Jobbe. (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Jobbe.

    05.11.2011 - 12:02 / Blogg

I dag må jeg jobbe med en hel del ting. Først og fremst så har jeg historie greier som jeg må lever til søndag som jeg bare så vidt har fått begynt på og som jeg må begynne HELT på nytt på fordi jeg har misforstått alt og må skrive om alt. Må også jobbe med ting i hjemmet i dag og i morgen (derfor så skal jeg prøve å bli ferdig med historie i dag) fordi pappa sa at hvis jeg var flink å jobba litt hjemme så skulle jeg få bestille fra ebay i løpet av helga. Fant 10 forskjellige klesplagg som jeg hadde lyst på som endte på 444 kr som jeg skal bestille fra Korea. Denne gangen så VET jeg at de sender til Norge, så nå slipper jeg å gå rundt i 5 uker å vente på noe som ikke kommer allikevel. Jeg gleder meg! Pappa er kjempesnill, men det er mamma også, for hun skal farge håret mitt brunt og skaffe meg extensions. Ja, jeg er en bortskjemt liten drittunge egentlig.

ja, og Tea ga meg makedonsk sjokolade i går som jeg skal spise sammen med kaffen min mens jeg jobber med historie. Jeg som liksom skulle være sunn, jaja, hvordan kunne hun vite det, hun som ikke har hørt fra meg på 4 år! Blir ikke tid til trening i helga heller, kanskje i morgen, vet ikke. Jeg som har blitt så flink til å spise sunt og trene! Har gått ned nesten 2 kilo nå, HURRA!
ÆSJ.

En av mine bestevenner, Vetle, fikk meg hekta på en sang her om dagen som er ganske DIGG med bra anlegg eller så må du ha ørepropper og bass på. Det er metal, men mot slutten av sangen kommer det en sånn jævla digg bass greie!NOM NOM

SARA. - 05.11.2011 kl.12:24

y so pretty? D:

Izzy Shy ♥ - 05.11.2011 kl.14:02

Du er så pen ^^, Vil også bestille fra ebay c : ♥

Linnea ✝ - 05.11.2011 kl.14:47

Izzy Shy: haha, takk! du må skaffe deg en sånn snill pappa som jeg har : o eller, jeg vet ikke hvor snill pappaen din er da men :' )

Linnea ✝ - 05.11.2011 kl.14:47

SARA.: I'm born this way !

Write me a love letter

hits