Sick and Sad. (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Sick and Sad.

    17.02.2012 - 16:02 / Blogg

I går så ble jeg syk. Trodde først at det var  influensa, men i morges fant jeg heldigvis ut at det ikke dreier seg om noe annet enn en ganske så sterk forkjølelse. Er så typisk at jeg skal bli syk nå, jeg skal jo på Rammstein konsert på søndag, noe som jeg har gledet meg til skikkelig lenge. Oldefaren min har bursdag i morgen så jeg håper jeg kan bli med til Sverige og feire han, men blir jeg ikke fort frisk så må jeg nok ligge i senga hele helga. Da går jeg glipp av oldefaren min sin 98 års dag og jeg går glipp av Rammstein konserten, not fun.

En ting som jeg har begynt å bli ganske urolig og lei meg over er at katten min, Pusur har blitt borte. Vi så han sist mandag kveld og siden da har han vært borte. Det er ikke normalt han å være borte i mer enn 2 dager midt på vinteren. Det som er så trist ved dette er at vi ikke vet noen ting. Vi har ikke fått noen meldinger på at noen har sett han, vi vet ikke om han er levende eller død og vi vet at det er en rev i nærområdet og jeg håper for guds skyld ikke at reven har spist han. Jeg håper bare at han kommer tilbake. Har lagt ut etterlysning på Facebook i håp om at noen har sett han og sier ifra. Jeg vil ha han hjem så jeg kan våkne hver morgen av at han står ved senga mi og mjauer og vil kose. 


 

Hitoro ~ - 17.02.2012 kl.16:44

uff det var dumt :/ så søt pus!

GuroMimosa - 17.02.2012 kl.17:23

:(

Catrine aka Cakki - 17.02.2012 kl.20:21

uff så typisk også da :( masse god bedring og håper du blir frisk så du orker bursdagen og konserten :)

<3

nei så trist :`( håper han kommer tilbake og at noen finner han:) selv har jeg opplevd dette men den forje pusen vår kom aldri igjen :( og vi vet ikke hva som skjedde. Men noe skjedde siden han alltid kom hjem.

✚✖ Sara Killermagic ✖✚ - 17.02.2012 kl.22:07

OMG DAKARRR D: håper han kommer tilbake da U_U ♥♥♥♥♥♥

Linnea ✝ - 18.02.2012 kl.19:03

Catrine aka Cakki: jeg tror nok jeg er frisk nok til å dra på konsert i morgen! Føler meg mye bedre : D

heldigvis så kom han tilbake i morges, så nå er jeg skikkelig happy face! : D synd å høre det med katten din, det at den bare plutselig ble helt borte. Det skjedde med den ene katten til farmora og farfaren min for lenge siden, jeg savnet den katta skikkelig lenge og vi håpet på at hun kom tilbake, men nei, så henne aldri igjen. Ingen som vet hva som skjedde med henne heller. Det er det verste med at katter plutselig bare blir borte og man aldri ser eller finner de igjen, man vet liksom aldri hva som egentlig skjedde :c

Catrine aka Cakki - 19.02.2012 kl.09:26

nice :) så utrolig bra da;) håper vi ses:)

så bra :) nå blei jeg enda mer glad:`)

uff da:( ja det er det værste det at man ikke veit hva som skjedde med de :( savner pigaro hver eneste dag. Har to andre katter nå som jeg er så glad i :) men han var min første katt og er like glad i han:)

Write me a love letter

hits