Snart ferdig! (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Snart ferdig!

    24.10.2011 - 15:31 / Blogg

Det er så kjedelig på skolen! Alle timene i dag har vært kjedelige, og om 30 min er vi endelig ferdig med 3 timer matte, og jeg har nesten ikke gjort noen ting i dag. Jeg fant ut at jeg hadde fått 5- på en formingsoppgave som jeg skal gi til søte Farmor i julegave også har jeg fått 5/6 på en samfunnsfagsprøve, eller, ihvertfall den ene delen! Jeg er litt stolt over meg selv. Så langt i år så har jeg bare fått 2'ere og 3'ere så dette året her starta dårlig. Virker som om at jeg har begynt å komme meg litt oppover nå!

Laga to gifs før i dag.

Jeg må si at jeg gleder meg SKIKKELIG til Victoria's Secret showet! Jeg føler at jeg nesten er litt bærtete når jeg snakker på sånne ting, og ihvertfall når jeg sier at Miranda Kerr er min nye inspirasjon. Men kankje det er på tide for meg og endre litt interesser. Jeg liker det samme som jeg alltid har likt, bare at jeg har begynt å like flere ting i tillegg. Miranda Kerr er bare awesome! Har også begynt å bli kalt lesbe på kødd av de i klassa fordi jeg bare sitter og ser gjennom bilder og videoer av Miranda Kerr. Det er litt teit, for jeg er jo ikke lesbe, og ikke tror jeg at jeg kommer til å bli det heller. Trenger ikke å være lesbe for å bli inspirert av andre jenter. Er bare guttene som kødder med det, så ja, de er teite.Og når jeg kommer hjem fra skolen skal jeg først spise middag, også skal jeg jobbe litt med julegaver og etter det skal jeg ta litt styrketrening! Og etter det, hvis jeg har tid, skal jeg ut og gå en tur. Jeg pleier å gå ut på gåturer nesten hver dag, og det er fordi jeg føler at det er den eneste måten jeg får sunget ordentlig på. Jeg elsker å synge, men de eneste som har hørt meg ordentlig er mamma, pappa, Jørgen og Guro. Jørgen og Guro er de som har fått hørt meg hvor jeg frivillig har latt dem høre på. Mamma og pappa har sniklytta.

LANGT innlegg, unnskyld, men jeg kjeder meg sånn.

Skal prøve å få tatt noen bilder av de søte julegavene jeg skal lage, haha. Søte nisser!

 

susga - 24.10.2011 kl.15:35

kule bilder!

JANNICKE - 24.10.2011 kl.15:36

Alltid kjedelig på skolen!:)

Guro Mimosa - 24.10.2011 kl.18:03

herregud, jævla lesbe... tulla :) gutter er teite. er ikke rart at jenter konverterer liksom...

Linnea ✝ - 24.10.2011 kl.18:06

Guro Mimosa: HAHA, du og de morsomhetene dine! :' D indeed! de er skikkelig teite, de skjønner ikke hvordan vi jenter er til tider :c

Linnea ✝ - 24.10.2011 kl.18:06

susga: : D

Linnea ✝ - 24.10.2011 kl.18:06

JANNICKE: jaaa : c

Write me a love letter

hits