Dette visste du ikke (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Dette visste du ikke

    24.06.2012 - 13:22 / Blogg

Først så må jeg bare si at i går var jeg opptatt hele dagen og fikk ikke blogga så veldig mye. Jeg har heller ikke fått tatt noen bedre bilder av tatoveringa mi, men jeg tenkte jeg skulle prøve å få tatt bildene ute så jeg fikk litt bedre lys osv, men det regner, som vanlig, og da er det ikke så utrolig motiverende å gå ut. Derfor så må dere bare ha tålmodighet! Det er en ting om meg som jeg ikke har sagt til så utrolig mange, i og med at jeg er litt redd for å bli ledd av når det kommer til det temaet. Jeg er veldig glad i dyr, og da mener jeg i uansett hva slags dyr. Alt fra små insekter som edderkopper til store gorillaer og sjiraffer. Etter at jeg fikk lappen så har jeg funnet ut at jeg har veldig sterke følelser for dyr. Det har jeg jo alltid hatt, men jeg trodde aldri at det skulle bli så ille som dette. Hvis jeg kjører langs veien og jeg ser en liten død mus, fugl eller noe annet så begynner jeg bare å gråte. Jeg synes liksom det er så utrolig trist. Det verste jeg vet er at folk kjører på litt større dyr som ekorn og harer (så en død hare i går som lå midt i veien) og jeg skjønner ikke hvorfor folk bare kjører videre. Hvorfor kan de ikke i det minste stoppe og ta dyret ut av veien og vise litt respekt ovenfor det så det slipper å bli most og smurt som salve langs hele veien. Når jeg så den døde haren i går så stoppa jeg langs kanten, tok tak i baklabben på den og gikk et godt stykke inn i skogen med den. Jeg følte meg utrolig teit der bilene kom susende forbi og menneskene inni glodde på meg, men det er bare sånn jeg er. Jeg tror at hvis jeg noen gang kommer til å kjøre på ett dyr (noe jeg dessverre helt sikkert kommer til å gjøre med et uhell) så kommer jeg til å føle meg så utrolig dårlig etterpå. Jeg tror nok kanskje at alt dette kommer av at en av de forrige kattene mine ble påkjørt en gang og bilisten hadde ikke tatt seg tid til å flytte henne ut av veien en gang. Jeg har så store følelser for dyr så jeg klarer knapt å drepe en edderkopp uten å begynne å gråte. Det er litt flaut egentlig, men sant. Uheldigvis så har jeg jo sånne reflekser som kommer når jeg ser en edderkopp, for de kan jo komme veldig brått på og da dreper jeg den uten å tenke over det. Etterpå føler jeg meg så utrolig dårlig. Det her ble veldig mye, men jeg fikk et veldig stort inntrykk av dette i går når jeg så den stakkars haren som bare lå der midt i veien. Tror ikke det var så lenge siden den ble påkjørt heller, i og med at den ikke hadde blitt stiv ennå og den var fortsatt litt varm. Jeg kommer nok alltid til å være et dyremenneske, og når jeg blir litt eldre så skal jeg ha min egen lille gård hvor jeg har en sau, en ku, en gris, 3 katter, en hund, noen fisker, en kanin, en hest osv og ingen av de skal slaktes. De skal være der til å kose med og jeg vil bare ha de som kjæledyr. Alle sammen! Høres teit ut egentlig, men ja, jeg er glad i dyr.  

Suzanne ♥ - 24.06.2012 kl.13:27

Dette er langt i fra teit! Synes det er fint at du faktisk bryr deg ordentlig om dyrene. Er ikke mange som gjør det -.-..

Catrine aka Cakki - 24.06.2012 kl.22:41

Du er ikke teit skulle ønske alle var sånn som deg på dette område. Det du gjorde var flott gjort <3 jeg skjønner meg heller ikke på de som bare kjører avgårde...

Hitoro ~ - 25.06.2012 kl.11:32

Naawf dette her er ikke teit i det hele tatt det viser bare at du bryr deg om dyrene som blir på kjørt jeg hadde også en katt som ble på kjørt jeg var svært knytta til den og det tok meg ca 3-4 år og komme over at katten min var død. Så dette her er ikke teit i det hele tatt!

Write me a love letter

hits