Tired? (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Tired?

    30.06.2012 - 00:38 / Blogg

Jørgen er her og han ligger på sofaen og snorker og sover med snus under leppa. Jeg vedder på at han ender opp med å svelge hele greia, haha. Stakkar! I uansett, jeg er ikke trøtt og det er visst han, så da blir det late night blogging! Har ikke så mye å si egentlig, bare følte for å gjøre et innlegg. Kan si at jeg har drevet å tenkt litt på hvordan min neste tatovering skal være. Jeg har to som jeg planlegger, men den ene er stor og skal være på det venstre låret mitt og den andre er liten og har ikke fått noen spesiell plass på kroppen min ennå, så det driver jeg å tenker på. Det er den store jeg tenker mest på nå om dagen. Tror kanskje jeg starter med den først. Skal være en fin viktoriansk ramme av noe slag og noen roser som er mikset sammen i ramma også skal det være en søt kattepus inni! Vet ikke om jeg skal ha noe skrift eller ikke ennå heller. Fortalte Jørgen om ideen min, svaret jeg fikk tilbake; "HAHAHA, SÅ GAY!". TIl mitt forsvar så er jeg jente, så da blir det ikke så gay allikevel! Her er noen inspo bilder fra tumblr og noen bilder fra Instagram'en min!

 

 

 

 

 

 

 

 
SJ Whiteley's autograf og personlig hilsen til meg, hihi!

 


Hvis du ikke har Instagram så bør du skaffe deg en, for det er veldig morsomt! Det funker både på Iphone og Android tlf!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Nå skal jeg prøve å få med meg Jørgen ned på rommet mitt og til sengs også skal jeg legge meg ved siden av og lese litt Game of Thrones mens han snorker og sover. Etter det kan det hende jeg setter meg ned i sofaen min og spiller litt PS3, hvis ikke så bare.. legger jeg meg.  

Catrine aka Cakki - 02.07.2012 kl.19:13

Fint det er flere med tatoo planer :)

Write me a love letter

hits