Bilder fra Rammstein! (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Bilder fra Rammstein!

    20.02.2012 - 14:41 / Blogg

Jeg tok en del bilder i går, men jeg kommer ikke til å poste så mange. Jeg kommer heller ikke til å poste noen bilder der du ser ansiktene til noen av vennene mine som jeg var med, for jeg vet at han ene ikke var så begeistra over noen bilder ihvertfall, haha! 


Jeg har fått helt dilla på de vitamin water greiene. Drakk 3 sånne på to dager i håp om at jeg kanskje skulle bli litt fortere frisk!


Guttaboys i framsetet. 


"Caution, I'm hot!"


Ola Sondre og Magnus løfta meg opp på skuldra for en liten stund så jeg fikk se litt bedre og da kom jeg jo over alle de andre i salen. Synet jeg fikk var ett av de fineste jeg har sett på lenge! Det var et helt halv med hender i hele salen som var i lufta og det var ett band på scena som var mer enn fornøyd med oppmerksomheten og som spilte så godt de kunne. Konserten var helt klart en suksess!
Skum <3


Jeg er glad for at jeg ikke skulle bli igjen å rydde opp. Det lå konfetti, øl, ølburker, propper, alt mulig igjen på gulvet etterpå! Tror nok jeg valgte å ta bilde av den mest ryddige plassen.


Lånte genseren til Magnus. Tror han og Ola Sondre kjøpte omtrent hele Merch butikken. Magnus er halvt tysk så han snakka jo på tysk med de folka, noe som var gøy. Folk fikk jo helt sjokk da han kom gjennom folkemengde med en utrolig stor haug med klær, haha. De beskyldte han for å kjøpe hele greia! Det var iskaldt når vi venta på at vi skulle få gå inn, så jeg lånte den genseren også hadde jeg t skjorta jeg kjøpte meg utenpå, men den er på vask nå fordi jeg svetta igjennom alt jeg hadde på meg, yummy, så jeg tar bilde av den senere!


Ola Sondre var jo så smart så han helte iskaldt vann på frontruta i minus grader... var jo ett under at det ikke spekte! 


Dette er det jeg sitter igjen med etter konserten. Billetten og konfettien som dalte ned ifra lufta og som jeg fanga med henda mine. Det var så gøy! Jeg sitter jo også så klart igjen med en utrolig herlig opplevelse som jeg kommer til å leve med resten av livet!

Må også nevne at Nils og Elin var med også, men jeg fikk egentlig ikke tatt så mange bilder av folka som var med, og i og med at jeg bare har bilde av ansiktene deres og jeg ikke vet om de egentlig vil at jeg skal poste de, så lar jeg være. Må fortsatt la dere vite at de var med også! 

 

// therese anti og silje gjerdingen - 20.02.2012 kl.14:42

Herlig!! <3

Catrine aka Cakki - 20.02.2012 kl.18:46

episk konsert <3 ;)

RAMMSTEIN \mm/ og igjen så morro å møtes:)

Chihiro Matzukii Mei-Mej - 20.02.2012 kl.19:31

åhh, jeg elsker rammstein, men fikk ikke dratt! jeg var syk ._.

When Perfection Grew Infection. - 20.02.2012 kl.23:21

Sv: Det er en jævlig fin skinnjakke også!!! Nawe, det er langt ifra fina,men tusen takk :D

Write me a love letter

hits