Hos Matilde. + innkjøp. (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Hos Matilde. + innkjøp.

    23.02.2012 - 23:11 / Blogg

Jørgen har jobba i dag og da tok jeg meg en tur til Matilde! Hadde ikke vært med henne på en stund så det var skikkelig gøy og godt, rett og slett å få sett henne igjen! Vi bestemte oss for å lage noen muffins med forskjellige smaker. Hvis jeg ikke tar feil så bakte vi boller sist gang vi var sammen, jeg tror nesten vi burde starte våres eget bakeri en gang! Vi bakte 3 muffins med masse vaniljesukker i, 3 med sjokolade, 3 med oreokjeks og 2 med konditorfarge. De ble kjempegode!


Se så søte de er <3
Vi spilte litt Harry Potter på Playstation 3, det var gøy!


Kattene til Matilde er så søte. Er så dårlig gjort at jeg ikke kan ta de med hjem til meg. Katten min har jo blitt borte, igjen, men etter at han kom hjem igjen forrige gang så regner jeg med at han kommer tilbake igjen. 

Har også kjøpt meg en noen knall rosa ting i dag!


De tights'ene mine skiller seg utrolig mye ut, men jeg har sikla etter de skikkelig lenge og jeg har alltid syntes at 129 kr for de var så utrolig mye, men i dag fant jeg de på Cubus for bare 19 kr, så da kjøpte jeg de så klart! Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal kalle den rosa, bh lignende tingen, men dere vet sikkert hva det er selv. Det som faktisk ser ut som en bh er en del av den nye blonde nattkjolen min også ligger det en truse oppå den. Det er så mye rosa sammen så man ser ikke annet enn en rosa flekk. Jaja.

Må også ta den celebrity challenge tingen;

DAY 7: A photo of a celebrity you would like to trade lives with.

Jeg hadde egentlig lyst til å ta Miranda Kerr, men jeg må jo vise at jeg faktisk vet om noen andre kjendiser også, ikke bare henne og Orlando Bloom, så nestemann på lista som ligger som nr 2 er;

 
AUDREY KITCHING

 

☞☆MizzDollixCakez☆☜ - 23.02.2012 kl.23:14

omnomn muffins C':

Fiinee innkjøp,elsker tightsen c:

&& meg elskerrr Audrey *-*

Caroline Tomlinson Payne ~ - 24.02.2012 kl.08:33

Fine innkjøp!

Catrine aka Cakki - 24.02.2012 kl.15:28

ser ut som dere har hatt det superkos:) de mufinsene så gode ut da:) søte katter ho har:) herlig bilde av Matilde og katten da:) den grå katten hennes ligner på min :) kul tights:)

Matilde - 24.02.2012 kl.22:21

Haha, det var awesome! :D pusenemine<3

Linnea ✝ - 24.02.2012 kl.23:12

Matilde: kjempe awesome : D jaa, de søte pusene dine <3

Write me a love letter

hits