istedet for å ta alle på en gang og slite ut alle sammen? 


Dette
er virkelig hva jeg trenger nå! En utrolig god iskrem som gjør meg litt hyper og gir meg litt mer energi. Hadde ikke sagt nei takk til en boks med Monster heller. Skal egentlig trene og være sunn, men det er jo ikke akkurat så lett når du blir tvingt ned i stolen ved siden av dataen fordi du må gjøre så utrolig mye lekser. Føler meg feit og utrent bare pga den dumme skolen. De sier at dagens ungdom burde bli litt sprekere, men da kan de jo slutte å drukne oss i lekser og faktisk hjelpe oss litt på vei da! ÅH!
 

Endelig!

Nå har jeg sitti i flere uker og måneder og venta på at Victoria's Secret showet skulle komme på norsk tv. Det ble sendt i Amerika i November, men i sta så fant jeg ut at det showet blir sendt klokken 22.00 på Tv2 Zebra i kveld! ENDELIG! Jeg ble skikkelig sur i sta når jeg fant ut at tv 2 Zebra nok en gang for andre uke på rad har droppa å sende Camelot fordi de skulle sende håndball istedet. Jeg hater ikke håndball, men jeg er ikke så veldig stor fan heller. Er ikke så stor fan av sport i det hele tatt egentlig. Bortsett fra Friidrett, det er skikkelig gøy å se på! Har kjempelyst til å være publikum under OL i London i år, men vet ikke om det kommer til skje. Må bare krysse fingrene! Anyways, nå skal jeg sette meg foran tv'en og vente på Victoria's Secret showet!

Bm1a_large 

Tumblr_ly9n2xblaq1r9h3v6o1_500_large 
Som dere helt sikkert har skjønt så er Miranda Kerr helt klart min favorittmodell!

Victorias_secret_show02_large 

Victorias_secret_show04_large 

Tumblr_lxboqkfboa1r9bu4go1_500_large 

Karlie-kloss-victoria-secret-fashion-show-2011-p02_large 

Victoria-secret-fashion-show-2_large 

2011-victorias-secret-fashion-show_large 

Adriana-lima-bombshell-hair-lily-aldridge-model-victoria-secret-favim-com-46770_185328429_large 

Tumblr_lowigxyodl1qkeeywo1_500_large_large 

Tumblr_lxzbboprlt1qb7aepo1_1280_large 
Og btw, jeg fikk Rammstein billetten min av Magnus i dag, så nå blir det rock 'n roll om under en måned!

Skal du se på Victoria's Secret?
Liker du Victoria's Secret?

 

I hate missing you.

Jeg hater søndager. Spesielt når jeg har vært med Jørgen. Søndag er den dagen vi skilles etter en utrolig fin helg sammen. Søndager er så kjedelig i tillegg, så vi gjør liksom aldri noe spesielt på søndager. Er bare så koselig å få sove ved siden av han og bare vite at han ligger der og passer på meg i uansett hva som kommer til å skje. Han betyr virkelig så utrolig mye for meg og jeg håper jeg aldri mister han. Han var utrolig snill før han dro, han spraya litt av den digge parfymen han bruker på en post-it lapp, så når jeg savner han så kan jeg bare lukte på den, haha, creeper! I uansett, må si det igjen, jeg savner han.

Skulle egentlig laste opp noen bilder av noen gamle bilder osv, men det virker ikke som om at blogg.no har noe veldig lyst til å laste opp noen bilder i det hele tatt, så da blir det (nok en gang) weheartit.com inspo-bilder!

Tumblr_lvbwz8tnmv1r5k150o1_500_large 

Tumblr_lp0osyaslc1qfdl34o1_500_large 

Tumblr_lhan6uruqh1qds80po1_500_large 

Tumblr_luq2h6nb8i1r5rngto1_500_large 
Har tenkt å prøve sånn her en gang, ser så morsomt ut!

Tumblr_lt2nj6mlvm1qcjtr6o1_1280_large 

Tumblr_luokjiqy9q1qk2tn6o1_500_large 

Tumblr_lv295vmdtp1qd2olwo1_500_large 

Tumblr_lv0utvlxwj1qjoyguo1_500_large 

Tumblr_lwwemgq10r1qigj88o1_500_large 

Tumblr_lv5txiaobe1qhhbndo1_500_large 

Tumblr_lsic20jyiw1r3rykuo1_500_large 

Tumblr_lplkaolbgb1ql5dzno1_1280_large 

Nå skal jeg til farmor, har ikke vært hos henne på lenge så jeg begynner å få dårlig samvittighet! Etter det skal jeg gå meg en tur så jeg får ut litt energi og, ja, depresjon faktisk. Musikk og en gåtur ute er den beste kuren når man vil teknte og være litt for seg selv!

Ja, også vil jeg på fest igjen snart. Har ikke vært på fest siden 4. Juledag. Not cool.

 

Poor birdie.

Jeg satt på kjøkkenet sammen med Jørgen, mamma og brutter'n da vi plutselig hørte et smell. Plutselig så brutter'n at det dalte ned en fjær foran vinduet så mamma og jeg løp opp på balkongen for å se og der lå en stakkarslig liten kjøttmeis som antakeligvis hadde brukket nakken da h*n fløy inn i vinduet. Jeg føler at det er respektløst å ta bilder av døde dyr og mennesker, men lå der så søtt, det var jo nesten som om at h*n sov, med øynene oppe. Jeg klarte da ikke å dy meg med å ta bilder som dere allerede kanskje har skjønt. 


Måtte ta et bilde av katten min i dag også, han er søt.
Synes fargene og fjærene er så fine!Stakkar.

 

Saturday

Jeg tok hele 4 bilder i dag! Nå sitter Jørgen og jeg og kjeder oss mens vi loker på nettet. Tenkte kanskje vi skulle se på Benjamin Button, men vet ikke helt ennå!


Jørgen sin tatovering har blitt fin og rød!
Katten min så rar ut i dag.


Nå drikker jeg dette!


 

Waiting..

Nå sitter jeg på kjøkkenet med dataen og snakker med Jørgen på telefonen. Jeg har venta skikkelig lenge nå og når han ringte så sto han i kø, og gjett hva? Det har vært en ulykke, men vi vet ikke hvilken. Dette kan ta en god stund hvis det er en skikkelig alvorlig ulykke. Håper bare at det ikke er noen alvorlig skada, for det er ikke kult! Kan hende det er en elg som har tatt seg en tur ut ifra skogen og ut på veien og som har krasja med en bil også rydder de bare opp i ting, men da hadde de vel ikke trengt 2 sykebiler, 1 brannbil og 1 politibil? I og med at det er 2 sykebiler så er det nok 2 biler involvert. Føler meg som en ekspert på det her! 

Inspirasjonskilde #7

Johanna Herrstedt. Trykk >her< for å komme til tumblr'en hennes. Dere vet nok allerede at hun er fra Sverige bare ved å lese navnet. Hun har en svensk blogg, men blogg.se er helt fucka når det kommer til bloggen hennes så når du besøker den sier blogg.se at den ikke eksisterer mer, så da får dere nøye dere med tumblr'en hennes! Jeg så henne på Metaltown da jeg venta på Parkway Drive og jeg synes synd på henne. Jeg hadde fulgt tumblr'en hennes og lest bloggen hennes en lang stund og plutselig så sto hun og venta på Parkway Drive ved siden av meg og jeg måtte bare stå og glo på henne for å være sikker på at det faktisk var ho, for jeg må innrømme at det er litt snålt at du på Metaltown blant en hel haug med folk så skal hun plutselig dukke opp ved siden av deg, men jo, det var ho! Sendte en message på tumblr'en hennes at jeg beklaga for at jeg hadde stirra på henne og at hun kanskje følte at jeg var en creeper, men jeg følte jeg måtte finne ut om det var henne eller ikke. Anyways, mye tekst, men her er noen bilder! Hun er utrolig inspirerende, trust me!

 

 

leopard print is not my cup of tea&#8230; at all&#8230; Just wearing these stockings because Patrik wants me to 

Omg almost 1000&#160;O: 

I have strong thighs&#8230; 

of all pictures I&#8217;ve taken, this is without a doubt my lovechild 

I dunno why I always raise my right eyebrow ): it bothers me 

 
 

I like this picture because the shadow hits perfectly ay my nose, it kinda cuts of the tip a bit and makes my nose look almost perfect. I think the shadow should cut of the tip more often ): 

 

i look so mature here 

 

make-up 

 
 

i currently have a piece of a lid in my ear because I got wrong size on my tunnel I bought last week ): 

 

http://multicolors.tumblr.com/ 

 

i always walked around in bikini this summer after i showered, even more after i came home from turkey 

 

 

ha, here is my picture again 

multicolors:
one of my favourite pictures of me tbh
 

10&#160;000+ NOTES OMG IT&#8217;S SO MANY I&#8217;M GONNA DIEE!!!111 fankyou &lt;3 

let me explain the hair, I wasn&#8217;t done teasing it but I took a photo anyways :( 

just reblogging my own face 

 

 

Okay, det ble en del bilder, men gikk bare gjennom tumblr bildene hennes av seg selv. Hun er vakker

Hair hair hair.

Nok en gang så legger jeg til en hel haug med hår bilder til hår tumblr'en min og noen av de er så inspirerende så jeg må bare dele de!

Tumblr_lxg29ugk0g1r2anljo1_500_large 

Tumblr_lsypko53km1qjb3a7o1_500_large 

Tumblr_lsg7b5e3oh1qfwb0qo1_500_large 

Tumblr_lp0dzlnkjk1qe4vkjo1_500_large 

Tumblr_lrbjy6ozky1qa1d15o1_500_large 

Tumblr_lshdrcdy1f1qewywko1_500_large 

Tumblr_lshzxsr48h1qh8927o1_500_large 

Tumblr_llplmch1gw1qc3d2ho1_500_large 

Tumblr_lx79acz4hd1r3go6eo1_500_large 

Tumblr_lx52ayhbjl1qcr2yto1_500_large 

Tumblr_lx8wzd04k41qhlqc0o1_500_large 

Tumblr_lwyuwopgjo1qcmkeso1_500_large 

Tumblr_lwwj1gequy1qfjooko1_500_large 

 

The mailbox makes me happy!

Jeg fikk veska mi i, den nyeste Kaizers plata og Nightwish billettene i posten i dag!Slengte med noen random bilder også!

 

Concert happiness!

Jeg fikk nettopp et spørsmål av noen venner av meg om jeg ikke hadde lyst til å være med på Rammstein konserten den 19. Februar. Jeg var litt usikker i og med at billetten koster 715 kr, men jeg slengte meg på allikevel! Allerede nå har jeg 2 konserter jeg kan glede meg til! Rammstein i februar og Nightwish i august! HERLIG! Håper bare jeg kan slenge Metaltown på lista også, men jeg må nok vente til jeg vet når man kan komme opp til eksamen! 

Busy.

Jeg er så utrolig opptatt for tiden! Jeg har plutselig fått et helt lass med lekser og i tillegg så har jeg pugging til teoriprøve på førerkort og i dag begynte jeg med kjøring. Det her kommer til å bli et kjett kjør frem til 17. mai! Jeg har ikke tid til å oppdatere tumblr en gang. Tumblr er jo nesten som en jobb for meg, så det er jo nesten som å ikke komme på jobb i noen dager. Æsj, skulle ønske skola kunne ha roet seg litt ned når det kom til lekser! Rekker ikke å ta bilder en gang!

Og ja, ingen tid til å ta bilder = inspo bilder. Dere får nøye dere med det til jeg får tid til bilder! Skal prøve å få tatt noen i helga ihvertfall!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Everyday on my dashboard. i see super skinny girls or girls with nice clothes that i wish id be able to fit. Society doesn?t accept anyone that looks like me. Fat girls are always frowned upon. I see girls just with their hair hanging have 10k+ notes. I bet everything I have if  that girl were fat like me she wouldn?t have as many notes. It?s sad how society is now a days. Only certain type of girls are beautiful. And if you don?t look like that type of girl you aren?t shit. But hey?. I?m just one fat girl. what does my word mean. probably nothing."

 

  

This is the cutest thing in the world!

Sorry for en liten spam nå, men jeg fant nettopp verdens søteste gif! Jeg tuller ikke nå, men det var faktisk så søtt så jeg nesten måtte felle en tåre!

Tumblr_lxno6yzm5s1r0u1neo1_500_large 

Det er skikkelig teit at jeg ikke får posta den på tumblr, for denne hadde fortjent 32583098620938610 notes!

Har funnet en del andre også som er kjempesøte!

Tumblr_luse0bjvvq1qci0woo1_500_large 

54f8d4d0c916c64132ac18d96adbe17a_large 

Tumblr_lwts5pxwip1qi3g6ho1_500_large 

Tumblr_ll2b43h1m21qdw973o1_500_large 

Tumblr_lwf9dqhp6c1qfvcx9o1_500_large 

Tumblr_lw4eye9fp61ql47dvo1_500_large 

Tumblr_lwfwq0npmu1qc1uuro1_500_large 

Tumblr_lvu6rl35rx1qzwfumo1_500_large 

Tumblr_lsv9y4p2de1qdkuw4o1_500_large 

Tumblr_lvnauwjiir1qdkjypo1_500_large 

Tumblr_lut7prwubx1qd8t4mo1_500_large 

Tumblr_lvm82tmgsz1qgcnxjo1_500_large 

Tumblr_luxyldpqvh1r5oo58o1_500_large 

Tumblr_lw06vp6ktq1r4ihh4o1_500_large 

Tumblr_lu64stokfe1qbylyeo1_500_large 

Tumblr_lud9jsr2gf1qgokp7o1_500_large 

Mc-random00_large 

Tumblr_lqot90syw41qfo78do1_500_large 

Tumblr_ltbjiebafb1r0jjo8o1_500_large 

Tumblr_ltwl3ohc7m1qeyp36o1_500_large 

Tumblr_lsltbunhek1r4qes4o1_500_large 

Tumblr_lqb6k2yefa1qd6b51o1_500_large 

Tumblr_lopo45fu0g1qe7djdo1_500_large 

Tumblr_lmpgzscujp1qaay1oo1_r3_500_large 

Tumblr_llbgyvog731qgnvseo1_500_large 

Tumblr_lo11cc7c451qb8zduo1_500_large 

Tumblr_llqf5pf2g01qaay1oo1_500_large 

Tumblr_ljc1ikpp6n1qfanjho1_500_large 

Tumblr_lfaxdlfjzd1qcf5dso1_500_large 

Tumblr_lgjsnesz9z1qd1c6zo1_500_large 

Tumblr_lhslkzfw4y1qhja9io1_500_large 

Jeg vet du sitter for deg selv og sier "aw" nå. Sorry til de med litt dårlig nett så det går ganske tregt nå, i og med at alle bildene er gifs. Det er verdt det! 

When perfection meets failure.

Visste ikke om noen annen tittel. Er bare inspo bilder. Føler jeg poster en god del inspo bilder, så i morgen må jeg prøve å få tatt noen ordentlig bilder, hvis jeg ikke blir nedlesset med en hel haug med lekser så klart, noe jeg tviler på! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hadde tenkt jeg skulle være litt kul og poste et hår innlegg på den norske hår bloggen min, noe jeg ikke har gjort på lenge! Klikk >her< for å besøke den!

 

Francais!

Nå må jeg jobbe med fransk fremføring i morgen. Jeg klarer virkelig ikke fransk, det er så vanskelig! Er bare så glad for at jeg bare har igjen denne siste terminen med fransk også er jeg ferdig med det for resten av livet! HERLIG! Derfor så får jeg prøve å gjøre så godt jeg kan fremover. Turen til Nice før påske kommer nok bare til å hjelpe meg språklig. Jeg kommer nok til å stå i fransk, noe som føles bra!

Egentlig skal jeg være sunn og jeg skal egentlig trene, men jeg klarer virkelig ikke å jobbe med kjedelige fag uten å faktisk ha noe kos å spise på, så pappa kjøpte sjokolade til meg som jeg kan knaske på! Håper ikke det er den mest ususnne sjokoladen man kan spise! 

Huge Happyface!

Jeg tror jeg må være verdens lykkeligste person nå, eller nesten ihvertfall! 

Jeg blir ikke 18 år før 17. Mai, men i dag klokka 9 så kjøpte mamma og pappa verdens beste bursdagsgave til meg, og jeg tror ikke jeg kunne ha fått noen bedre bursdagsgave! De har nemlig bestilt 2 billetter til konserten Nightwish skal holde i Trondheim den 25. August og jeg gleder meg skikkelig mye allerede! Noe som legger en demper på humøret er at hvis noen husker det, så bestilte jeg meg noen utrolig fine sko med leopard print på. Jeg har venta i rundt 3 uker på de nå og fant nettopp ut at de har blitt sendt tilbake til nettbutikken uten at jeg har fått noen beskjed, brev eller noen ting om dette. Jeg sendte en mail til nettbutikken og fortalte dette og de sa at de kunne sende de på nytt uten ekstra kostnader, så da håper jeg virkelig jeg får de denne gangen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens innkjøp.

Som noen av dere kanskje vet så har jeg vært i Jessheim i dag sammen med kjæresten. Jeg hadde faktisk med meg kameraet mitt i dag og jeg skulle til å ta et bilde, MEN, så merka jeg at jeg hadde glemt igjen minnekortet inni dataen, så da ble det ingen bilder. Derfor så har jeg tatt noen skikkelig rævva bilder av innkjøpet mitt! Vi var der i over 5 timer og jeg kjøpte bare 4 ting, men sparte en hel haug med penger som jeg kan bruke av når vi skal til Charlottenberg i morgen!


Måtte kjøpe meg mer sminke. Hater at Max Factor tester på dyr, men jeg vil ikke bruke over 300 kroner på pudder, for det synes jeg er så utrolig dyrt og dette er bare en gang for hvert 2. år jeg faktisk har så mye penger som jeg har akkurat nå, noe som betyr at jeg ikke kommer til å få råd til så dyrt pudder senere. Alle de andre som var billige synes jeg er for dårlige og de andre som har samma prisen tester også på dyr så dette er helt håpløst. Kan ikke folk bare lære at man IKKE skal teste på stakkarslige dyr? Jeg HATER sminkebransjen! Og enda så støtter jeg de som tester på dyr, jeg føler meg helt jævlig, og egentlig så burde jeg slutte med sminke, men sminke er så utrolig avhengighetsskapende så det er nesten skadelig. Det er jo egentlig skadelig.. for dyrene.


Kjøpte meg to topper. Den ene fra Gina Tricot og den andre fra H&M.


Også kjøpte jeg meg en sånn... eh... ting som man har over bh'en elns hvis man har veldig utringa topper. Kjøpte den på Gina Tricot og den er awesome, selv om den egentlig var ganske dyr.


Også kjøpte jeg meg leggvarmere på Gina Tricot for bare 20 kr. Har til sammen brukt 270 kr på klær i dag. Ikke dårlig! Har igjen 1800 kr, mohahah!
 

Jessheim next.

Nå sitter jeg ferdig og klar til jeg skal til Jessheim med verdens beste! Eller, jeg må ha i meg litt frokost først, men utenom det er jeg egentlig veldig klar til å dra. Skal møte et vennepar av meg og det blir ganske gøy å få sett noen kjentfolk borti her! Skal prøve å få tatt noen bilder, men lover ingenitng! Glemte en veske som jeg kan ha kameraet mitt oppi og det er nok ikke helt trygt å gå med et speilrefleks kamera godt synlig blant en hel haug med folk på et senter heller, men vi får se! Innkjøpene skal jeg ihvertfall ta bilder av!


Guro i Drop Dead butikken.Alle bildene er mine egne.


 

I'm there.

Nå sitter jeg i senga til Jørgen og spiller Castleville på Facebook mens han spiller Final Fantasy. Sosial liv på høyt nivå! Kjenner at jeg er skikkelig sliten og i og med at vi må opp klokka 9 i morgen fordi vi skal til Jessheim så må vi legge oss om ikke så alt for lenge. Selv om vi må opp tidlig så blir det fortsatt kos! Lenge siden jeg har drukket Monster, så tror kanskje jeg skal være skikkelig usunn i morgen og kjøpe meg en boks med blå eller grønn monster! 
 

Lion King.

Om under en time drar jeg tidlig fra samfunnsfag timen fordi jeg skal være med Anne og Cecilie for å se på Løvenes Konge i 3D! Jeg gleder meg skikkelig! Har alltid hatt lyst til å se sånne gamle Disney filmer på kino og nå får jeg sett en av mine yndlingsfilmer og i tillegg i 3D! Egentlig så har jeg alltid syntes at det er så unnødvendig å lage alle filmer i 3D, ingenting er  jo så kult som 4D, men jeg regner med at teknologien i filmindustrien og utstyret til å vise 4D i kinosalen er så utrolig dyrt så vi må nok bare nøye oss med 3D.

Skal Løvenes Konge gå på en kino hvor du bor? I så fall, skal du se den?

Tumblr_lxpsdrg1ku1r9s3nlo1_500_large 
Tumblr_lxpr3rezfp1r9s3nlo1_500_large 
Scaled_large 
6275804600_266f6e19ef_b_large 
4a318fb9cfbe73b094d25673d3ce9e38a0c436ec1641f760d99216a833714192_large 
Tumblr_lxi9iu58d91r6h4d9o1_500_large 
Tumblr_lopb4zrqtb1qlhteao1_500_large 
Tumblr_lxeeuxd4ma1qloekno1_500_large 
Tumblr_lx6zl9kt531r115hxo1_r1_500_large 
Tumblr_lx749pdwrv1r88tj2o1_500_large 
 

Yummy!

Dette skal jeg garantert prøve en dag når jeg kjeder meg og har lite å gjøre!

 
 
 
  

Gonna feel good!

Nå hadde jeg tenkt å ta en runde med skikkelig god styrketrening! Skulle egentlig ut for å jogge i en time, men så begynte det å blåse skikkelig og det minner meg egentlig bare om en snøstorm og jeg vil ikke ut i det været! Da blir det styrketrening inne istedet!
Etter at jeg er ferdig med det så kommer jeg til å føle skikkelig sprek!
Ja, også gleder jeg meg skikkelig til andre episode av Game of Thrones i kveld!! For dere som har lyst til å se det så er det bare å skru på NRK3 klokken 22.10 i kveld!


Et bilde jeg tok forrige helg, haha.
 

Tattoo

Nå gleder jeg meg skikkelig til helga! Skal bestille meg tatoverings time i Kongsvinger hos Thor Emil og jeg gleder meg enda mer til jeg faktisk har den på armen! Imens så sitter jeg og blir inspirert av andres tatoveringer. Kat Von D er helt klart en av de største inspirasjonene! "Bombe".

08f34184155f11e19896123138142014_7_largeA7bcdf4c101311e1abb01231381b65e3_7_large 
Tumblr_lulx3pblbn1qawa74o1_500_large 
Tumblr_lxn9objiez1qkfwpyo1_500_large 
Tumblr_lxn25qmtsk1r6gn1io1_500_large 
394332_210333299056227_119667624789462_441324_476140440_n_large 
 
 
 
 
 
   

Nytt Design!

Da var det nye designet endelig i boks etter nesten 3 timer med å prøve å få til alle disse kodene! Håper dere liker det!Det som er litt teit er at bildene var på 700px før, men nå tror jeg det er på 600px så de bildene jeg postet med det gamle designet blir litt kutta osv, men det får gå!
 

Changing.

Bare så folk vet det så skal jeg endre designet mitt skikkelig, så hvis det ser litt rart ut så vet dere hvorfor!  

Hello, Kat!

Jeg har fått et skikkelig Kat Von D kick i det siste! Hun er så utrolig inspirerende!

 

pic.twitter.com/VfvsOjb7 

 

pic.twitter.com/OPC62JAW 

pic.twitter.com/uanQiNGb 

 

 

 

 

 

Pictures that inspire.

Ja, jeg kjeder meg så det ble en bitteliten spam av blogginnlegg her, men jeg har funnet en del inspo bilder!

Tumblr_lsz4vp4gnp1qixn5qo1_500_large
Tumblr_lrht8ppwbr1qd2q5po1_500_large
Tumblr_lrl4ywidqs1qjbz9yo1_500_large
308460_194846423914908_100001686552220_458681_2928010_n_large
Tumblr_lrfexotrmw1r331r3o1_500_large
Tumblr_lnpat4jfah1qb1c8uo1_500_large
Tumblr_lr5ofvaaql1qlelyfo1_500_large
Tumblr_lrfliid57d1qc3n2yo1_500_large
Tumblr_lxatgavjxp1qh3vkuo1_500_large
Tumblr_lquvzrzsxc1qib8pco1_500_large
Tumblr_lstfbt4kyd1qixn5qo1_500_large
Tumblr_lvsw0eyi2y1qchovbo1_500_large

Tumblr_lt9w3juwce1qelr6fo1_500_large    

Mange ideer!

Jeg har fått en hel rekke ideer om hva jeg kan blogge om fremover! Det var noen som foreslo at jeg kunne ta en del bilder av rommet mitt og vise litt mer hvordan det ser ut osv og jeg syntes det hadde vært en god idé! Kanskje jeg skal gjøre det i morgen? Hadde også tenkt at jeg skulle ta bilder av selve huset og vise dere litt rundt! Hva synes dere om den ideen? Hadde det vært noe tøft?

Btw, kjæresten og jeg skal til Jessheim på lørdag, så hvis du ser oss så hadde det vært morsomt om du hadde sagt hei! Haha.


Har også noe dere burde lese så kanskje dere redder liv i tilfelle dette skulle skje;

På en grillfest snubler og faller en kvinne. Noen tilbyr seg å ringe en ambulanse, men hun overbeviser alle om at alt er ok med henne, og at hun bare snublet på grunn av nye sko. Hun er litt blek, så mannen hennes hjelper henne opp, børster av klærne hennes, og gir henne en ny tallerken mat. Hun festet sammen med de andre, resten av kvelden. Kvinnens mann ringte senere og fortalte at kon...en var blitt kjørt til sykehuset senere på kvelden, og hun døde ved 23-tiden! Hun hadde fått et slag! En nevrolog sier at hvis en pasient får et slag, og når lege innen 3 timer, har det stort potensial for å redde personen. Det handler om at vi alle trenger å lære og se tegn på et slag, og å kunne ringe en ambulanse og overføre denne informasjonen, slik at pasienten raskt kan få riktig behandling. En rask test består av fire trinn: 1. Be personen om å smile (kan ikke). 2. Be personen om å si en fullstendig setning. 3. Be personen strekke begge armene (det fungerer ikke helt). 4. Be personen om å strekke ut tungen (den vil rulle eller vri seg i munnen). Kardiologer (hjertespesialist) har sagt at hvis man sprer denne kunnskapen til så mange som du kan, så kan vi være helt sikker på at vi bidrar til å redde liv, kanskje til og med vårt eget.. Vi poster daglig massevis av "uviktige ting ", så nå kan vi også dele noe svært viktig. Hvis du tenker det samme, bare kopier denne teksten på siden din og bidra til å redde liv. 

Fant det på Facebook btw, så er sikkert en del som har lest det fra før.

 

5 timer

I dag har jeg hele 5 timer norsk og jeg er ikke helt sikker på om jeg egentlig orker det. Først har vi 4 timer og etter de 4 timene har vi 2 timer fri og etter det har vi enda en norsk time! På toppen av kransekaka så har jeg jo også, så klart, 2 timer fransk. Letter ikke akkurat på humøret. Det eneste som letter på humøret ved fransken er at pga den så får jeg vært 11 dager i Frankrike hos en fransk familie i Nice. Både gleder og gruer meg!


Jeg ligner ikke på meg selv, men det er jo det som er morsomt!


 

Shopping!

Nå har jeg nettopp bestilt en del klær som jeg gleder meg skikkelig til å få i postkassen!


Helt klart min verste redigering noen gang, men dere ser ihvertfall hva jeg har bestilt!
 

Sherlock!

I dag skal jeg se på Sherlock Holmes! Jeg elsker den første filmen og forhåpentligvis så kommer jeg til å elske den andre også! Skal på kino på fredag i Elverum før jeg drar videre til Kongsvinger. Skal se Løvenes Konge i 3D, noe som blir nytt, spennende og rart. Sherlock filmen starter ikke før klokken 19.00 så jeg har ikke så mye å gjøre. Når jeg ikke har så mye å gjøre så resulterer det i at jeg gjør ting som jeg ikke pleier. Jeg støvsugde huset helt av fri vilje, noe jeg aldri har gjort før! Mamma og pappa må alltid be meg om det! Nå har jeg nettopp vært ego og det neste som står på lista er å hive ut jula fra rommet mitt. Juletreet mitt har nesten ikke barnåler igjen, stakkar. Jeg føler meg som en slem forelder.


Jeg hater at det ene øyet mitt ser skikkelig lite ut i forhold til det andre på bilder. 


 

A puppy.

Jeg så gjennom dashboardet på tumblr også dukket denne tegneseriestripa opp og den var så rørende og nydelig så jeg må bare dele den!
 
  

I'm so happy!

Jeg kom visst hjem en dag tidligere fra hytta fordi vi ble bedt i bursdag og jeg var så flink så jeg glemte p pillene mine hjemme så jeg måtte hjem å få tatt de i uansett så da dro pappa og jeg hjem igjen! 

På veien hjem spurte jeg han om han visste noe om jeg hadde igjen noe av konfirmasjonspengene mine. Jeg fikk rundt 28.000 elns og jeg har brukt 5000 av de på kamera så langt og jeg har bestilt en hel haug med klær som pappa har trekt ifra senere, men han trodde at jeg hadde igjen rundt 20.000 og da fant jeg ut at jeg skal kjøpe meg dette i løpet av uka;
Har vurdert å kjøpe meg en Iphone 4S også, men sitter fortsatt og vurderer om jeg egentlig gidder det i og med at den mobilen jeg har nå funker helt fint og at jeg sikkert ikke hadde fått noe skade av å spare resten. Jeg hadde jo helt glemt at jeg hadde de pengene til i dag og jeg fikk jo de for snart 3 år siden, så gjør ikke noe om jeg glemmer at jeg har de etter at jeg har kjøpt dette også!

Jeg skal jo til Spania med verdens beste folk til sommeren forhåpentligvis og jeg VET at jeg skal til Nice i Frankrike i 11 dager med fransk-klassen like før påske så jeg burde spare resten til de turene. Jeg skal også bestille meg tatoveringstime neste helg når jeg er i Kongsvinger, så jeg kommer nok til å bruke en hel haug med penger i år! Lurer på om det egentlig blir igjen nok penger til New York tur og Playstation 3 med alle de planene jeg har!


Ser faktisk ganske våken ut til at det er nesten halv 2 på natta.

Nå skal jeg se på film! Goodbye! 

Leaving

Jeg fikk Kingdom Hearts i posten i dag og etterpå skal vi opp på hytta! Skal ikke lage på at jeg ikke har noe å gjøre mens vi er der! Noe som da er logisk er at jeg ikke kommer til å blogge noen ting i helga, men når jeg kommer hjem igjen på søndag en gang så har jeg forhåpentligvis tatt en del bilder under oppholdet som dere skal få se! 


Det her er da meg og Jack Skellington på skolen på tirsdag!
 

Good Morning!

Skole er så kjett! I dag følte jeg meg sunn! Jeg starta dagen med en smoothie av kiwi, banan og vanilje yoghurt. Det var GODT! Ikke er jeg sulten heller. Dette er faktisk første gang på kjempelenge jeg gleder meg til å dra på hytta. Jeg håper virkelig Kingdom Hearts spillet mitt kommer i posten i dag så jeg kan ta det med på hytta og spille det der når jeg kjeder meg!


 

Sunt!

Jeg har begynt å lage meg smoothie hver dag! Smoothiene består av kiwi, jordbær og yoghurt, det er digg! Prøvde noe nytt i dag med rismelk og banan, var ikke så verst! Hadde gym i går og jeg tror virkelig ikke jeg har vært så støl etter gymmen på leeenge! Godt er det ihvertfall! Man får jo den gode følelsen av at man faktisk har fått trent seg litt! Nå skal jeg se Game of Thrones! Det har jeg gledd meg til i hele dag. Har også en god nyhet til dere! Guro skal til Spania med kjæresten sin til sommeren og de lurte på om Jørgen og jeg ikke hadde lyst til å være med! Det blir bare tur/retur billettene vi trenger å bestille i og med at kjæresten til pappaen til kjæresten til Guro (lang setning) eier et hus der som vi kan bo i hele uka! Jeg gleder meg skikkelig! Jeg har ikke blitt noe flinkere til å ta bilder nå heller, så da blir det inspo bilder! 

Skal forresten på hytta denne helga og der har vi ikke nett, så blir det lite blogging så vet dere hvorfor.Btw, skal nok prøve å få til noen bilder i helga!             

Ingenting.

Akkurat nå så skjer det ingenting om dagen. Jeg sitter bare nede på rommet mitt med playstationen til brutter'n og den nye tv'en min og spiller Kingdom Hearts. Har liksom ikke noe annet å gjøre. Jørgen er usosial i dag, så jeg hører ikke så mye ifra han og det er kjedelig. Det er ikke akkurat det at jeg er så utrolig mye mer sosial enn alle andre, men så er det ikke så mye sosialt å finne på her jeg bor. Kanskje jeg skal ta på meg noen klær og bare vasse i snøen! Samtidlig så vil jeg ikke, for jeg har fått gnagsår på begge helene mine. ÆSJ, klageinnlegg!
Hadde jeg bare vært inspirert nok til å ta nye bilder, men det er jeg ikke!

        
 

Tungt.

Herregud, den første skoledagen etter ferien kommer til å bli kjempetung. Begynte for 15 min siden og jeg holder på å dø av kjedsomhet. Jeg har bare lyst til å droppe alle dagene resten av skoleåret og finne en jobb eller noe sånt som jeg tjener så mye på og som jeg klarer å holde resten av livet så jeg ikke trenger å være på skola mer. Jeg hater skola. Det er så teit. Var på Tumblr og fant ut at de i Sverige og Amerika og alt sånt har minst 1 uke ekstra med ferie. Jævla bajs.Også savner jeg kjæresten min. Kunne gjerne flytta til Kongsvinger og gått resten av skoleåret der. Da hadde jeg ihvertfall ikke trengt å savne han hele tiden når jeg er på skola.
 

This is inspirational.

Fant en del inspo-bilder som fristet å dele!

Tumblr_ld6n6tcosb1qafavwo1_500_large 

Tumblr_lvv2ick2xg1qhfo9lo1_500_large 

Couple-cute-kiss-love-sex-favim.com-181193_large 

Tumblr_lx4t5zl2pa1qi1aaio1_500_large 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Fireworks.

Her er noen av bildene jeg tok i går/natt.


Vi sendte opp en mini -  varmluftsballong for å markere det nye året! Tror vi har sendt opp 5 sånne i løpet av jula.VI sendte opp rakettene hos farmor og hun har en "lekestue" som jeg kaller det som hun har pyntet så fint!

 

Design Changes

Kjæresten dro hjem for rundt en time siden og jeg har kjedet meg helt siden han dro. Derfor så tenkte jeg at jeg kanskje skulle endre litt på blogg designet. Jeg er egentlig ikke så vant til å ha så lyse design, men nå har både tumblr'en min og bloggen min blitt ganske lys. Vurderte egentlig å ha selve bloggen (der innleggene kommer) svart, men det ble litt rart, så da blir det en litt lysere blogg!

Så da har man gått fra dette;Til dette;Hva synes dere? Noe annet jeg burde endre på? 

Tok forresten en hel haug med bilder av rakettene vi sendte opp i går som jeg tenkte jeg skulle poste litt senere i dag etter at jeg hadde redigert de. Først skal jeg ut en tur for å få rørt litt på kroppen, deretter skal jeg redigere bildene, etter det skal jeg se på sesongpremieren på "Once upon a time" (gleder meg), og etter det skal jeg spille Kingdom Hearts til langt ut på natta!

Håper forresten at alle hadde en kjempefin nyttårsfeiring i går! 


 

hits