Jeg savner dette. (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Jeg savner dette.

    02.11.2011 - 23:22 / Blogg

Tenkte bare jeg skulle klage litt over hva jeg virkelig savner for tiden.

1. Kjæresten.
Håper på å få se han i løpet av helga eller neste helg. Neste helg er det nesten sikkert at jeg ser han i uansett, men jeg orker ikke å vente så lenge.2. Å bestille klær fra Drop Dead.
Kommer til å gjøre det så fort den nye vinterkolleksjonen kommer ut for salg!3. Jeg savner å være på en awesome konsert. Jeg savner Metaltown mer.
Altså, festivaler!
DEAN TIL VENSTRE! Husker da jeg så de i London og de var ferdig med å spille og Dean dreiv og rydda opp og sånt også ropte jeg; "HI DEAN! HIGH FIVE!" og han så helt forvirret ut og bare; "HOW DO YOU KNOW MY NAME?!" bare smilte jeg, også smilte han også tok vi en high five !


Da jeg så BMTH på Metaltown var det første ganga jeg så dem med så mange folk der! Herregud, ble helt sjokkert, og alle de 13 åringene som sto og venta på at de skulle starte mens Cradle of Filth spilte og de bare; "Herregud, han synger som ei jente!". Vokalisten i Cradle har TALENT heter det! Ikke jente.

4. Jeg savner London.5. Jeg savner den dagen Guro og jeg vant eksklusive billetter til BMTH konsert i London og møtte dem, fikk klem av Oliver Sykes og klem og bilde sammen med Tom Sykes. Jeg snek meg til å få en klem av lydtech fyren Phil fordi han er så søt. Det var digg det!
PS. Dette kommer til å bli langt for jeg klarer ikke å snakke om denne hendelsen (som var noe av det beste som har skjedd i livet mitt hittil) uten å ramse opp alt som skjedde og masse bilder. Jeg husker det som om det var i går, men det er faktisk over 1 år siden.
Jeg var svett og jævlig så det forklarer klusset og at ser bajs ut, men mannen ved siden av meg er skikkelig søt og lukter godt! Var litt morsomt, for under konserten så sto Guro og jeg helt inntil scena ved Lee Malia og Tom Sykes sto på en måte bak scena på sia og Guro og jeg kunne se at han sto og glodde på oss mens vi headbanga. Det var litt morsomt og creepy på en gang!


<3


Fra signeringa. De var sånn 4982058209386023 ganger penere i virkeligheten og de lukta så godt og Matt NIcholls var skikkelig hyggelig, Oliver var hyggelig og jeg ble helt slått ut når jeg så hvor pen Vegan egentlig er så jeg klarte ikke å få frem et ord når jeg sto fremfor han, ikke Lee heller, for han var så søt. Og Jona dumma seg ut, han så ut i løse lufta og når jeg kom der og venta på at han skulle signere tingene mine bare fortsatte han og stirre i lufta i 10 sek før han så at jeg faktisk sto der. Tror noe av det samme skjedde med Guro også, bare at det var Lee elns.


Å jada, BEVIS PÅ AT JEG VAR DER! Oliver i bakgrunnen til og med!


Amanda Hendrick! Hun var MYE penere i virkeligheten, men hun var mye penere med munnen lukket også. Hun er søt, men smilet hennes ødelegger litt. Men, ja, whatever, hun er fortsatt kjempepen!


Amanda Hendrick som har tatt bildet og jeg er i den røde ringen og Guro SKAL være på høyresiden min et sted.Jeg klarer ikke å holde kjeft om det her. HERREGUD! Men, i løpet av konserten så hoppa Guro og jeg opp på scena og var der sammen med dem. Jeg har ikke helt kontroll på hva Guro fikk utrettet på scena, men jeg ble ihvertfall klemt mellom Lee Malia og en høytaler, så der sto vi, most av alle menneskene på scena. Tok en ekstra high five med Matt Nicholls først før jeg havna ved Lee. Og når konserten var ferdig, se hva jeg fikk;


Det er Lee sitt!

Nå skal jeg slutte med dette punktet og gå over til neste punkt. Unnskyld for mange bilder og masse tekst på det BMTH punktet, men sånn helt seriøst, jeg savner det skikkelig og jeg husker det så klart og, ja, det var bare utrolig stort for meg og endelig få møte de og at jeg klarte å utrette så mange ting på en dag. Klemmer, bilder, autografer, være på scena, få plekter. Det er så mye!

6. Jeg savner Drop Dead butikken i London!
Jeg vet egentlig at Guro ikke liker dette bildet så mye fordi hvis jeg ikke husker feil, så mente hun at hodet hennes så rart ut, men jeg synes fortsatt hun ser mye bedre ut enn meg, for jeg var så fæl så jeg måtte klusse på meg selv! Og, ja, TOMMY <3


Jeg har vært der to ganger, men nå er den flytta til en annen del og den her er lagt ned, men da er det bare å dra til London og besøke den nye! HEI HÅ!

7. Jeg savner Farfar.
Farfar er nok en av de tingene jeg savner mest akkurat nå. Jeg har snakket en del om det før, men jeg savner han så intenst. Jeg ligger ikke i senga mi og griner før jeg sovner så ofte som jeg gjorde før, for når jeg lukker øynene så ser jeg han for meg, jeg hører latteren hans, stemmen hans, og jeg ser for meg alt og det er så virkelig også åpner jeg øynene og han er ikke der. Jeg ser for meg at han sitter i stolen i stua hjemme hos seg og farmor og er på tv med briller og caps på hodet. Det er så rart at han ikke er her og jeg må gå med et savn i sjela og i hjertet resten av livet. Det er egentlig ganske utrolig hvor stort savn og tomrom man får når man mister noen som er så nær. Jeg er egentlig veldig glad for at farmor takler det så bra som hun gjør, hun er nok den som har taklet det best av oss alle.

8. Jeg savner å være sosial.
Jeg er skikkelig dårlig på å være med venner utenom skolen og å finne på ting med folk. Er som regel folk som må invitere meg på ting, og de eneste jeg er sosiale med er Guro til tider (hver dag på bussen og på skolen, men nå tenker jeg på ellers) og Jørgen. Noen ganger Matilde også, men vi har jo begge får "kærer" så nå er det busy busy i begge kanter og vi har så mange andre planer også! Men når jeg først får møtt og vært med henne så er det skikkelig hyggelig og morsomt!


Helt klart yndlingsbildet av Guro og meg!


Haha, husker da Matilde og jeg kjøpte kigurumiene våre, det var gøy det! Moren hennes holdt på å få latterkrampe når ho så oss! Matilde sin er kulest (det er den jeg har på meg) for det er et flyve-ekorn med skikkelig vinger!

9. Jeg savner det å ta bilder.
Jeg har blitt kjempedårlig på å ta bilder. I admit it.10. Jeg savner det å ha ferie. 
Gleder meg skikkelig til juleferien min jeg nå!Beklager for MEGALANGT innlegg. Var ikke meninga at det egentlig skulle bli så langt, men det ble som det ble! Håper ikke dere får lesekrampe eller noe sånt. Hvis det er noen som egentlig leser og bryr seg i det hele tatt da, haha!

 

Izzy Shy ♥ - 02.11.2011 kl.23:28

Veldig fint innlegg ♥ jeg vil også besøke en dropdead butikk ♥

inf3ct - 02.11.2011 kl.23:35

Elsker innlegg med masse masse bilder og litt tekst til hvert.

BMTH er pretty cool. Hører vel egentlig bare på det når jeg er på jobb, siden vi har cdene der:p

Ida Charlotte - 02.11.2011 kl.23:38

Synes det var et kjempe bra innlegg jeg :)

Chihiro Matzukii Mei-Mej - 03.11.2011 kl.11:27

Søte bilder *-*

kristin. - 03.11.2011 kl.15:17

aw, heldig som fikk klemt de omg :((((

men trololol, på Øyafestivalen fikk jeg trommestikke Matt Nicholls spilte med under konserteen :')

Linnea ✝ - 03.11.2011 kl.16:25

Izzy Shy: takk! drop dead butikken var awesome, så du burde stikke til Londno og besøke den nye! : D

Linnea ✝ - 03.11.2011 kl.16:26

kristin.: jaaa :' )

awesome da! : D men, trololol, jeg sto på scena med dem og fikk plekteret til Lee ! : D

Linnea ✝ - 03.11.2011 kl.16:26

MissKaulitzene: takk :' )

Linnea ✝ - 03.11.2011 kl.16:26

Ida Charlotte: takk :' )

Linnea ✝ - 03.11.2011 kl.16:27

inf3ct: jeg er glad for at noen faktisk liker når jeg skriver sånne lange innlegg med masse bilder og litt tekst : o håper bare det ikke ble FOR mye tekst!

haha, ja, de er kule! jobber du i platebutikk elns? : D

Susann Pedersen - 03.11.2011 kl.17:03

jeg elsker bloggen din og du er sick pen ! ;o ♥♥

Linnea ✝ - 03.11.2011 kl.18:55

sus'n ◕: oh, thanks! :' )

Maria Volpe - 04.11.2011 kl.09:12

Åhh herregud, møtte du oli sykes !! heldig !!!

Herregud teite jente som var så heldig å høre cradle også klaga hun på stemmen til danny filth ? hvordan i helvete er det mulig!! han har talent !

Var også på metaltown det var sick, savner det så syyyyykt mye ! skulle ønske metaltown var en by og jeg kunne flytte dit og lever der for alltid xD

Linnea ✝ - 05.11.2011 kl.00:04

Maria Ducati: haha, jaa, møtte alle jeg :'3

Hahah, det var både jenter og gutter som klaga på stemmen hans. De mente at han hørtes ut som ei jente som ble voldtatt. Fikk litt lyst til å slå dem egentlig, for han er fantastisk og stemmen hans er unik!

Hahaha, jeg savner metaltown skikkelig jeg også! Og, ja, hadde det vært en by så skulle jeg ha flytta dit også, er bare så teit at det bare er en eneste helg i året : (

Write me a love letter

hits