Julegaver. (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Julegaver.

    25.12.2011 - 23:26 / Blogg

Jeg hadde tenkt jeg skulle ta bilde av alle julegavene mine, men fant ut at det ble veldig vanskelig så da skriver jeg det heller opp også har jeg bare tatt bilder av det største (som jeg fikk av mamma og pappa og brutter'n så klart).

Jeg fikk;
- De to første Arn bøkene.
- Merklige steder og hendelser (bok).
- Fargeblyanter og tegneblokk.
- Smykker.
- Neglelakk.
- Hjemmelaga pynt som tanta mi har laga og som er megafint!
- Sengesett x2.
- Hårprodukter.
- Drageskrin med en rot  inni som du koker og som er bra for helsa og en tyggispakke.
- Glitrende datamus.
- Lipgloss/lepomade.
- Parfyme.
- Fransk Ordbok 

Også husker jeg ikke så mye mer. Resten er var nok godteri og sånne søte pyntegjenstander! Fikk så alt for mye! Også, ja, jeg fikk ikke et eneste klesplagg da... 

Her kommer det beste;32" LCD TV MED 3D BLU RAY <3 Også fikk jeg så klart Løvenes Konge på Blu Ray i samma slengen <3Jeg måtte ommøblere på rommet mitt i går for å finne en måte å ha tv'en på så ikke alt ble fucka så nå har det blitt mye mindre plass på rommet mitt i og med at sofaen står nesten midt på gulvet. Er verdt det da! Tv'en skal så klart opp på veggen om ikke så lenge, det blir kult! Også har jeg nå en god del penger som jeg ikke vet hva jeg skal bruke på. Jeg har skikkelig lyst til å kjøpe meg Playstation 3, men samtidelig så tror jeg at jeg kommer til å sitte med en skikkelig god følelse hvis jeg sparer pengene mine selv og kjøper meg min egen Mac! Vi får se hva som skjer! Er i så fall godt i gang med sparinga da! 

Guro 三 - 25.12.2011 kl.23:47

Oh, mac.. Det er så masse problemer med dem. D: En venn av meg har måttet bytte lader til den 4 ganger, og det er mange pad'en ikke funker på ._. GO FOR PS3! WITH SKYRIM! YE! JOIN THE ARMY!

Georgios - 26.12.2011 kl.01:25

I hazzz to agree with the one above ;) naaaaaaaajs rum!

Izzy Shy ♥ - 26.12.2011 kl.02:27

Kult !!! heldig som fikk tv ♥

Write me a love letter

hits