Jeg har noe å tilstå. (idolsandanchors)

LinneaLinnea. 17.05.1994. Kjæreste. Foto. Photoshop. Venner. Familie. - Death Eater(s) >

Legg til som venn

Meny


Widges

Jeg har noe å tilstå.

    22.10.2011 - 21:33 / Blogg

Jeg ELSKET "De tre musketerer" filmen! Dere som ikke har sett den ennå må skynde seg til nærmeste kinosal og se den! Dere blir ikke skuffet! Alt var så og si perfekt og den var skikkelig spennende og morsom. Hvis dere ikke får sett den på kino, så må dere i så fall kjøpe dvd'en når den kommer ut! 

Vakre Orlando Bloom! Selv om jeg må si at det var veldig snålt å se han med en sånn bart og at han oppførte seg så *kremt* kvinnelig i filmen. 

Det suger at jeg glemte igjen kameraet mitt i dag, for jeg lovte jo å ta bilder, men sånn ble det ikke. Har glemt å ta med noe som jeg kan ha det i når jeg går rundt også, noe som også suger. Men, jeg kan legge til noen gamle bilder som dere sikkert har sett før en eller annen gang men som jeg har glemt at jeg har posta! 


Lurer også på (igjen) om det er noen som har noen forslag om hva jeg kan poste på bloggen? Jeg trenger noe nytt. Jeg har lyst til å begynne å poste litt mote greier, men jeg vet ikke hva dere synes om det. Jeg kommer til å fortsette å skrive om alle de tingene jeg gjør fra før, bare at jeg legger til noe mote til tider.  

Georgios - 23.10.2011 kl.00:17

såg den idag med :D helt jävla awesome <3

Linnea ✝ - 23.10.2011 kl.23:21

Georgios: den var dritbra! Gleder meg bare til den kommer ut på DVD jeg nå !

Write me a love letter

hits