Sad Times. (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Sad Times.

    24.10.2011 - 22:32 / Blogg

Jeg blir alltid så trist og lei meg når jeg savner noen. Akkurat nå savner jeg seriøst Jørgen mye mer enn jeg noen gang har savnet han, og jeg har ikke peiling på når jeg kommer til å se han igjen. Det er mareritt og ikke få sett den man elsker, og enda verre, og ikke vite når man ser den man elsker igjen. Jeg hater den følelsen, jeg hater den skikkelig, men avstandsforhold skal være en prøvelse, og kun de sterkeste og smarteste kommer seg igjennom. Jeg vet at vi klarer å holde sammen helt til vi flytter sammen og nyter livet sammen. Det tar bare litt tid, nesten litt for lang tid, men livet skal ikke være lett. Imens så får jeg bare finne på mange ting som får dagene til å gå så fort som mulig. Jeg vet bare ikke hva jeg kan gjøre. Det er ikke gøy. Jeg hater å ikke har noe å gjøre. Akkurat nå hater jeg alt. Egentlig hater jeg ingenting, men samtidelig så føles det ut som om at jeg hater alt. Bajs.Jeg vil ha fin kropp.
 

Guro 三 - 24.10.2011 kl.22:39

Jeg hater avstandsforhold jeg og :< Det er så utrolig slitsomt iblant, og det krever så mye av et menneske. Og spesielt når man ikke vet når man ser personen du elsker igjen ;n; DET ER UTMATTENDE, RETT OG SLETT.

Linnea ✝ - 25.10.2011 kl.17:24

Guro: ENIG! Det er så utrolig vondt, men det som er positivt med det er at det er så godt når du endelig ser dem igjen! :' )

Guro 三 - 25.10.2011 kl.17:43

Jaaaa~ Også føles det ut som om man forelsker seg heelt på nytt og det er.. lovely :'D

Linnea ✝ - 25.10.2011 kl.22:26

Guro: jaaaa :' ) det er det aller beste : D

Write me a love letter

hits