Memories. (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Memories.

    27.12.2011 - 16:41 / Blogg

Tenkte jeg skulle ramse opp både positive og negative top 10 happenings i løpet av året som har gått.

1. Farfar døde.
Noe av det verste jeg har vært gjennom noen gang. Har fortsatt ikke helt innsett at han er borte, men det tror jeg ingen har. 

2. Metaltown.
Metaltown med Jørgen og Guro var noe av det morsomste jeg har vært med på i en sommerferie noen gang! Ihvertfall med venner og sånt da. Har så klart gjort en hel haug med morsomme ting med mamma og pappa og brutter'n også!

 

Fikk endelig sett en hel haug med band som jeg har hatt lyst til å se lenge! Det beste var å møte Arch Enemy og få klem av Phil Labonte. Det var en herlig tur! Så Bring Me The Horizon for 3. gang også!

3. 1 års dag.
11. November når Jørgen og jeg hadde vært sammen i 1 år! 4. Lilla hår.
Da jeg endelig fikk litt lilla hår. 5. Bedre selvbilde.
Etter at jeg hadde mislikt hvordan jeg så ut, hvordan kroppen min var og selvbilet mitt generelt fant jeg endelig ut at jeg bare må akseptere hvem jeg er og lære å leve med det. Jeg føler meg mye bedre nå enn noen gang!6. Nytt forbilde.
Jeg hadde lenge hatt lyst til å bli litt lysere når det kom til stil og virkelig vise folk som ikke kjenner meg at selv om jeg har piercing og kanskje virker veldig depresiv og negativ, så er jeg faktisk en av de mest positive og glade personene du noen gang kommer til å møte. Miranda Kerr fikk meg til å innse at det faktisk finnes folk som jeg kan se opp til og som virkelig får meg til å gjøre en innsats med å endre meg. Personligheten blir aldri endret, men stilen endrer seg hele tiden. Jeg kommer nok alltid til å være litt rocka, men det største fremskrittet hittil og som snart kommer til å bli gjennomført er at jeg skal få brunt hår. Bare det får meg til å bli litt lysere! Hun har også motivert meg til å bli sunnere, trene og like hvem jeg er. Uten henne hadde jeg nok ikke likt kroppen min sånn som jeg er i dag, jeg hadde heller ikke tatt like godt vare på den, selv om jeg (spesielt i julen) nyter meg en liten godbit her og da, men litt usunt gjør ingenting så lenge du spiser en hel haug med sunne ting utenom!7. Tenerife.
Jeg har hatt lyst til å reise til andre steder enn Norge og Sverige i hele år og jeg hadde mest lyst til å reise til London igjen eller å reise helt til New York. Jeg hadde virkelig aldri trodd at jeg faktisk skulle få reise til Tenerife igjen, 5 år siden sist tur. Det ble da 3. gangen min der og det var akkurat som det var 5 år tidligere! Håper på en tur til New York eller London i 2012 istedet. 8. Sykmeldt.
Det har ikke skjedd så utrolig mange negative ting i løpet av året, men mamma ble sykmeldt fordi hun skadet armen sin i sommer og hun har vært sykmeldt siden i september fordi hun visstnok har fått en "frozen shoulder". Det er skikkelig tøft for henne som ikke klarer å sitte rolig i 1 sekund en gang. Det går også litt utover oss fordi mamma antakeligvis føler seg litt "ubrukelig" når det kommer til å jobbe. Jeg håper bare at det går over fort, men de har ingen medisiner mot det så armen må helbrede seg selv, noe som i verstefall kan ta over 2 år. Håper for guds skyld ikke det er så lenge, hun kommer til å fly i taket før den tid!

9. Flink.
En positiv ting som jeg er skikkelig stolt over er at jeg har blitt mye flinkere til å hjelpe til i huset. Ihvertfall etter at armen til mamma fucka seg. Da jeg fikk tv'en min på julaften så sto det på lappen "til flinke Linnea". Jeg ble litt rørt egentlig, for da har visst mamma og pappa innsett at jeg har blitt mye flinkere til å gjøre ting også. Jeg støvsuger og vasker gjerne huset for mamma og pappa. Jeg kan også lage mat og vaske klær og alt det der. Minuset er at jeg ikke er flink nok til å se hva jeg kan gjøre, de må alltid komme til meg og be meg om å gjøre det. Det er litt teit, men jeg kan jo alltids prøve å forbedre meg neste år!10. Minner.
Jeg har også opplevd en del ting som har skapt gode minner med kjente og kjære opp gjennom året. Alle disse minnene kommer til å bli tatt godt var på både i hjertet, hodet og sjelen. Alt er en god salig blanding av positive og negative ting som skjer i løpet av et år, men for meg så har 2011 vært et ganske positivt år med endringer i privat livet, gode venner og masse kos. Bortsett fra at farfar døde og 22. juli som antakeligvis rammet alle i Norge selv om ikke alle mistet noen nære venner eller slektninger, så har virkelig dette året vært veldig bra. 2012 blir nok enda bedre og jeg skal forbedre meg bare mer og mer når det kommer til selvbilde og selvtillit, det er viktig!Ikke glem å ha drømmer så klart. Skape og oppleve drømmer er noe vi mennesker er flinke til og vi må også passe på å virkelig oppfylle de og leve videre med gjennomførte tanker og drømmer. 
 

Write me a love letter

hits