Blogg (idolsandanchors)

Ditt navn herLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. Klikk her for å komme til min personlige Tumblr

Legg til som venn

Meny


WidgesBlogg

Jeg trenger hjelp!

Jeg trenger litt hjelp fra dere søte og trofaste lesere, om det er noe veldig mange av dere igjen etter at bloggingen min har gått litt mye opp og ned i det siste. >Guro< og jeg skal ha photoshoot i morgen, men vi trenger litt hjelp med å finne ut hva slags tema vi skal ha. Vi MÅ ha ett eller annet tema så vi har noe å gå etter. Hvis vi bare skal ta noen random bilder så er jeg litt redd for at det ikke blir så bra. Så, er det noen som har noen forslag?

Alle forslag er hjertlig velkomne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Må også legge til noen Supernatural bilder fordi jeg er hekta.

 

 

      

    
 
 

 

Whiteley

Jeg har gjennoppdaget inspirasjonskilden min Sarah Jayne Whiteley. Hun har alltid vært en inspirasjonskilde, men etter at jeg har blitt mer opptatt av tumblr har jeg stadig vekk funnet nye. SJ har vel egentlig vært en inspirasjon helt siden jeg begynte å høre på Bring Me The Horizon, i og med at hun er eks kjæresten til vokalisten. Jeg tror nok jeg har hatt henne som inspo kilde i 4 år elns. Tenkte kanskje jeg skulle dele noen bilder med dere for moroskyld. Jeg er kjempedårlig på å ta egne bilder for tiden og hvis jeg faktisk tar noen så er det med Iphonen min og de blir postet på Instagram. (@linneasnow). 

 

 

 

 

 
Jeg håper ikke den pelsen er ekte, men jeg tror virkelig ikke at den er det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Liker ikke det med ulven.. stakkar.

  

 

 

image 

image 

image 

image 

 

Det ble en del bilder det, haha. 

BTW, jeg sitter og hører igjennom det nyeste Linkin Park albumet og jeg vet egentlig ikke helt hva jeg synes om det.

 

Tired?

Jørgen er her og han ligger på sofaen og snorker og sover med snus under leppa. Jeg vedder på at han ender opp med å svelge hele greia, haha. Stakkar! I uansett, jeg er ikke trøtt og det er visst han, så da blir det late night blogging! Har ikke så mye å si egentlig, bare følte for å gjøre et innlegg. Kan si at jeg har drevet å tenkt litt på hvordan min neste tatovering skal være. Jeg har to som jeg planlegger, men den ene er stor og skal være på det venstre låret mitt og den andre er liten og har ikke fått noen spesiell plass på kroppen min ennå, så det driver jeg å tenker på. Det er den store jeg tenker mest på nå om dagen. Tror kanskje jeg starter med den først. Skal være en fin viktoriansk ramme av noe slag og noen roser som er mikset sammen i ramma også skal det være en søt kattepus inni! Vet ikke om jeg skal ha noe skrift eller ikke ennå heller. Fortalte Jørgen om ideen min, svaret jeg fikk tilbake; "HAHAHA, SÅ GAY!". TIl mitt forsvar så er jeg jente, så da blir det ikke så gay allikevel! Her er noen inspo bilder fra tumblr og noen bilder fra Instagram'en min!

 

 

 

 

 

 

 

 
SJ Whiteley's autograf og personlig hilsen til meg, hihi!

 


Hvis du ikke har Instagram så bør du skaffe deg en, for det er veldig morsomt! Det funker både på Iphone og Android tlf!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Nå skal jeg prøve å få med meg Jørgen ned på rommet mitt og til sengs også skal jeg legge meg ved siden av og lese litt Game of Thrones mens han snorker og sover. Etter det kan det hende jeg setter meg ned i sofaen min og spiller litt PS3, hvis ikke så bare.. legger jeg meg.  

Just my luck..

Jeg var skikkelig glad for at jeg endelig hadde fått til et fint bilde av tatoveringa mi i ferdig tilstand og posta den på tumblr og venta på at jeg skulle få en del notes på bildet over natta (i og med at jeg fikk bare mer og mer før jeg la meg) men i morges hadde jeg ikke fått noen flere. I løpet av dagen så merka jeg at noen hadde postet bildet mitt på sin egen blogg (det i seg selv gjør ingenting) og da la jeg merke til at hun hadde fått over 700+ notes. Da ble jeg lei meg. Er så typisk at når jeg poster bildet selv får jeg nesten ingen notes, men når noen andre poster da, DA blir det mange notes da! Æsj, det er så irriterende så jeg må nesten spy. Jeg har ingenting i mot at de poster bildene mine på bloggen sin eller noen ting, så lenge de ikke fjerner copyrighten på bildet mitt, men jeg blir bare så lei meg når jeg ser at de har fått flere notes på bildet enn det original bildet mitt gjorde. Vet ikke hvorfor det irriterer meg, men på tumblr så er vel egentlig det å få mange notes en veldig big deal, haha! Sorry til dere som ikke har tumblr og som ikke skjønner en dritt av hva jeg snakker om. Som en fin gave til dere skal jeg poste en del inspo bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Tattoo Pic

Fikk endelig tatt noen nye bilder av tatoveringa mi i dag! Fikk også en pakke fra Nikkilipstick i posten i dag som jeg også måtte ta litt bilder av, hihi.

Har du klær fra Nikkilipstick? 

Mckenzie

Brookelle Mckenzie. Alle som var en liten emo/scene girl for noen år siden har sikkert hørt om henne. Jeg var i den perioden selv da jeg først hørte om henne, men har egentlig aldri vært noen stor fan. Jeg vokste opp fra denne "scene" perioden og glemte henne helt for å være ærlig. Plutselig en dag for en stund siden fant jeg et litt nyere bilde av henne og hun minte meg så utrolig mye om Megan Fox, så jeg klarte ikke å motstå fristelsen med å prøve å finne noen flere nyere bilde av Brookelle. Jeg fant en tumblr som var full av bilder, og jeg synes egentlig at den nye Brookelle er mye penere osv og hun er ganske insiprerende, så jeg følte for å lage et innlegg!

Hva synes du om henne?
Har du hørt om henne før?


  

Mustache

Kanskje jeg skal bli mann og skaffe meg en bart?

 

linneasnow@instagram


Jeg er kjedelig i dag og poster bare bilder fra tumblr'en min. Trykk >her< for å sjekke den ut! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

Jeg tror kanskje jeg kommer meg ut i dag så jeg får tatt noen bilder, men kan ikke love noe. Alt kommer an på formen og været, men så langt så ser det ganske bra ut! 

Sick

Jeg skulle liksom trene hver eneste dag i sommerferien i håp om å komme i skikkelig bra form osv, men det starta ikke akkurat så bra. Nå har jeg blitt skikkelig forkjøla med feber og hele pakka og må derfor holde meg inne de første dagene. ÆSJ. I og med at jeg må holde meg inne så får jeg heller ikke gått ut for å ta bilder heller. FML

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Den her er litt i den duren jeg vil ha en av tatoveringene mine. Jeg har skikkelig lyst på en tatovering på låret og jeg har skikkelig lyst på en slags ramme, noen roser og en katt! 

 

 

 
<3

 

 

 

 

 
<3

 

 

 

 

 

 
Det her synes jeg er skikkelig morsomt! Ho har i grunn akkurat den samme kroppen på ugla si som jeg har også har ho roser og blader rundt osv, haha! Den eneste forskjellen er at hodet på ugla er annerledes og rosene er på andre sia av ugla hos meg. Er allitd litt gøy å finne ut at folk har like ideer som deg! Vi er nok sjelevenner!

 

 

 

 

  

Kos!

Supernatural er alltid kos! Random innlegg, jeg vet. Blogger fra mobilen igjen btw.

Overnaturlig aften.

Tenkte jeg skulle kose meg litt i kveld/natt og se på Ghost Adventures og Supernatural til jeg sovner mens jeg spiser hvitløksbrød og drikker kakao og te! 

Ghost Adventures er noe som er helt nytt for meg ihvertfall. Oppdaget det i dag, og det er jo faktisk veldig spenennde. Det er en amerikans serie hvor 3 mannfolk drar til forskjellige hus i Amerika og blir låst inne i disse husene gjennom hele natta og de prøver å finne bevis på overnaturlige fenomener som spøkelser osv. Det beste er jo så klart at det faktisk skjer ting! Om alt er sant er en annen sak, men det er underholdende nok ihvertfall!

Supernatural har vel de fleste hørt om, så tror nok ikke jeg trenger å forklare så mye om det, haha.

 

 

image 

 

 

 

 

 

 
 
 

Elsker de to, haha! 

Ser du på Ghost Adventures eller Supernatural? 

Dette visste du ikke

Først så må jeg bare si at i går var jeg opptatt hele dagen og fikk ikke blogga så veldig mye. Jeg har heller ikke fått tatt noen bedre bilder av tatoveringa mi, men jeg tenkte jeg skulle prøve å få tatt bildene ute så jeg fikk litt bedre lys osv, men det regner, som vanlig, og da er det ikke så utrolig motiverende å gå ut. Derfor så må dere bare ha tålmodighet! Det er en ting om meg som jeg ikke har sagt til så utrolig mange, i og med at jeg er litt redd for å bli ledd av når det kommer til det temaet. Jeg er veldig glad i dyr, og da mener jeg i uansett hva slags dyr. Alt fra små insekter som edderkopper til store gorillaer og sjiraffer. Etter at jeg fikk lappen så har jeg funnet ut at jeg har veldig sterke følelser for dyr. Det har jeg jo alltid hatt, men jeg trodde aldri at det skulle bli så ille som dette. Hvis jeg kjører langs veien og jeg ser en liten død mus, fugl eller noe annet så begynner jeg bare å gråte. Jeg synes liksom det er så utrolig trist. Det verste jeg vet er at folk kjører på litt større dyr som ekorn og harer (så en død hare i går som lå midt i veien) og jeg skjønner ikke hvorfor folk bare kjører videre. Hvorfor kan de ikke i det minste stoppe og ta dyret ut av veien og vise litt respekt ovenfor det så det slipper å bli most og smurt som salve langs hele veien. Når jeg så den døde haren i går så stoppa jeg langs kanten, tok tak i baklabben på den og gikk et godt stykke inn i skogen med den. Jeg følte meg utrolig teit der bilene kom susende forbi og menneskene inni glodde på meg, men det er bare sånn jeg er. Jeg tror at hvis jeg noen gang kommer til å kjøre på ett dyr (noe jeg dessverre helt sikkert kommer til å gjøre med et uhell) så kommer jeg til å føle meg så utrolig dårlig etterpå. Jeg tror nok kanskje at alt dette kommer av at en av de forrige kattene mine ble påkjørt en gang og bilisten hadde ikke tatt seg tid til å flytte henne ut av veien en gang. Jeg har så store følelser for dyr så jeg klarer knapt å drepe en edderkopp uten å begynne å gråte. Det er litt flaut egentlig, men sant. Uheldigvis så har jeg jo sånne reflekser som kommer når jeg ser en edderkopp, for de kan jo komme veldig brått på og da dreper jeg den uten å tenke over det. Etterpå føler jeg meg så utrolig dårlig. Det her ble veldig mye, men jeg fikk et veldig stort inntrykk av dette i går når jeg så den stakkars haren som bare lå der midt i veien. Tror ikke det var så lenge siden den ble påkjørt heller, i og med at den ikke hadde blitt stiv ennå og den var fortsatt litt varm. Jeg kommer nok alltid til å være et dyremenneske, og når jeg blir litt eldre så skal jeg ha min egen lille gård hvor jeg har en sau, en ku, en gris, 3 katter, en hund, noen fisker, en kanin, en hest osv og ingen av de skal slaktes. De skal være der til å kose med og jeg vil bare ha de som kjæledyr. Alle sammen! Høres teit ut egentlig, men ja, jeg er glad i dyr.  

Tatoveringa

Så nå har jeg endelig blitt ferdig med tatoveringa mi! Skyggene ser veldig mørke ut, men de blir lysere etterhvert. Har bare ett bilde så langt, men tenkte jeg skulle vente med å ta noen flere bilder til rødheten og hevelsen har blitt litt borte. Jeg er skikkelig fornøyd og denne ugla kommer nå til å sitte på armen min for resten av livet! Er egentlig en litt depresiv tanke, men jeg har ikke noe imot det! Jeg måtte forresten blogge fra mobil fordi dataen min bare fryser seg hele tiden.

Happyface

Jeg gleder meg så utrolig mye til i morgen! Tatoveringa mi kommer til å bli ferdig og jeg kommer til å spamme bloggen med en hel haug med bilder! Bare for å få opp stemningen litt mer så skal jeg poste noen bilder av min egen og noen andre sine tattoos bare som inspo, hihi.

Har også tenkt på å skaffe meg en liten tattoo til i løpet av sommeren, men alt avhenger av om jeg får jobb!

INSPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kia Lavanya &#9813;

Hun er egentlig veldig inspirerende. Hun er eier av nettbutikken theprettywise som jeg synes er ganske kul. Sjekk den ut!

Trykk >her< for å komme til tumblr'en hennes. 

Smoothie, but with alcohol in it. Kia-style hahaha 

love this weather 

 

 

Ha.Took some pictures with my sister today.  

Can&#8217;t wait to finish this now. 

 

 

 

Sun &amp; strawberries 

Chillin in the suuun 

Made a vest too 

Done today. Can&#8217;t wait to do my other thigh which won&#8217;t be script :) 

 

?Cause we onnnn 

Me. 

 

Sucks.

Jeg prøvde å spille Sims 3 for første gang. Har liksom aldri fått prøvd det før, og jeg må ærlig si at Sims 3 suger skikkelig i forhold til Sims 2. Det var skikkelig skuffende! Følte nesten at grafikken og alt var mye bedre i 2'ern enn 3'ern. Haff. 

Har en gladmelding også da; jeg fikk Playstation 3 i posten i dag! Happy happy!

Her er noe mer positivt; I morgen er den aller siste skoledagen før sommerferien og jeg drar til min søte kjærestepus rett etter at jeg er ferdig også blir jeg endelig ferdig med tatoveringa på fredag! Lurer på hva jeg egentlig skal gjøre i ferien. Har spurt en haug med folk om de trenger noe hjelp i sommer i og med at jeg trenger sommerjobb, men uten hell.

Nå skal jeg slutte å skrive så mye og heller poste noen inspo bilder. Har ikke vært noe flink til å ta bilder nå heller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Active

Jeg har vært kjempeflink i dag og trent! Jeg har sykla hele 6 mil og er egentlig veldig sliten nå, haha. Jeg var så dum så jeg glemte å ta med meg speilrefleksen så da ble det bare noen få bilder med Iphonen min. 


Okay, det er egentig bare et jeg har fått posta på Instagram enda, men det var en fin tur for å si det sånn!

Tenkte jeg bare skulle legge til noen bilder fra tumblr som litt inspo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veldig mye random.

 

Oi, jeg har en blogg!

Jeg har ikke blogget på en evighet. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg plutselig slutta å blogge, men etter at jeg ikke kom meg inn på innloggings siden til blogg.no osv og ikke fikk blogget på flere uker så ble vel kanskje lysten på blogging svekket sterkt. Tenkte jeg skulle prøve meg på litt blogging nå så får vi se hva som skjer! Har en hel haug med bilder som jeg sikkert kan poste, bare for å ha noe her.
Blir ferdig med denne på fredag!
 

Jeg har fått meg tattoo!

Jeg vet jeg blogger lite, men nå MÅ jeg bare fortelle dere at jeg har tatt min aller første tatovering! Det er ikke akkurat noe smått jeg har tatovert heller. Det er hele den øvre delen av armen + litt av skuldra!

 
Søt kjæreste.

 

Matilde har tatt det bildet her for meg, bare så dere vet det! Hun var med meg de 2 første timene. Jeg var der til sammen i 4 timer og jeg har bare fått gjort oppstrekinga. Skyggelegginga kommer til å skje om en 3 - 4 ukers tid og jeg gleder meg! Har ingen planer om å legge til noe farge nå med det første, så vi får se hvordan det blir helt til slutt!

Skal prøve å  få tatt noen bedre bilder senere, men dere får nøye dere med Iphone bilder! 

ENDELIG!

Jeg må virkelig beklage at jeg har vært så utrolig stille her i det siste, men jeg har rett og slett ikke kommet meg inn på blogg.no før nå! Sist gang jeg prøvde, som var for to dager siden, kom jeg meg inn, men når jeg skulle skrive et innlegg så kom ikke hele siden opp og alt bare fucka seg, så nå, endelig, får jeg skrevet igjen!

Det har ikke skjedd så utrolig mye spennende siden sist. Jeg ble 18 år den 17. mai, så nå er jeg endelig myndig! Har ikke dratt noe nytte av det ennå, men det kommer nok! Fikk offisielt pappa sin gamle bil, wunderbaum, parfyme, en flaske hvitvin, Iphone 4S, penger, bensinkanne, terninger til bilen, den nyeste Game of Thrones boka, litt sminke, smykker og ja, det var alt jeg huska nå. Tror det var det meste.

Jørgen er på besøk. Han har vært her helt siden fredag og skal dra igjen i dag. Han ga meg en utrolig fin lampe som er formet som hodet til en ulv som holder i en lampe med tennene. Jeg skal prøve å få tatt bilde av den så fort jeg får hengt den på veggen!

Jeg har skaffa meg instagram, så hvis noen har lyst til å følge meg så søker du bare opp linneasnow !

Legger ved noen instagram bilder fordi jeg egentlig ikke har noe annet;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
pews pews pews <3

 

 

 

 

 

 

 

Jeg får tatoveringen min på lørdag, bare så dere vet det, og da kommer jeg til å spamme hele bloggen med en hel haug med bilder av den. Just so you know! 

The Ragged Priest.

Synes klærne fra The Ragged Priest er litt spesielle og kule! 

Just so you know...

Jeg har begynt å blogge litt på Wordpress, så hvis dere har lyst til å følge med litt der også så er det bare å klikke seg inn >her 

I want.

Jeg har funnet ut at jeg virkelig har lyst på disse skoene her! Er bare så synd at de er så utrolig dyre! Får jeg en del penger i bursdagsgave og noe er til overs så skal jeg vurdere å kjøpe de! 

Pastel Grunge

Random inspo innlegg.

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

✞ click for more pastel grunge ✞ 

 

✞ enter the wonderful world of grunge ✞ 

✞ enter the wonderful world of grunge ✞ 
Kjøpte meg to nye plagg på Carlings i dag, skal prøve å få tatt noen bilder av de i morgen om jeg rekker det.

 

You get what you want, you just have to want it hard enough.

Jeg har ikke fått tatt noen bilder i dag, i og med at jeg har vært opptatt med andre ting. Derfor så blir det inspo bilder, om ingen har noe utrolig mye imot det!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Megan Fox!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 1 måned og 2 dager er det min tur til å få tatovering! Jeg gleder meg ekstremt mye! Kjæresten min og jeg skal også feire bursdagen min den dagen, så det å starte bursdagsfeiringa med kjæresten ved å sitte flere timer i en tatoveringsstol og få drømmetatoveringen er slett ikke verst! Forhåpentligvis er den etterfulgt av en koselig middag og en søt bursdagsgave! 

Selfish Curlyhead.

Laget meg noen flette-krøller i dag! Fikk en kommentar om at jeg lignet på et troll, jaja, sånn får det gå!Kommer nok et inspo innlegg litt senere i dag! Har begynt å bli litt blogg-hekta igjen, haff.

 

Braids.

Jeg har funnet ut at det egentlig er ganske gøy med noen inspo innlegg, i og med at jeg ikke føler at bildene mine får noe særlig respons. I og med at jeg eier en hår blogg på tumblr >LINK<  så tenkte jeg at jeg kanskje skulle ta noen inspirerende bilder derifra. Dletter er noe jeg har begynt å få sansen for, så derfor så tenkte jeg at jeg like så godt kunne poste et helt innlegg med flettet hår!

Tumblr_m2vtn5yqgy1rupltlo1_500_large 

Tumblr_m1koh9guzi1qlgfteo1_500_large 

Tumblr_m24ahprxaf1rs8enqo1_500_large 

151715081166545179_z3n0mqtt_f_large 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen spesielle du likte?

 

 

Braided hair like Targaryen.

Jeg flettet håret mitt som Daenerys Targaryen sitt i dag. Det var ikke så utrolig vanskelig, men det ble jo så klart ikke like fint når man må gjøre det på seg selv! Her ble ihvertfall resultatet;

 
Håret hennes på dette bildet er annerledes enn det jeg tok fra, men det er ganske likt.

 
Og sånn ble mitt, haha. 

Beanie

Pappa var kjempesnill og kjøpte en ny lue til meg i dag! Den er blå og fin!

 

Boredom at home.

Jeg kjeder meg. Jeg vet jeg blogger lite for tiden også, men jeg er virkelig ikke motivert til det. Jeg tror jeg skal ta meg en tur ut, det er godt med litt frisk luft! Etterpå skal jeg se på Game of Thrones og spise kinder sjokolade! 

Candles

Pyntet opp på rommet mitt med noen søte lys i dag. Nå skal jeg se på Game of Thrones og spise druer og sjokolade og drikke vann! I morgen jeg trene, begynner å bli lat nå.Innkjøp.

Var en liten tur til Charlottenberg i Sverige i dag sammen med Jørgen og familien hans. Kjøpte faktisk IKKE klær. Ikke et eneste plagg. Jørgen og jeg skulle egentlig bare ha en liten ting som vi kunne dele på og spise på Titanic 3D i dag, men istedet kjøpte vi en hel haug med Kinder sjokolade på tilbud. Orker nok ikke å spise alt i dag da, men.


Den lille boksen til venstre er lepomade med sjokolade lukt og smak. Boksen til høyre er badeskum som lukter Mango og det som ligger fremmerst med masse fjær er en katteleke som jeg kjøpte til kattepusen min.
NOM NOM.


Pews!

Sorry, jeg må bare legge til et GoT bilde i dag også;


Emilia Clarke / Daenerys Targaryen.
Hadde jeg vært mann hadde jeg helt klart hatt en celeb crush på henne.

 

Dårlig.

Jeg vet jeg har vært utrolig dårlig på å blogge de siste dagene, beklager, men jeg har liksom vært alt for hekta på Game of Thrones, skole og alt sånt. Her har dere et bilde fra i dag da jeg lekte geek for å prøve å bli smartere i samfunnsfag. Uten hell. 

Photo.

Har tatt noen selvportrett til en Trykk og Foto oppgave på skolen.

Tok et bilde av øret mitt i morges, hahah

Må også si at jeg har hatt Game of Thrones på hjernen ganske lenge nå og jeg har bestemt meg for (er egentlig lenge siden jeg gjorde det) at Jon Snow og Arya Stark helt klart er best! Må heller ikke glemme Daenerys Targaryen da, hun er like bra hun! Drager og alt!Nok babling. Nå er det Game of Thrones, tumblr, Pokemon og Frustrerte Fruer resten av dagen! Skulle egentlig trene i dag, men i og med at været skal være så utrolig mot meg så gidder jeg ikke det. 

Forever Alone.

Kjæresten min dro hjem for en stund siden så nå sitter jeg bare på rommet mitt og ser på Harry Potter og Mysteriekammeret. Kom nettopp hjem fra Farmor og vurderer å se på Åndenes Makt etter at HP er ferdig. Etter det aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Har litt lyst til å rydde i klesskapet mitt, se på Game of Thrones, lese Game of Thrones, spille Pokemon, tegne og se en hel haug med forskjellige filmer. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre først! Skulle ønske kjæresten kunne være her helt til i morgen, som han egentlig skulle, men astma og mangel på astma medisin er ikke bra, så jah, får nok være litt forever alone!

Her kommer flere inspo bilder fordi jeg er så dårlig på å ta bilder når jeg er med kjæresten, haha.

Tumblr_lwelul87cf1qmknh1o1_500_large 

Tumblr_lvpogepjri1qdok1qo1_500_large 

Tumblr_lrjkq9oxwq1qkmyyfo1_500_large 

6356147489_f1f8406c78_z_large 

Tumblr_loosyjzaia1qgsfbdo1_500_large 

Tumblr_lp6r92xfvz1r08hero1_500_large 

Tumblr_lodpr3n4ej1qcoojao1_500_large 

Tumblr_lma08nehyt1qastypo1_500_large 

Tumblr_llnglzvyls1qf4m9lo1_500_large 

Tumblr_lj4ccyk8ea1qdusdao1_500_large 

Tumblr_lgz2qmygil1qep6eto1_500_large 

Tumblr_lkwb9ifrd01qaozxbo1_500_large 

Tumblr_l68em4iduc1qcqf04o1_500_large 

Tumblr_lislp86bxr1qey8eho1_500_large 

Tumblr_lkqo7jmoe71qgrw85o1_500_large 

Tumblr_lkn6gsufwa1qa6ndyo1_500_large 

Tumblr_lkmwxzqq9i1qb2lqxo1_500_large 

 

More Cat.

Jeg vet at jeg har posta en del bilder av katter osv på bloggen i det siste, men jeg liker å ta bilder av de og jeg synes de er så søte og fine. Denne gangen så er det min egen katt som er modell. Eller, jeg kan ihvertfall late som om at han ville være modell, han satt vel bare der mens jeg knipset bilder. Ble ingen ekstremt bra bilder, men han er fortsatt søt!

Må også nevne at jeg ikke liker hvordan blogg.no har blitt. Det er kanskje litt mer oversiktlig men jeg liker det fremdeles ikke, er litt for avhengig av det gamle. 

Outside

Fikk ikke akkurat tatt så mange bilder mens vi var ute og gikk, men ble bare tre. Bedre enn ingenting!Slenger med to random bilder som jeg tok i går med cam mens jeg satt og venta på at Matilde skulle bli ferdig i dusjen, haha.

 

Hytta!

Nå er mamma, pappa, brutter'n, Jørgen, katten min og jeg på hytta og jeg tror vi kommer til å være her helt til lørdag. Dette er første gangen jeg har vært her etter at vi har fått nett her og jeg må si at det er ganske digg med nett på hytta! Jeg har ikke fått tatt noen bilder ennå, men jeg skal prøve å få tatt noen om en liten stund når mamma og jeg skal ut for å gå en tur! Vet ikke om Jørgen blir med, men han skal nok sitte og spille Pokemon med brutter'n så late som de er. Har lova brutter'n at jeg skal være med å "lane" Pokemon når jeg har kommet tilbake igjen. Har kjøpt inn et helt lass med påskegodis også!

Her kommer noen inspo bilder som jeg liker;

64108_403612579664153_151858231506257_1560395_1449241882_n_large 

Tumblr_m0eciu8hdw1qffkwto1_500_large 

Tumblr_lzcj2cqi8v1ro8ipro1_500_large 

Tumblr_ly4bj7ba7j1r7y9xfo1_500_large 

4594_3b85_large 

Tumblr_m089q9gy5s1r7y9xfo1_500_large 

Tumblr_lwnbhu5sye1r5rcx2o1_500_large 

6754295807_98625dfa4b_large 

Tumblr_ly9ij2v9vx1r1lkkzo1_1280_large 

 

 

 

 

 

 

ruineshumaines:
by Ekaterina Zhuravleva
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kattepus.

Katten til Matilde er så søt! 

Hos Matilde!

I går dro jeg til Matilde og jeg skal være hos henne helt til i morgen! Vi har vært hos faren hennes til i dag og nå skal vi snart dra til moren hennes for å være der til i morgen! Vi har hatt det kjempegøy! Vi har spilt NIntendo 64, bakt kake, sett på filmer og egentlig bare kødda en hel del! Her kommer noen bilder;


Her spilles det World of Goo!

også ble det kakebaking!


Kakeformen vi brukte ble alt for stor i forhold til røra så vi måtte helle den over i en ny en. Unnødvendig oppvask!


Kaka ser da egentlig ganske digg ut, spør du meg.Når jeg får tid skal jeg se den første episoden av den andre sesongen av Game of Thrones. Jeg elsker den serien så utrolig mye! Prøver å få lest ut den første boka nå og få begynt på den andre, men det skjer så mye for tiden og jeg er så sosial (faktisk) så jeg får ikke tid til å lese noe særlig. Regner med at jeg får sett den GoT episoden på tirsdag da Jørgen og jeg kommer oss på hytta. Jeg klarer ikke å vente lenger med å se den ihvertfall! 

New Buyings.

Jørgen måtte jobbe i dag fra 12 til 17. Han jobber egentlig ikke på lørdager, men jeg benyttet sjansen til å shoppe litt og jeg brukte en hel del penger! Har også kjøpt bursdagsgave til Anne som hun skal få etter påskeferien. Håper at det blir litt mer shopping før jeg drar herfra, for jeg trenger en dongeri-shorts/hotpants!

Her kommer noe av innkjøpet og noen andre bilder jeg har tatt i dag;
En nattkjole, en tank top, en tights, en bh og ett par gull øreringer som jeg har ønska meg lenge!
Kjøpte meg en grønn en som sto i stil med den rosa jeg allerede hadde!Mye bein, I know. 


 

It's gone.

Tok ut piercingen min på tirsdag og det har allerede grodd igjen så og si. Jeg prøvde for moroskyld å få inn piercingen igjen i dag og det gikk dårlig. Synes personlig at ansiktet mitt kledde det å ikke ha en piercing, har ikke vært piercing-fri på mange år så det er annerledes, men godt. Jeg synes piercinger er fint og alt det der, men personlig så følte jeg ikke at jeg ble tatt seriøst nok og at folk fikk feil førsteinntrykk av meg når jeg hadde den. Ihvertfall de litt eldre. Derfor så håper jeg nå at jeg kanksje har litt bedre sjans når det kommer til å få meg jobb og jeg håper at folk ikke dømmer meg så fort som jeg føler noen har gjort før. Vi får se!


Leppene mine ser litt hovne ut, men det dere egentlig skal legge merke til er at piercingen min er bortevekk!


Skal til Kongsvinger i morgen og kommer til å være der helt til tirsdag. Deretter så skal Jørgen og jeg være med mamma, pappa og brutter'n på hytta. Hvor lenge vi blir der aner jeg ikke, men nå har vi jo fått nett oppå der så det går liksom greit å være der i flere dager, haha!

 

Plans.

Nå har jeg akkurat vært ute og trent sammen med mamma og nå skal jeg straks gjøre ferdig norsk innleveringa mi. Hadde tenkt å fikse meg noe mat før jeg fortsetter og etter at jeg er ferdig med norsken skal jeg se på litt Game of Thrones før jeg ser på Frustrerte Fruer og drikker kaffe! Life is good!

Dere får dessverre nøye dere med flere inspo bilder i og med at jeg ikke har fått tatt så mange bilder med kameraet mitt de siste dagene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

Freedom.

Er ferdig på skola om 20 min, altså 12.40 og det er så digg å tenke på at jeg er ferdig tidlig i dag og i morgen skal jeg ikke på skola en gang for jeg skal nemlig på glattkjøring! Når jeg kommer hjem skal jeg ut å trene og etter det vet jeg ikke hva jeg skal. Kanskje jeg skal ta noen bilder eller se på Game of Thrones, I don't know.


Det var fint vær i Cannes, Frankrike. Har egentlig litt lyst til å dra tilbake i en måneds tid nå.

Husker ikke hvilke av bildene jeg har postet fra Frankrike turen, men her kom ihvertfall noen. Jeg savner det så utrolig mye! 

Time Turner.

Jeg har sett på Forrest Gump i dag. Jeg elsker den filmen, den er så søt! Etterpå så hadde jeg ikke noe å gjøre, så jeg benyttet kjedsomheten min og tok noen bilder av time turneren min!

Nå skal jeg legge meg og drømme om kjæresten min og fint påskevær. Natta!


 

Society makes me fat.

Er på skolen. De andre i klassa har muntlig historieprøve, men jeg skal ikke ha den i og med at jeg var i Frankrike da de jobbet med stoffet. I og med at jeg ikke har noe annet å gjøre så går jeg gjennom min nye favoritt blogg på tumblr og finner bilder. Hope you enjoy it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katt.


Katten min er verdens søteste, just sayin'.

Alena.

Alena Shishkova er nok en av verdens vakreste kvinner! Jeg synes ihvertfall hun er nydelig!

Tumblr_lwoio8iv8s1r2zl32o1_500_large 

X_a5f0f541_large 

Tumblr_lnt4l7rwec1qd0da0o1_500_large 

8bf570780f12db79fb90978828158937_large 

416822_113875982071282_100003466427952_56956_599936214_n_large 

Tumblr_lzrg2snjan1r30hbfo1_500_large 

Tumblr_lzg93ndrzt1r0pvf9o1_500_large 

Am_large 

421028_342287142458956_263635286990809_1133376_1708143691_n_large 

Akxcrizcqaaxcw6_large 

 

Saturday.

Det er alltid digg å være med kjæresten i helgene. Mamma har fått seg en kaffemaskin for over 7000 kr som ho skal selge videre osv så hun faktisk kanskje tjener noe selv om hun er sykmeldt. Er så gøy å lage kaffe latte! Har også vært på butikken og kjøpt mer lesestoff enn jeg noen gang har gjort før! Pengene bare flyr.


Snusleppe!

 
Den er full av søte pakninger med kinder sjokolade inni. Digg, digg, digg!


NOM NOM. 


Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er så utrolig hekta på å lese sånne ukeblader/månedsblader. Det er litt irriterende egentlig, jeg bruker alltid så mye penger på det. Nemi er kult!

Som dere sikkert allerede har lagt merke til så har jeg fikset neglene mine så jeg har zebra striper, haha!

 

Home Sweet Home.

Er så utrolig godt å være hjemme igjen! Kom hjem ved 8 - tiden i går kveld og jeg har delt ut en hel haug med gaver som jeg har kjøpt til familien. Brutter'n ble utrolig overraska over at jeg hadde kjøpt så mye til han. Jeg savner Nice, jeg gjør det, men som de sier; borte bra, men hjemme best!  

Nå skal jeg bare glede meg til våren og sommeren kommer!


Hadde ikke smakt den grønne teen før her om dagen og den var god!


Random.


Nå har jeg nettopp spist opp Dinosaurus kjeksen min. Har ikke sett sånn kjeks i butikken i Norge på evigheter, så når jeg så den i Frankrike måtte jeg så klart kjøpe den!


Jeg har en fjær eller noe sånt ved nesen, haha. Nå skal jeg bare vente på kjæresten min som kommer om ikke så alt for lenge og etterpå skal vi til Farmor så jeg får avlevert noen gaver! Egentlig så høres det ut som om at Jørgen er oppe nå, hihi. 

Look what I've got!

Hermines Time Turner!


Den er så fin! Må passe på at den ikke blir ødelagt på vei hjem igjen til Norge så kommer til å ha den på meg hele torsdagen!

Her er noen gifs fra Frankrike turen;

 

Har vassa/bada;

 
HAPPY

 
Rune er slem. Han bare dytter meg.

 
Det er fint her i Nice.

Håper dere i kalde Norge har det bra. Bye bye!
 

FROZEN

YOGHURT! I Nice så klart! Nice er et veldig kult sted. De har en egen sjappe med en hel haug med forskjellige frozen yoghurt smaker og strøssel. Her kommer noen fristende frozen yoghurts!

 

 

 

 

 Det er kanskje ikke sunt, men når man først har sjans til å spise mye sånt så gjør man jo det! Det er jo godt!

Le Shopping!

Er så fornøyd med disse to tingene som jeg kjøpte i går;

FINT FINT FINT!


 

Bonjour, Nice!

Har en hel haug med flere bilder fra Nice for de som er interessert!

Må bare få opplyse om at jeg har det utrolig bra her. Alt er mye bedre enn forventa og jeg liker det at det er veldig varmt her, sol, fine butikker og det at jeg har masse MASSE penger som jeg kan bruke! Har kjøpt meg en YSL leppestift eller hvordan det skrives, Juicy Couture og en hel haug med klær i dag! Også har jeg kjøpt en gave til Jørgen i dag! HØHØ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Jeg har kjøpt meg ny bil. Fin eller? Jeg har jo så mye penger så den var ikke så veldig dyr egentlig! Fin bil å starte med når man akkurat har fått lappen! Kjipt at den står parkert i Frankrike og at det er veldig vanskelig å få den over grensa!
 
 

 

 

 

 

 

 
FINN NEMO!

 

 

 

Håper ikke nettleseren deres ble overbelastet. HØHØ


 

Bilder fra Nice!

Endelig har jeg nok tid til å legge ut noen bilder! Har postet alle de sammen bildene på >franskbloggen< vår også!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Fikk så lyst på det sverdet!

 
Fin rosa radio!

 
Den her er seriøst DIGG!

 

 
Ser dopa ut, men ignorer det! Jeg hadde blitt dopa ned på sol!

 

 

 

 
Jeg har verdens kuleste negler akkurat nå btw!

Det her var noen bilder fra dag 1 og 2. Altså søndag og i går (mandag), jeg får tilgang til mer nett i morgen og da poster jeg bilder fra i dag! Håper dere ikke hater meg for at jeg er så utrolig stille! 

Sorry.

Unnskyld for at jeg ikke har fått blogget noen bilder eller noen ting fra Nice men det viser seg at ho dama Anne og jeg bor hos er den eneste av alle de vertsfamiliene som IKKE har nett. Da må vi over til hotellet til læreren vår istedet så vi får blogga osv. Det som er teit er at vi ikke har fått noe tid ennå, men i morgen har jeg nok fått redigert alle bildene fra i går og i dag sånn så jeg kan poste de med en gang jeg kommer frem! 

Håper alle dere har det fint i Norge! 

Houses.

Det er så mange fine hus og rom i verden!

Tumblr_lxxthqykch1qcfl10_large 

Tumblr_lxxqj2lmgn1qcfl10_large 

Tumblr_lxxwyhghdg1qcfl10_large 

Tumblr_m0hcg9suqw1qeeqaho1_500_large 

Tumblr_lzn5jcnus11qg0k8no1_500_large 

416855_365899186764877_117693574918774_1264656_114153022_n_large 

Luxury-homes-pics-3_large 

Tumblr_m0mr0igjya1qe7c63o1_500_large 

Tumblr_lxdmyenl0t1qg0kk9o1_500_large 

Tumblr_m0hpkthipv1qjlsvuo1_500_large 

Tumblr_m0hay5yhvh1qeeqaho1_500_large 

224828206367116608_a3whenas_f_large 

Tumblr_luqethng9h1qa4k0fo1_r1_1280_large 

Tumblr_m0mjd2cwv01qjfmbxo1_500_large 

Tumblr_lzdvz0vr791qzdiqvo1_1280_large 

Dream-house-22_large 

Jeg har blitt så besatt av å finne sånne fine hus og rom bilder, herregud.

 

Friday Gossip.

Vil dere høre noe sladder? Jeg pakker! Det var nok interessant. Jeg gru - gleder meg til jeg drar til Frankrike om litt over 1 døgn. Det blir skummelt i starten, men etterhvert som jeg venner med til å snakke fransk med alt og alle så går det nok bra! Har pakka masse klær i en gigantisk koffert jeg får låne av mamma og pappa, men jeg har spart en del plass så jeg får kjøpt en del klær nedi der! Dette er hva jeg nyter nå for å slappe av litt;Har møtt Matilde i dag, det var gøy! Har også sett på Into The White. Den norske filmen som Rupert Grint er med i. Den var utrolig bra! Mye bedre enn forventet, og til å være en lavbudsjettsfilm har de gjort en utrolig bra jobb!

Hva gjør du på denne fredagskvelden? 

Busties.

Jeg har blitt så glad i sånne bustier elle busties. Jeg har ikke fått tak i noen selv ennå, men jeg nyter fremdeles synes av andres!

431409_178158522299520_158604927588213_270583_1151515388_n_large 

Tumblr_lxmetalbby1qerbano1_500_large 

Tumblr_lyhms5pbm21qct77ao1_1280_large 

401159_299559750102672_181242338601081_849197_163813635_n_large 

409443_292788320780641_157563384303136_826218_527645200_n_large 

399989_276251122434361_157563384303136_788882_1707431427_n_large 

Tumblr_lw5su4a17r1r63hcio1_1280_large 

Tumblr_lzp6zx02cg1qctjnko1_500_large 

Beautiful-blond-bras-brunette-clothes-favim.com-200968_large 

Tumblr_lx4k6k4cfj1qikf1go1_500_large 

Tumblr_lwkbujud331qgum2so1_400_large 

6550791615_0f66c30697_z_large 

378446_260117477381059_157563384303136_737650_1005723346_n_large 

Tumblr_luu3a6skuv1r63hcio1_500_large 

Tumblr_lw7ut8jjw71qjfj59o1_500_large 

Tumblr_lw8g7wfcab1qayfoyo1_500_large 

Tumblr_lum82yx3741r63hcio1_500_large 

Liker du busties?

 

Innkjøp!

Først så må jeg bare fortelle at jeg besto teoriprøva for bil i dag og at jeg er kjempeglad! Måtte feire litt med å kjøpe inn noen småting før jeg dro hjem igjen;


Fikk tak i den andre Game of Thrones boka som har blitt gitt ut på norsk i dag, så nå har jeg mer enn nok lesestoff til jeg skal til Frankrike! Kjøpte meg også en brun øyenbrynsblyant, blush og sånn Body Splash. Det er nesten som Body Lotion bare at du sprayer det på i stedet for å smøre det inn i huden!


Syntes flaska var så søt!


Er så lenge siden jeg har vært ego, så jeg bestemte meg for å være det i dag også.
 

Flower Power.

På skolen  i dag laget vi blomsterbuketter til Trysiliaden. Det er én gang i året hvor funksjonshemmede går i gatene i tog. Jeg synes det er skikkelig bra at vi faktisk setter fokuset på funksjonshemmede i blant også! Jeg synes de er så utrolig søte der de går, haha. Bildene er tatt med mobilkameraet mitt så de er ikke akkurat av beste kvalitet.


Det her er dekorasjonen jeg laget. Må si at jeg syntes det var mye morsommere å lage disse enn jeg først trodde og jeg ble vel egentlig veldig fornøyd med dekorasjonen min. Er jo første gangen jeg faktisk har gjort noe sånt!


haha, rart fjes, men ja, ikke se på meg, se på blomstene!


Min "bror" Vetle oppdaget sin indre Blomster Finn i dag!


Masse fine blomster!

Fant en del andre bilder på mobilen også, haha
Gruer meg til i morgen, da skal jeg ta teori-prøva. Wish me luck!
 

Give me your bedroom.

Jeg ser alltid så utrolig fine soverom. Det er ikke det at jeg er misfornøyd med mitt, for det er jeg ikke, men jeg skulle bare ønske at jeg fikk litt mer personlig preg over det.

Tumblr_lyh1mmcrzx1r09bpjo1_500_large 

Shabbychicfrenchconnection201259_large 

Tumblr_lztktjpju51qgoovzo1_500_large 

20080727082628_large 

Tumblr_m0al0yutsf1r7nz3jo1_500_large 

Tumblr_m0dp83mk591qktwx0o1_500_large 

96_7c000010e84_7cdc54_orh550w550_modern-hot-pink-bedroom_large 

5774701642_09c663d5e0_z_large 

Tumblr_lntqh4pupb1qkckbpo1_500_large 

Tumblr_m0diyx3n7a1rq6ii8o1_500_large 

Tumblr_m0fhmuy7jr1r3rwzso1_500_large 

Art-aww-beaudiful-bed-bedrooom-favim.com-323458_large 

Tumblr_lvft7yhj1i1r7u9odo1_500_large 

Tumblr_ly8nk3wfjt1rnvehoo1_500_large 

Tumblr_m01mye4std1qcf1jwo1_500_large 

Tumblr_lsy98huw6x1qc144qo1_500_large_large 

Setiawana46992383038_large 

X_f03ad7fd_large 

Bod3_large 

Blue-and-white-bedroom-with-white-tree-mural_large 

Tumblr_m0cdpdaihg1rq1zdzo1_500_large 

Quarto-adolescente-elegante_large 

425254_352459188128395_305191779521803_1019683_859773905_n_large 

421716_353252221382425_305191779521803_1022103_1358157881_n_large 

Tumblr_m0b3mhjxc21rqlu9zo1_500_large 

Tumblr_m0bd5e1fsr1rpz0bko1_500_large 

406316_263008533759512_231081893618843_712644_1541609807_n_large 

Tumblr_m02tjf7vs01r0sw6qo1_500_large 

Tumblr_m04m9sslyz1qfaztwo1_500_large 

Ble en del bilder, men jeg fant så utrolig mange kjempefine rom!

Likte du noen av disse?

Happyface!

Jeg har endelig, etter å ha hatt rommet mitt nede i kjelleren i 5 år fått nett her! Jeg har alltid måtte sitte oppe på kjøkkenet for å få dekning, men nå, ENDELIG kan jeg sitte på mitt eget rom på nettet!


For det første så må det nevnes at det var min kjære venn Anne som tok bildet! For det andre så må jeg si at det ikke akkurat relaterer så veldig til overskriften på innlegget, haha. Surt grimaseface ftw! Det er fra fransktimen på skola i dag og læreren var ikke tilstede fordi den stakkars ungen hennes antakeligvis hadde brukket armen på skolen i dag og hun måtte ta hånd om han istedet. Derfor så tok vi noen bilder av franskklassa som vi la ut på bloggen vår! 

Jeg kommer nok til å skrive en del om Frankrike turen min på denne bloggen her, men om dere vil se hva de andre i klassa mi skriver og om dere vil se de andres bilder så kan dere klikke dere inn >her< og legge oss til som venn!
 

Day 19; A photo of a celebrity whos house you would like a tour in.

Litt rart, for jeg vet ikke helt om jeg kan kalle hu en kjendis, men alle vet jo hvem hun er selv om hun ikke akkurat er virkelig;

 
TORNEROSE! 

Oisann.

Fant ut at jeg har glemt flere dager med celebrity photo challenge greier. Er snart ferdig nå, lover, haha.

DAY 16; A photo of a celebrity you would love to have over at dinner.

 
Hey på deg JOHNNY DEPP, igjen.

DAY 17; A photo of a celebrity who would play you in a movie about you.

 
MEGAN FOX, for da hadde kanskje publikum fått et lite inntrykk av at jeg var jævlig heit. 

DAY 18; A photo of a celebrity whos wardrobe you would love to own.

 
KAT VON D. Jeg digger stilen hennes så jævlig! 

 

Game Over.

Jeg er helt utslitt, men jeg gidder ikke å legge meg av den grunn. Jørgen dro for litt over 4 timer siden og jeg har kjeda meg skikkelig. Har tatt en hel haug med teoriprøver til bil på nettet og jeg har bestått hele 4 ganger nå og jeg hadde faktisk ikke mer enn 3 feil på siste prøve. Jeg føler jeg begynner å få til dette! Jeg tror jeg virkelig skal gå inn for å lese en del teori og ta en del prøver denne uka også skal jeg prøve å ta den på torsdag så jeg kan tenke på helt andre ting og lese Game of Thrones når jeg er i Frankrike. Tenk, på søndag om en uke på denne tiden her så er jeg i Frankrike, i Nice og snakker fransk med ei fransk dame som jeg skal bo hos. Det kan blir interessant!

Tumblr_lz9bb0fcox1qa8j10o1_500_large 

Tumblr_liokm7fz2l1qgji9to1_500_large 

Tumblr_liud2ozqbw1qh1pyxo1_500_large 

Tumblr_lhcd4uju9f1qbyjneo1_500_large 

Tumblr_leoe0jcvso1qbggxvo1_500_large 

Tumblr_lhg3phexru1qdtbx8o1_500_large 

Tumblr_lhlpor4oel1qd7n0lo1_500_large 

Tumblr_ly4j1zrewe1r65j7to1_500_large 

Tumblr_lewzow0ehf1qa2ekvo1_500_large 

Tumblr_lnd099inwt1qb3oqio1_500_large 

Tumblr_lz7aycjgw51r1ynk7o1_500_large 

Tumblr_lxxm7ftbvg1qczo7mo1_500_large 

Tumblr_lwb5l4xjqj1r6td9wo1_500_large 

Nå skal jeg sitte og nyte Nightwish's herlige musikk en liten stund til før jeg legger meg. Har faktisk begynt å bli litt redd. Jeg har begynt å like fargen rosa utrolig godt, noe som, ja, er litt rart i mitt tilfelle. Jeg har aldri vært så veldig stor fan av det egentlig, men plutselig sa det bare "BOOM" og plutselig begynte jeg å like det. Jaja, kan hende det bare er en liten fase jeg går igjennom, har mange sånne faser!

Har forresten en weheartit account om noen er interessert!

trykk HER om du vil se sjekke den ut!

 

Bursdag.

Broren min blir 13 i morgen, men i og med at min kjære far skal gå Vasaloppet i morgen sammen med Pippa Middleton så feiret vi bursdagen hans i dag. Tok noen bilder for å være kul!
Brutter'n fikk en oppblåsbar Mario Kart bil som han kan sitte i når han spiller Mario Kart på Wii av Jørgen og meg. Jeg tror den falt i smak!

Dette var det jeg hadde på meg;
Veldig møkkete speil, men sånn går det når man glemmer å vaske det når man vasker resten av rommet. 

Nå sitter jeg helt alene på biblioteket hjemme og venter på at Jørgen blir ferdig med å dusje. Vi skal se på Paranormal Activity 3 etterpå i og med at jeg ennå ikke har sett den. Har hørt at den er bedre enn de 2 forrige, men jeg tror ikke at den 3 filmen er så spesielt bra av den grunn, bare mindre dårligere enn de to første. Vi får se!

 

Jeg fant, jeg fant!

Jeg fant en del bilder på begge kameraene mine som jeg tok i vinterferien og som jeg glemte å poste, så da tenkte jeg at jeg fikk gjøre det i og med at jeg ikke poster så mye av mine egne bilder ellers!


Det her ble tatt på tirsdag, men jeg tok det med allikevel!Også tok jeg noen bilder i dag fordi jeg kjeda meg.


Armbåndet jeg fikk av Ida Karoline på 17 års dagen min. Det er så fint! Har ikke fått brukt det så mye fordi jeg er så redd for at alle de søte tingene som henger på det skal falle av.


Også tok jeg bilde av datamusa jeg fikk av Guro i julegave, haha, SPARKLING!


Noen lipgloss greier jeg fikk av Guro og armbåndet jeg fikk av Ida igjen. 

Også kjøpte jeg meg en bok i dag. En bok som jeg har hatt lyst til å kjøpe lenge, men fikk ikke ut fingern før i dag. GAME OF THRONES <3
Har allerede lest en del i den, men jeg må jo lese i teoriboka til bil også, så det blir nok litt lesing frem og tilbake. Fikk også låne en bok av svigers som handler om ugler og litt sånt som hørtes veldig spennende ut som jeg også må få lest ut. Lesehest for the win!
 

Day 15; A photo of a celebrity you think cares more about the money and the fame rather than the fans.
AVRIL LAVIGNE

Har forresten funnet ut at jeg blogger veldig lite. Har liksom ikke gjort noe annet enn den celebrity challenge greia så jeg burde nok se gjennom kameraene mine. Har igjen en del bilder fra ferien som jeg ikke har lagt inn på dataen en gang! 

Day 14; A photo of a celebrity whos concert your would love to go to.

Er ikke bare en artist, men ett band som jeg har fått en stor forkjærlighet til den siste tia;

  
Maroon 5 

Bored.

Sitter på skola og er ferdig med dagen, venter vel egentlig bare på at klokka skal gå så jeg kan ta halv 3 bussen hjem. Er så digg å slutte tidlig! Hadde turn fremvisning i dag som gikk bedre enn forventa, men det gikk fortsatt rævva. Når jeg kommer hjem skal jeg lese litt i teoriboka til bil så jeg kanskje får tatt teorien snart også skal jeg male litt mer på selvportrettet mitt.  

Day 13; A photo of the celebrity you would do everything to meet.

Det blir utrolig vanskelig for jeg vil jo møte så utrolig mange.

 
Orlando Bloom og Miranda Kerr.

 
Johnny Depp.

 
Emma Watson

 
Elijah Wood.

 
Sean Bean.

 
Billy Boyd

 
Helena Bonham Carter.


også har jeg en hel haug med andre folk også. Skal jeg poste bilde av alle så blir det innlegget her milevis langt! 

Day 12; A photo of your favourite actor/actress from your favourite tv show.

Nå har det seg sånn at jeg har 3 programmer som jeg anser som favoritter, men når det kommer til å glede seg til neste episode, så gleder jeg meg alltid mest til neste episode av Game of Thrones, så da blir det nok den serien jeg tar for meg denne gang!

Jeg fant både min favourite actor og actress på samme bilder til og med!

 
Emilia Clarke som spiller Daenerys Targaryen og Sean Bean som spiller Ned Stark. 

Tenkte jeg skulle slenge med noen bilder fra selve serien;

 

 

 

 
 

 

 

 

For dere som fremdeles ikke har begynt å se på Game of Thrones. Go ahead! Det er dritbra! 

When you love, you love forever.

I dag har jeg trent! Det var skikkelig godt. Hadde tenkt å se gjennom noen treningsprogram på nettet så jeg kanskje finner noe som jeg kan trene etter. Det er så kjedelig å bare gå ut og... gjøre ting. Jeg vil ha et program som jeg skal følge, det er så mye lettere! Jeg har ikke fått tatt noen bilder så da blir det inspo bilder i dag også, men jeg håper at det ikke gjør noe. Skal prøve å bli flinkere på å ta bilder selv. Må også si at en del av disse bildene inspirerer meg skikkelig til å trene. Det som suger er at jeg synes det er så utrolig kjedelig å bare jogge langs veien, men i og med at jeg ikke har noe annet jeg kan bruke så blir det ett par joggesko og veien. Jeg vil ha tredemølle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Day 11; A photo of a band/artist that you like but aren't world famous yet.

Hører vel ikke på så mange band/artister som ikke er så verdenskjente, men kan vel nevne bandet til Jørgen!

 

klikk >her< for å høre sangene deres! 

Day 10; A photo of your favourite country artist/band.

Jeg hører vel egentlig ikke på country for å si det sånn. 

 
JOHNNY CASH 

Tumblr Perfection.

Tenkte bare jeg skulle poste noen av mine inspo folk på tumblr. Have nothing else to do! Er ikke trøtt en gang takket være monsteren jeg nettopp drakk. Jeg pleier å være døtrøtt på den tia her jeg. Jørgen derimot holder på å sovne ifra meg, så jeg må nok blogge fort!

>daughterofhungryghosts<

Tumblr_lzo2gtzzey1qb4r3mo1_500_large 

Tumblr_lzknr4epo01qg2dqho1_500_large 

424861_246088455471776_222220977858524_544043_1142141543_n_large 

Tumblr_lupyr1u8bz1ql83dpo1_500_large 

>helainetieu<

Tumblr_lza1d9yc2q1qfy5txo1_500_large 

Tumblr_lwhqupzokl1qdx8bto1_500_large 

Tumblr_ly2jo7bv5q1qmpgy8o1_500_large 

Tumblr_lwunu0zft81qb2di2o1_500_large 

>allixnicole<

Tumblr_lnvopuhq9y1qdd8ouo1_500_large 

Tumblr_lxpjqb6g6w1qgbtzeo1_500_large 

Tumblr_lslxmu1uh01r2zpo6o1_500_large 

Tumblr_lndhbtjrx91qjb3a7o1_500_large 

Må nok desverre fortelle at Allix Nicole ikke er blandt oss i denne verden mer. Hun ble påkjørt og døde av skadene i sommer, noe som jeg synes er utrolig trist. Nei, jeg kjente henne ikke, men jeg synes alltid det er trist når unge mennesker på hennes alder dør. Det er alt for tidlig.

>muderotic<

Hvem vet vel ikke hvem det er i tumblr world?

X_ca51849b_large 

Tumblr_luwzfiwnui1qh1ktfo1_500_large 

248527_160562390676663_160558217343747_377061_80632_n_large 

Tumblr_ly7uj31vsw1qh94two1_500_large 

>puug<

 

 

 

 

>er0ded

 

 

 

>dayfiftytwo<

 

 

 

 

>fluffypaws<

 

 

 

 

>myhertsgard<

Uhm earlier today, hi (: 

Taken with instagram 

 

lewlewlewl - pic taken in aarhus after a job, happy kid.  

>multicolors<

hi. 

 

I wish that was my actual hair-color and not poorly used photoshop :( 

 

>arianmoonn<

 

oh honey 

oh hello 

kickin&#8217; back 

>abigailhalliday<

Også kjent for å være en av vennene til Bring Me The Horizon.

Tumblr_leity906d71qa7gdmo1_500_large 

Tumblr_lv55po3vvv1r5plzxo1_500_large 

Tumblr_lk25ljmncu1qho75xo1_500_large 

Tumblr_li8ghwu1ty1qclwiwo1_500_large 

>ispysarahxo<

Har tidligere vært kjent for å være "scene queen" eller noe sånt. 

 

wish my hair was still like this :&#8217;( 

really doesnt look like me.. looks a bit boyish haaaa 

this doesnt look like me very much. 


 Noen av disse som inspirerte deg?
Følger du noen av disse på tumblr? 

Sparkling.

Just some insporation stuff. Skal se på Anchorman med Jørgen etterpå, den filmen er så kul!

Tumblr_lxbvrnj3n71qke320o1_500_large 

Tumblr_lhnbuj7slx1qfqukyo1_500_large 

Tumblr_llrjexi2n51qf1jubo1_500_large_152133296_large 

Tumblr_lxuz8hjxwe1qjkb70o1_500_large 

Tumblr_lo90tykiye1qjsnqfo1_500_large 

Tumblr_lpnluppbjq1qlbpu9o1_500_large 

Tumblr_lzasff76sg1qftip6o1_500_large 

Tumblr_lxs5aw67fc1qhjp0eo1_500_large 

103sfv9_large 

Fci4nd_large 

Tumblr_lxobaritds1qdto3ro1_500_large 

Tumblr_lyhqdllii01roqj0co1_500_large 

503dc89c567911e19e4a12313813ffc0_7_large 

405463_329544807089784_226834724027460_999071_133766343_n_large 

Tumblr_lz58q9tifw1qm0mipo1_500_large 

Tumblr_lzljb7dohu1rn8ff2o1_500_large 

Tumblr_lzpg8swotj1qgyn9qo1_500_large 

Tumblr_lw729k7ttl1qigj88o1_500_large 

Tumblr_lxrilt1cpl1qzzynoo1_500_large 

Tumblr_lzej0x03zl1qgx0gpo1_500_large 

Tumblr_lw9d8187xi1qd1u6ho1_500_large 

Tumblr_lyqs0hepy51qhvspzo1_500_large 

Tumblr_lxpu4dyzgz1qbya9go1_500_large 

Tumblr_lzpzgd7ifw1r9cc8ko1_500_large 

Tumblr_lx1iwncgts1qb8p77o1_500_large 

Tumblr_lrcr4bcpws1qbav8mo1_500_large 

Tumblr_lybm6io3rd1qzzynoo1_500_large 

Tumblr_lrqfrrraur1qb0eino1_500_large 

Tumblr_lyn7ximhdx1qbas3ro1_500_large 

Tumblr_lonbxskhpa1qdpsx9o1_500_large 

Tumblr_lxozg8lja31qirhc7o1_500_large 

Tumblr_ly1sd0nwhy1r5yk16o1_500_large 

Tumblr_lyx7degynn1r32djyo1_500_large 

Tumblr_ltmraxesmp1qb9n6yo1_500_large 

Tumblr_lzavgpfggt1r1xqi1o1_1280_large 

418701_299760160077121_1635320386_n_large 

Tumblr_lzxbyzehxy1r7nz3jo1_500_large 

Tumblr_lz5bxgbpl41qfjfbko1_1280_large 

Også har jeg endelig fått tak i en zip hoodie UTEN armer. Har ønsket meg en sånn en skikkelig lenge!


Kjempekul ass.
 

Day 9; A photo of a celebrity you would love to be bestfriends with.

Det er så vanskelig, så det blir 3 kjendiser som jeg da antakeligvis må bytte på å være med, for jeg klarer ikke å velge mellom de, ARG!

 
ELIJAH WOOD

 
JOHNNY DEPP

 
EMMA WATSON

Hadde du ville vært bestevennen til en av disse? 

Lipgloss.

Jørgen var snill mot meg i dag og kjøpte noen søte og kule lipglosser som jeg hadde lyst på!Synes de var skikkelig kule jeg!

 

Your face is ugly.

Jeg kjeder meg og jeg har funnet en hel haug med inspo bilder i løpet av dagen, endret designet på tumblr'en min og funnet flere inspo bilder.

1966416_21112_large 

Ali4py_large 

409039_182910258475816_146409192125923_234231_1818085934_n_large 

406881_2893289342093_1556073556_2699012_305486343_n_large 

Ff644a16549f11e19e4a12313813ffc0_7_large 

Tumblr_lzutdprch41qhem3oo1_500_large 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Har også kjedet meg så jævlig i dag så jeg har tatt ego bilder. 

Day 8; A photo of your favourite Disney Star.

Den jeg synes virker mest normal; Vanessa Hudgens.

 

 

 Hvilken Dinsey kjendis er din favoritt?  

Hos Matilde. + innkjøp.

Jørgen har jobba i dag og da tok jeg meg en tur til Matilde! Hadde ikke vært med henne på en stund så det var skikkelig gøy og godt, rett og slett å få sett henne igjen! Vi bestemte oss for å lage noen muffins med forskjellige smaker. Hvis jeg ikke tar feil så bakte vi boller sist gang vi var sammen, jeg tror nesten vi burde starte våres eget bakeri en gang! Vi bakte 3 muffins med masse vaniljesukker i, 3 med sjokolade, 3 med oreokjeks og 2 med konditorfarge. De ble kjempegode!


Se så søte de er <3
Vi spilte litt Harry Potter på Playstation 3, det var gøy!


Kattene til Matilde er så søte. Er så dårlig gjort at jeg ikke kan ta de med hjem til meg. Katten min har jo blitt borte, igjen, men etter at han kom hjem igjen forrige gang så regner jeg med at han kommer tilbake igjen. 

Har også kjøpt meg en noen knall rosa ting i dag!


De tights'ene mine skiller seg utrolig mye ut, men jeg har sikla etter de skikkelig lenge og jeg har alltid syntes at 129 kr for de var så utrolig mye, men i dag fant jeg de på Cubus for bare 19 kr, så da kjøpte jeg de så klart! Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal kalle den rosa, bh lignende tingen, men dere vet sikkert hva det er selv. Det som faktisk ser ut som en bh er en del av den nye blonde nattkjolen min også ligger det en truse oppå den. Det er så mye rosa sammen så man ser ikke annet enn en rosa flekk. Jaja.

Må også ta den celebrity challenge tingen;

DAY 7: A photo of a celebrity you would like to trade lives with.

Jeg hadde egentlig lyst til å ta Miranda Kerr, men jeg må jo vise at jeg faktisk vet om noen andre kjendiser også, ikke bare henne og Orlando Bloom, så nestemann på lista som ligger som nr 2 er;

 
AUDREY KITCHING

 

My Favourite

Fant nettopp ut at en av favoritt bloggerne mine hadde en tumblr og den tumblr'en er så utrolig perfekt! Henter alle bildene fra >den tumblr'en< nå!

 

 

 

 

 

chillin&#8217; 

 

 

 

 

pinkyyy 

 

my heels 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

haha damn 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal være med Matilde i dag mens Jørgen er på jobb. Har ikke vært med henne på en skikkelig lang stund nå, men minuset er at foreldrene til Jørgen jobber, broren hans er borte og han selv er borte så jeg må gå et ganske så godt stykke for å komme meg til bussholdeplassen så jeg kan ta bussen videre inn mot Vinger. Kjett, men helt klart verdt det! Det som er så dumt er at jeg allerede har brukt opp alle pengene mine, heheheh, brukte de opp i går. 


 

This is so random.

Jeg loker alt for mye når jeg er hos Jørgen. Han har så bra nett.

298495_272789226094330_118636611509593_845488_103910098_n_large 

Tumblr_lf521vwv5t1qdc60xo1_500_large 

Tumblr_ly0hm3jlim1qa3fbfo1_1280_large 

Tumblr_lsurk3buru1r48oe3o1_500_large 

432069_158554064256492_112476118864287_213954_955677507_n_large 

Tumblr_lthyu6omfu1qd7t5co1_1280_large 

Tumblr_lqne42tsj71qerutho1_500_large 

Tumblr_lvkxdai9vx1qgoovzo1_500_large 

Tumblr_lx6yh1ft431qam9bmo1_500_large 

Tumblr_lxkch05g3d1qfik8to1_500_large 

Tumblr_luobkmhmd91qlhptuo1_500_large 

Tumblr_lghozqp4js1qasr84o1_500_large 

Tumblr_lzeeea2bmh1qmevz7o1_500_large 

Large-msg-132900218153_large 

Tumblr_lxc8dgdkpo1r9aveqo1_500_large 

Img-0198--large-msg-132977820884_large 

Black-boy-guy-hair-hot-favim.com-311743_large 

Tumblr_lzsyfaabna1rne0gfo1_500_large 
Jeg skal helt seriøst skaffe meg en helt hvit og en helt svart katt. En helt hvit er ett must!

Tumblr_lzt881yxyy1qdc4uoo1_500_large 

Tumblr_lzt7kt8pwj1qdc4uoo1_500_large 

Tumblr_lyxrqkxkof1qjg6wvo1_500_large 
Håret hans er helt utrolig fantastisk.  

Nom nom nom!

Nå er jeg hos Jørgen og vi har nettopp vært på butikken og kjøpt en hel haug med usunt drit som vi skal stappe i oss i løpet av kvelden. Jeg skal egentlig være sunn, for jeg har lovet meg selv og bare unne litt usunt noen ganger, men nå har jeg vel hamstra inn nok usunt for resten av februar og hele mars!


Monster, freia kjeks, ny limited edition ritz cheese<3333, melkebart og tiramisú. Tiramisú er så utrolig digg!! Har også kjøpt meg De Tre Musketerer som vi skal se på etter at Lillyhammer er ferdig. Jeg skal få nyte synet av Orlando Bloom som en bad ass igjen <3
 

Day 6; A photo of a celebrity who you would like to have a kissing scene with if you were in a movie with them.

Det er ikke så vanskelig!

 

 

 
RYAN GOSLING. 

Pilking!

Jeg må helt ærlig si at jeg henger skikkelig mye med Ola Sondre og Magnus for tiden, og jeg tror virkelig ikke jeg har vært så sosial og så mye borte fra dataen som jeg har vært nå! Jeg er stolt over meg selv og jeg er stolt over gutta som klarer å sosialisere meg litt! I dag så stakk vi på pilking sammen med Anne! Det var skikkelig koselig, selv om vi var utrolig treige til å komme oss utpå isen så vi bare fikk vært der i 30 min, max. Rakk å spise en sjokolade og drikke en kopp te da! 
Ser egentlig litt ut som om at Magnus pilker med hele fjeset, men.. ja...


Anne hadde ganske fine, knalle, rosa bukser på seg, høhø! Også hadde ho ett par knall rosa ullsokker som jeg fikk <3


Ola er forever alone. Bokstavelig talt.


Man skal vel egentlig ikke klage når man får en tepose på kroken?


Alt i alt så ble det utrolig dårlig med fisk, noe jeg og Anne ikke likte så godt. Vi ser ikke akkurat normale ut, men vi prøvde å få frem et ganske så trist fjes.

Har også fått tatt bilde av Rammstein t skjorta mi!


Er den ikke fin?

Kom på at jeg har glemt å poste innlegg når det kommer til den 20 days celebrity photo challenge tingen. Derfor så kommer dag 4 og 5 nå!

Day 4; A photo of your favourite rapper.

 
EMINEM så klart!

Day 5; A photo of a celebrity who's hair you would like to have.

 
KAT VON D.

 

Bilder fra Rammstein!

Jeg tok en del bilder i går, men jeg kommer ikke til å poste så mange. Jeg kommer heller ikke til å poste noen bilder der du ser ansiktene til noen av vennene mine som jeg var med, for jeg vet at han ene ikke var så begeistra over noen bilder ihvertfall, haha! 


Jeg har fått helt dilla på de vitamin water greiene. Drakk 3 sånne på to dager i håp om at jeg kanskje skulle bli litt fortere frisk!


Guttaboys i framsetet. 


"Caution, I'm hot!"


Ola Sondre og Magnus løfta meg opp på skuldra for en liten stund så jeg fikk se litt bedre og da kom jeg jo over alle de andre i salen. Synet jeg fikk var ett av de fineste jeg har sett på lenge! Det var et helt halv med hender i hele salen som var i lufta og det var ett band på scena som var mer enn fornøyd med oppmerksomheten og som spilte så godt de kunne. Konserten var helt klart en suksess!
Skum <3


Jeg er glad for at jeg ikke skulle bli igjen å rydde opp. Det lå konfetti, øl, ølburker, propper, alt mulig igjen på gulvet etterpå! Tror nok jeg valgte å ta bilde av den mest ryddige plassen.


Lånte genseren til Magnus. Tror han og Ola Sondre kjøpte omtrent hele Merch butikken. Magnus er halvt tysk så han snakka jo på tysk med de folka, noe som var gøy. Folk fikk jo helt sjokk da han kom gjennom folkemengde med en utrolig stor haug med klær, haha. De beskyldte han for å kjøpe hele greia! Det var iskaldt når vi venta på at vi skulle få gå inn, så jeg lånte den genseren også hadde jeg t skjorta jeg kjøpte meg utenpå, men den er på vask nå fordi jeg svetta igjennom alt jeg hadde på meg, yummy, så jeg tar bilde av den senere!


Ola Sondre var jo så smart så han helte iskaldt vann på frontruta i minus grader... var jo ett under at det ikke spekte! 


Dette er det jeg sitter igjen med etter konserten. Billetten og konfettien som dalte ned ifra lufta og som jeg fanga med henda mine. Det var så gøy! Jeg sitter jo også så klart igjen med en utrolig herlig opplevelse som jeg kommer til å leve med resten av livet!

Må også nevne at Nils og Elin var med også, men jeg fikk egentlig ikke tatt så mange bilder av folka som var med, og i og med at jeg bare har bilde av ansiktene deres og jeg ikke vet om de egentlig vil at jeg skal poste de, så lar jeg være. Må fortsatt la dere vite at de var med også! 

 

Concert Today!

I dag skal jeg på konsert med 4 venner av meg og jeg er helt sikker på at det kommer til å bli utrolig kult! Noen har sikkert fått med seg at Rammstein spiller i Valhall i dag og dit skal jeg! Vi rakk så vidt å bestille billetter før det ble utsolgt, så nå gleder jeg meg utrolig mye, gah. Er bare så synd at jeg må stå på et gulv med sko som er sagt er utrolig skadelig for beina i 6 timer. Jaja, it's worth it!

  

Skal du på Rammstein i dag? 

Idre, Sverige.

Jeg og familien og mormor dro til Idre i Sverige i dag for å feire oldefaren min sin bursdag i dag! Han ble hele 98 år gammel, noe som jeg synes er ganske så kult. Han ser ut som en 80 åring og til å være hele 98 år så holder han seg utrolig godt! Tok en del bilder;
Sånn så bilen våres ut når vi kom frem. Fint.


Ja, jeg er fortsatt skikkelig forkjøla, men jeg er bra nok til å dra på Rammstein konsert i morgen! Jeg gleder meg skikkelig! Det som blir mindre kult er at jeg nyser konstant og det tyter 4 liter snørr ut hver gang, æsj. Jaja, får ta med en hel haug med papir lommetørkler og en liten pose å ha de brukte i, selv om det høres jævla nasty ut. Vil heller gjøre det istedet for å stå der med snørra hengende ut av nesa. 

Har også noen skikkelig gode nyheter! Katten min kom hjem i morges, så nå slipper jeg å være bekymret for han! Han har blitt sjukt tynn bare på de 5 dagene han har vært borte og han har ikke en eneste skramme på kroppen, noe som tyder på at han antakeligvis ikke har slåss noe og det er bra! 

Day 3; A photo of a celebrity you would turn gay/lesbian for.

Gah, det her er så utrolig vanskelig! Jeg vet om så utrolig mange vakre, pene og perfekte kvinner ute i verden. Jeg har sagt ganske ofte for tiden at hvis jeg var lesbe så hadde jeg gått etter Miranda Kerr, men så har vi jo også Kiera Knightley og Adriana Lima. Vet dere hva jeg gjør da? Poster bilde av alle tre, høhø!

ADRIANA LIMA;

 

  

KIERA KNIGHTLEY; 

MIRANDA KERR;

Hadde du blitt lesbe for disse jentene? 

Sick and Sad.

I går så ble jeg syk. Trodde først at det var  influensa, men i morges fant jeg heldigvis ut at det ikke dreier seg om noe annet enn en ganske så sterk forkjølelse. Er så typisk at jeg skal bli syk nå, jeg skal jo på Rammstein konsert på søndag, noe som jeg har gledet meg til skikkelig lenge. Oldefaren min har bursdag i morgen så jeg håper jeg kan bli med til Sverige og feire han, men blir jeg ikke fort frisk så må jeg nok ligge i senga hele helga. Da går jeg glipp av oldefaren min sin 98 års dag og jeg går glipp av Rammstein konserten, not fun.

En ting som jeg har begynt å bli ganske urolig og lei meg over er at katten min, Pusur har blitt borte. Vi så han sist mandag kveld og siden da har han vært borte. Det er ikke normalt han å være borte i mer enn 2 dager midt på vinteren. Det som er så trist ved dette er at vi ikke vet noen ting. Vi har ikke fått noen meldinger på at noen har sett han, vi vet ikke om han er levende eller død og vi vet at det er en rev i nærområdet og jeg håper for guds skyld ikke at reven har spist han. Jeg håper bare at han kommer tilbake. Har lagt ut etterlysning på Facebook i håp om at noen har sett han og sier ifra. Jeg vil ha han hjem så jeg kan våkne hver morgen av at han står ved senga mi og mjauer og vil kose. 


 

DAY 2; A photo of the celebrity you would marry if you were given the chance.

HAHA, no big deal! Easy choice!Har vært nørd og fangirl og satt sammen to og to bilder og redigert de, haha. Det nederste bildet har jeg på "log on" screen tingen til pc'en min. Fint ansikt å våkne til! Også har jeg Jørgen på "profilbildet" på den log on screen tingen. De 2 vakreste personene jeg vet om, haha <3
 

Please give me money so I can buy these clothes!

Jeg har funnet en hel haug med kule klesplagg som jeg har skikkelig lyst på, men så var det den mangelen på penger da. No money sux.

 
WANT.

DAY 1; A photo of your favourite band.

Jeg har 3, og jeg tror jeg har besvart noe liknende før, men here you go!

 

 

  

Skulle ønske det bildet av Nightwish var større for det er awesome! 

20 Day Celebrity Photo Challenge.


Har ihvertfall noe å blogge om da!

Jeg må bare le.

Jeg vet det har blitt en del Orlando Bloom og alt det der, men jeg kan ikke noe for at jeg har celebrity crushes! Dere kjenner nok alle til den. Loka litt rundt på nettet og da fant jeg et intervju med Orlando Bloom hvor han får helium ballonger som han må suge inn luften fra når han skal svare på spørsmål. Jeg ler så tårene renner, det er ganske søtt egentlig!

 

My Valentine of the year!

Det suger at Jørgen og jeg har et avstandsforhold. Dette er andre året på rad vi ikke får feiret valentins dagen sammen. Jeg skulle bare ønske at valentine alltid var i en helg så jeg faktisk fikk feiret den med han, men vi skal nok lett klare å være sammen i såpass mange år så vi får feiret valentine's day sammen! I og med at kjæresten min ikke var tilstede i dag så hadde jeg min celebrity crush som valentine! Printet ut et bilde av han i går som jeg har på pulten min på skola, så jeg har noen å feire valentine med, selv om det egentlig var feil person. Jeg vet at Jørgen tilgir meg for mitt "utroskap". Jeg har jo sagt at han kan få ha så mange celebrity crushes han vil og han vet jo også veldig godt at det er helt normal at jenter har 1 eller flere av dem! Jeg har Orlando Bloom og Johnny Depp, men i og med at Depp høres så deprimerende ut og han antakeligvis ikke har det så bra for tiden i og med at Vanessa Paradise og han ikke er sammen mer så bestemte jeg meg for å la han være i fred. 
Eye candy!!!!!!

Jeg må jo ikke glemme min ordentlig kjæreste som jeg skal se igjen om ikke så utrolig lenge, jeg gleder meg og da kommer jeg til å være mer happy enn jeg har vært på skikkelig lenge! Jeg elsker å være med Jørgen! <3


elsker deg, din pudding <3


 

Busy.

Jeg har vært opptatt hele helga så det har blitt skikkelig lite blogging på meg. Jeg kan ærlig si at jeg ikke har noen ideer eller hendelser som det er verdt å blogge om, så da kan jeg jo egentlig bare si rett ut at jeg ikke har noe å blogge om. Har dere noen ideer om hva jeg kan blogge om så jeg ihvertfall får minst 1 innlegg om dagen så hadde det vært kjempefint! Jeg har fått tatt en del bilder i helga, men jeg har vært for lat til å redigere de, så de dukker nok opp senere i dag eller i løpet av de nærmeste dagene. Jeg hadde en utrolig fin og litt rar celebrity crush drøm natt til i går, haha. Orlando Bloom er så søt i drømmene mine! Må også nevne at jeg synes at det er sjokkerende og trist at Whitney Houston er død. Synes det er så trist at ikke heller hun klarte å holde seg unna dopet og måtte til slutt la seg ta knekken av det. Jeg synes fortsatt at hun var en fantastisk kvinne og tross for at hun døde av den grunnen hun gjorde så synes jeg at hun burde bli snakket om og tenkt på selv etter sin død. Hvil i fred!

Tumblr_lz9gdqrtqw1qfx646o1_500_large 

Tumblr_lwa6p5663o1qj9edho1_500_large 

Tumblr_lw4a0syqva1qhel9po1_500_large 

Tumblr_lw7v4imtlc1qifup5o1_500_large 

279889036_large 

390148_266778006696603_191148997592838_764020_1413480875_n_large 

Tumblr_lvvwh7zwot1qjftl6o1_500_large 

Tumblr_lr2d6ozyly1qcwokto1_500_large 

G1t8zvuvu5e6xnm4jzr1g02sv3nelgwl_large 

Tumblr_lwbrllihx41qfsee9o1_500_large 

Tumblr_ltqmxioxpw1qb9pdio1_500_large 

Tumblr_lw2m92x6td1qgg3boo1_500_large 

Tumblr_lw49r0efpi1qhel9po1_500_large 

Tumblr_lw3axcztjr1qbk3f2o1_500_large 

Tumblr_lvtwuqngpy1qfdhs0o1_500_large 

Summer__by_seandoherty_large 

Tumblr_lz7c4ssgaf1r9uh51o1_500_large 

Tumblr_lvhsphajwx1r5s8x3o1_500_large 


 

Her bor jeg.

Dere lesere hadde nok forventet bilder av innsiden av huset hvor jeg bor og bilder av utsiden osv, men det får jeg i så fall ta senere. Jeg var ferdig på skolen klokka halv 2 i dag og kom hjem rundt 3 tiden. Da var det fremdeles ganske lyst ute så da fikk jeg litt lyst til å ta noen bilder av området rundt der jeg bor. Etterpå besøkte jeg Farmor, og det tror jeg hun satte pris på! Har planer om å besøke henne på fredag igjen, for hun er så søt!

 
Laget en gif.Håper ikke bildene ble for kjedelige. Følte bare for å oppdatere med noen av mine egne bilder som er tatt nå nylig og ikke for ett år siden, haha. En ting er sikkert; jeg bor der det er nok med snø!
 

hits